Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyyy kuzummmm yettim geldim vallahi,bugün 2.5 saat yürüdük annemle epey bi çarpıldım sanırımmm
Geliyorum iki sayfa okuyorum sonra biraz ayaklarımı uzatıp kitap ookuyorum
Çay içiyorum filan
Bi de bugün bi müşterim deli etti beni çektiğim fotoğrafları teslim etmek için müşterim değil ben müşteirmin peşinde koşuyorum
İş konusunda da inşallahhhhh dilediğinin hayırlısı olur senin için
Neyse zevkli konulara dönelim =)
Sizin düğün tarihi de bizimkiyle aynı olacak gibi görünüyor
Baban da biliyo mu ilişkiniziiiii?
Derken yeni sayfaları okudum
Erkekler babalardan daha çok korkuyor
Benimki bana baban ne yapsa bana haklı diyor
Çekerim vallahi diyor
Bunların kızları olduğunu düşünemiyorummmm
Evlilikte 2014 yılı için 3ledik inşallah durumu
Bu arada nikitayı bende merak ettim inşallah iyidir
Günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr sabah 10 da aradı sevdiceğimmmmmmmmmmmmmm o uyandırdı beniiii..:)))))))) bugün serbestiz ararım bi kaç kez daha dediiiiiiiiiiiii yupppieeeeeee
Günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr sabah 10 da aradı sevdiceğimmmmmmmmmmmmmm o uyandırdı beniiii..:)))))))) bugün serbestiz ararım bi kaç kez daha dediiiiiiiiiiiii yupppieeeeeee
Ayy ne güzel darısı başıma canım. Biz dün konuşamadık bende çok özledim sesini duymayı. Bugün çarşıya çıktı mı acaba yoksa pazar mı çıkıcak dün konuşamadığımız için onu bile bilmiyorum.
biz dün konuştuk. ben sordum çarşıya çıkacakmısın diye ama bilmiyordu oda.. bugünde aramadı daha.
Canım her yerde farklıdır belki ama bizimkinin her hafta sonu çarşı izni varmış. Daha dün teslim oldu bugün çarşıya çıktı mesela.
kızlaaarr uzun süredir yoktum.. bazılarımız törene gitmiş, gidenlere de gitmeyenlere de allah kavuştursun diyorum.. ben de ailemle gittim törene sonra beraber piknik yaptık.. pazar günü de tüm gün beraberdim sevgilimle.. çok güzeldi herşey çok mutlu oldu, ortamı arkadaşları da çok iyi olduğu için içim çok rahat şimdi.. Gizzzz bak 3 hafta bitti bile!!! umarım kalan zaman da su gibi akıp geçer...
telefonum çaldı sevindim bir heves sevgilim mi diye.. araya araya halamın kızı aradı
Evet beklenen kişi aramayınca ekranda başka bi numara görünce insanın tadı tuzu kaçıyorr..:)))
geç 130 geç artık ya![]()