Kuzum aradı biraz önce kapattık hemen ben aradım onu. 45 dakikadır konuşuyoruz.:102: Kulağım ısındı kıpkırmızı olduda kapattık artık. İlk defa bu kadar uzun konuştuk askere gittiğinden beri allahım şükürler olsun keyfi çok yerinde. Dünkü maçı bizimkiler almış, bizimki lisanslı futbolcu zaten 3 tane gol atmış kuzum benim. Yarında final oynucaklarmış. Diyor ki doğuya gideceklere daha iyi davranıyorlar ama doğu dışındakileri sürekli koşturuyorlar, yürütüyorlar diyor. Biz konuşurkende koşuyorlardı seslerini duydum. Biz oturuyoruz valla bütün gün yaptığımız bir şey yok dedi. Bizimkilerin silahla eğitimleri çok oluyormuş işte. Perşembe günü Ankara'dan silahlı eğitimlerini teftişe birileri gelecekmiş rütbeli. Bugünde silahlar eldeyken komutan düdük çalıyormuş saldırı varmış gibi bunlar kendilerini yere atıyorlarmış. Bizimki de kendini çime atmaya çalışıyormuş yumuşak diye komutan çok gülüyormuş buna. Dedim atsana kendini yere, yer beğenmek ne demek.

Neyse bu ktm olayını da iyice sordum. En güveniliri ktm'miş. Van, Hakkari, Şırnak, Bingöl bir kaç yer daha saydı bunlar Elazığ Ktm'ye teslim olmak zorundalarmış. Bugün kağıtlar gelmiş imza atmış zaten hepsi. Komutanın biri diyormuş ki %99 dağıtılmayacaksınız biri de diyormuş ki %70'iniz kalacak %30'luk kısım dağıtılacak diyormuş. Bunlarda neye kime inanacağını şaşırmış gidince göreceğiz diyor en doğrusunu ama en mutlu oldukları ve en güzel verdiği haber devriye gezmeyecekmiş bizimkiler hiç. Ktm'dende tepelerinde 2 kobra helikopter 100 bilmem kaç özel harekat yanlarında gidecekmiş, önlerinde tanklar ve topçular mı olacakmış ne o yüzden içim rahatladı biraz. Bir de bugüne kadar ktm'lere hiç saldırı olmamış ama bu Şırnak'ta şehit verdiğimiz askerlerin 5 tanesi il jandarmadanmış, Şırnak'a gidecekler çok gerilmişler. Yani il de kalalım istiyoruz ama il daha güvenilir diye bir şey yok diyor. Bir de aşkım ben seni ne kadar seviyormuş dedi bana.

Yuh yeni mi anladın dicektim de yazdım kenara gelince soracağım. Akşam bir daha ararım ben seni aşkım dedi. Çok mutluyum kızlar çok.:118: