Lovely cok sukur iyiyim bayram tatili bitti nişanlım gitti bu hafta sonu kuzenimin dugunu var onu bekliyorum bizim durumlar karışık biraz. Ev almak istoyoruz biraz pesinatimiz var dugunden sonra takilari da ekleyip ev alalim diyoruz bunun icinde biraz kayinvalidemle oturmam gerekicek kararsizim cok. Kiralar 1000 tl nisanlimlarin oturdugu semtte. İlk ay kira depozito ve emlakci komisyonu 3 kira bedeli, aboneliklr, boya derken bosa gidicek 6-7 bin. Hemen ev almak fikrimiz var ama nasil olucak cok kararsizim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Fairytale bende erkek tahmin ediyorum canim
Beni de ekle çünkü bende erkek tahmin ediyorum.
Lovely tek alternatifimiz kira canim baska yolu yok sadece beyaz esyalari aldik bayideler kararsiz oldugumuz icin biraz salladik buyuk esyalari. Aslinda resmiyet var arada cok samimi bir iliskimiz yok ve nisanlim her olayda arayi bulur ki kv de herseye karisan biri degil anlasma noktasinda sikinti cekecegimi sanmiyorum. Ki kv ve kp aldi beni karsisina konustu dugun yapacagiz dururumuz orta halli gonul ister ki size ev alabilelim ama hem dugun hem altinlar hem esyaa cok zor. Bizim tek destek olabilecegimiz sey böyle olablir dedi. Nisanlimin abisi ve esi de calisti ev aldilar duzenlerini yerine oturttular ki cok sorumsuzdur abisi cocuguna bakti 4 sene birlikte oturdular onlar hic para yoken altindan kalktilar. kredi odeyebilmeleri icin calissinlar die.
Nenacim uyum konusunda sikinti yasamam zaten fikrimiz ocakta yani kışın alalim istiyoruz. Dedigin gibi bir tane mutahite denk geldik ama ev 280 bindi bizi fazlasiyla astigindan girismedik. Diger baktiklarimiz evlerde oyle birsey olmaz dediler. Bastan oyle yaparsak evi alinca esya alirken dugun masraflari ve esya icin para ayiramioz elimizde olan biten 30 bini ailesi ve nisanlimin birikimini komple pesinat yapmis oluoz. Nisanlim karismio sen karar ver dio iki arada kaldim anlayacaginiz.
muss canım dogru kararı sen verırsın sızı alıp karsıalrına cokta mantıklı konusmuslar karar senın olablr oturun hem evınızı alınca gıdıceksnz hıc fena olmaz bn kendı kv den yola cıkarak oturmam dedım kı oturmam yanı sennkıler anlayıslı usturuplu adam gbı konsuamsnı bılen bırılerı heralde bsylerı guzel dıel getrmısler en azından ...
Kesinlikle canim bu arada benim nisanlimda gocmen aile yapilarini az cok bilirsin anlayisli kulturlu uyumlu insanlar. Bakalim canimm sanirim cok karisigim ama kabul edicem.
nereliydi nişanlın , bizim oralardanmıydı... nezih,anlayışlı ve yardm severlerdir o konuda sıkıntı cekmezsnde kuralları agır oluyor gocmenlern ınsallah sen oylelerıne denk gelmemıssındr muss cum
Bulgaristan canim nisanlim orada dogmus, 89 da gelmisler. Evet kuzum ama sirf gocmenlerin olduklari mahallede yasamiolar sehrin icinde uyum saglamislar ketum degiller oyle agir kurallari beklentileri yok bizden ya da benden.
he ıyı bulgarlar bızden daha ıyıdr cok arkdsm varBızımkılern kuralalrı cok agır zaten sen gelemzsn ole seylere bı gun anlatsam sana yok abarttma nena dersn yanı
Kesinlikle canim bu arada benim nisanlimda gocmen aile yapilarini az cok bilirsin anlayisli kulturlu uyumlu insanlar. Bakalim canimm sanirim cok karisigim ama kabul edicem.
valla musscum kabul et kendı huzurunz bozulmıcgna ınanıyorsan sende uyumluysan kı oylesndr karsı taraftanda sıkılmıcaksan kabul et ama dez avantjları cok evlılıgınn en guzel zamanlarnda cok rahat edemıceksn bnm en yakın arkdsm 1,5 yıl yasadı halada yasıyor smdı ev bakıyoruz cıkıcaz dıo kadın bunaldı artkk kv anlaysszın tekı kadın eve gelıo ısten aksam yemegnı yapıo evı toparlıo ustune bıde kv dıer cocukları her aksam ugruo yemek varmı dıe soruolar boyle hödükler yani arkdsm bıde sey dıo kelebekcım evlılıgmn en guzel ayları zıyan oldu ceyızıme bıle dokunamdm evde hazır ol vazıyette her gun kıyafetle oturmak zorundaym cat kapı gelen cok oluo dıo kı bılırım bızım bosnaklarda o adett var canı sıkılan gelır aramak yok musaıtmsnz dıe o konudan annemde cok muzdarıptı...
nena'dan beklenen yorum kimden geldii bakınızzzkısacası özel hayat yok kocanla donla oturamazsın tv başında
kısacası özel hayat yok kocanla donla oturamazsın tv başında
Bizimkilerde selanik göçmeni canım.
Ahahahah bu yoruma koptum. Aramızda donla oturan biri varmış tv karşısında.
Boxer tarzi taytlarim var onlarla dururum ben bu sicakta ne giyinecem :))))
Kiz sen donla mi oturuyosun evdeeee :)))))))) ilahi hum yaaa sefan olsunn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?