• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evet canım bakarım ozaman... genelde oradan birşey bulamıyorum diye uğramam ama bakayım :)
buarada bende başlık açtım markayı bilen var mı diye :) http://www.kadinlarkulubu.com/marka...ron-markasini-bilen-var-mi_.html#post26392891
sen ne işle meşguldun canım?askerin nerdeydi?

İki kaşe kabanımıda ordan almıstım gecen yıl ki kolay kolay bişi begenmem bende cnm dediğin gibi hiç güzel birsey yok burda bu arada senin msj sayın 100 ü gecmiş sen bana yazabilirsin ordan konusursak daha iyi olur:)

canım videonun konusu nedir çatlarım akşama kadar şirkette malesef gözükmüyor videolar

lovemuffin ben baktım markafonye şimdi ama kalitesini blmiyoruz kiii oda var canım

ya simdi konusunu anlatamayabilrim:) aksam izle daha guzel olur

evet canım bakarım ozaman... genelde oradan birşey bulamıyorum diye uğramam ama bakayım :)
buarada bende başlık açtım markayı bilen var mı diye :) http://www.kadinlarkulubu.com/marka...ron-markasini-bilen-var-mi_.html#post26392891
sen ne işle meşguldun canım?askerin nerdeydi?

Canım sen yazdın ama ben sana cevap veremiyorumm..:(( sordugun sorunun cevabı evett eğitimciyim :))) askerim kıbrısta 100 olmasına az kalmıs benimde mesajımın :)

aiyy keşke bıraktım bilgisayara telefon sokabilsee bizimkisi ne sevinirdim heralde
oh camdan konuşursunuz yerini tutmaz ama görebilirsin onuu
skypetan çıkmazdım heralde bizimkisi götürebilseydiii :49:

düğün klibinede gelince im sexy and i know it şarkısına bi klip çekmişler berrak & gürkan izleyin derim
insanın evlenesi geliyor :)
buda linki
Bir Düğün Hikayesi - Berrak & Gürkan feat LMFAO [HD] - YouTube

artık herkes yapıyor klipp güzel bi fikir olabilir, yeni evlenecekler içinnnnnn :54::54::54:

aiyy keşke bıraktım bilgisayara telefon sokabilsee bizimkisi ne sevinirdim heralde

düğün klibinede gelince im sexy and i know it şarkısına bi klip çekmişler berrak & gürkan izleyin derim
buda linki

artık herkes yapıyor klipp güzel bi fikir olabilir, yeni evlenecekler içinnnnnn :54::54::54:

ewt öyleeeeee.... sürekli telefon bekle dur.. sen arıyamıyorsun bile..

İyiyim canımmm sen? malum ben öglene kadar okuldayım canım 1 gibi anca evde olabiliyorumm kaçırmışım desene:) durumlar nasıl sinirler yatıştımı biraz

sinirlerim yatışsa bile... her aradığında.. bizim çözüm bulamadığımız bir problemimiz var... eğer onun istediği gibi olursa herşey güllülk gülüistanlık olur...

buda linki

işte bnm az önce attığımm :):)
aynen ya, gelinliğimi giyip saçımı başımı yaptrıp arkadaşları toplayıp bi klip de ben mi çeksem acaba die bile düüşündm :))))) ama o günkü neşe gibi olmaz kesinlikle..

sinirlerim yatışsa bile... her aradığında.. bizim çözüm bulamadığımız bir problemimiz var... eğer onun istediği gibi olursa herşey güllülk gülüistanlık olur...

Aşılamayacak birsey mi bilmiyorum tabi de iki taraf da fedakarlık yaparsa çözülür diye düşünüyorum canımm..

Back
X