- 25 Nisan 2013
- 11.262
- 9.127
- 448
böyle konulara tam hakim değilim kuzucum ama sen güzel ve kaliteli şeyler beğenirsin zaten o yüzden yeterli olduğunu düşünüyorum.
Boru değil zaten english home![]()
Canım çok şık durdu zaten. 3 tane kadife havlu aldım. Sarı, su yeşili ve pembe zaten onları 3 renk çalışmışlar toplamda ben hepsinden birer adet aldım yanınada english home'a giderseniz bakın pembe üzerinde güller olan iki boy mumluk gelmiş ben büyük boyunu aldım daha gösterişli dursun diye yatak odasına komidinin üzerine alınıp bile konulabilir çünkü abajur şeklinde çok hoş. Sitesinde gözükmüyor zaten daha yeniymiş ama öneririm çok tatlılar.
Eve hemşire geldi, gaz için nasıl masaj yapılması gerektiğini anlattı, çocuğun yattığı yatağa baktı. Yatağının nasıl olması gerektiğini anlattı. Yüzünde doğduğundan beri sivilceler olup geçiyordu, bu iyi birşey sütün kaliteli demekki senden hormonlar geçiyor dedi. 1,5 aydan sonra geçecek dedi. İlk 2 ay tırnaklarını kesmeyin törpüleyin dedi. 2 ayda tetanoz aşısı yapıldıktan sonra tırnaklarını kesin dedi. Çocğun altını her zaman doyurmadan önce açın dedi. Çok güzel açıkladı herşeyi. 27 yıllık çocuk hemşiresiymiş.
Bugün sabah doktora gitmiştik, morelim bozulmuştu. Şimdi daha iyiyim. İlerde doğum yaptığınızda yanınıza kayınvalideniz yada anneniz geldiğinde hepsine hehe deyip geçin en iyi bildiğiniz kendi bildiğiniz. Sonuçta hepimiz internetten okuyup araştırıyoruz. Ben bu süreçte onu anladım. Çocuk doğduğundan beri diyorum bu çocuğun yatağında yatması gerekiyor diye. Çocuğu orda rahat edemez diyorlar. Kayınvalidem elyaftan küçük yatak yaptırmış çocuk 18 gündür onun üzerinde. Hemşire dedi çocuğun yattığı yerde gömülmemesi lazım hem omurilik için hemde sinir sıkışması olmaması için bu şekilde olması gerekiyor diyor.
Canım ne yapacaksın artık idare edeceksin. Bende 6 aydan sonra mutlaka kendi odasında yatıracağım telsiz koyacağım zaten yan odayı bebek odası yapacağım için rahatlıkla duyarız. İlk zamanlar için yatak odamda sepet düşünüyorum.