347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aa dyyg değilmişşş :)
ama bence saçma dğil her üye olanın burda mesaj atabileceğini düşünüyormusunuz
gerekli gereksiz bi ton üyelik alınıyor her dakika bence yerinde ama
50 olsa mesela daha iyi olur diye düşünüyorum

Sevgili asker yolu bekleyen kızlar siz bu satırları okurken benim mesaj hanemde 100 yazıyor olacak düşünebiliyor musunuz 100:)))) özgürce mesajlaşabilecegim artıkk bunun şerefine burdan başta kıbrıstaki askerim olmak üzere tüm sevdiklerime selamlar yolluyorumm... benim gibi hem asker yolu bekleyip hemde mesaj hanesini 100 yapmaya çalısan tüm yeni üyelere kolaylıklar diliyorum... sevgiler...(katkılarından dolayı dyyg ve hadedream e teşekkürler:))))

çok hoş oldu :=)

aiyy kıbrıstaaa, uzaktaa, inşallah çok iyidir memnundur yerinde canım benmmm
keşke buraya yazdıklarımızı görseler :)
görürlerse tekrar bizlere aşık olabilirler diye düşünüyorum
ama ben kendi adıma söyleyebilirim ki zaten benim ne düşündüğümü gayet iyi biliyor
eminim sizinde öyledirrrr :)
mesaj haklarında hayırlı olsun boleyn :)
bol bol mesajlaşman dileğiyle :)

offf hala diyemedik anneme ank gideceğimi

aa gelicekmisin ankaraya
nasıl izin alamadınmıııı anlayamadın ben ?
çarşı izni için mi geliyorsunnn?

Hadedream evet uzakktaaa(( pek ii oldugu da söylenemezzz..(( idare ediyoruzzz... benimki çokkk muzipp ama şakacı kesin güler dalga gecer benlee eminimmmDDD msj haklarım var artıkkkk ohh 10 dk bir atarım sizeePP

selam kızlar. nasılsınız iyi misiniz.2 gündür yokum buralarda nöbet tutuyorum. askerleriniz nasıllar. benim ki iyi şükür ler olsun. görevi yeni belli oldu.sadece aatlara yem hazırlayacakmış. tek derdimiz gözü tozdan alerji oluyor sürekli kaşınıyormuş boncuğum

ay cok saol valla herkes oyle dedi izmir cıktıgı zaman..ben d sükrediyorum valla sıkıntılı bi yer olmadıgı için.. ben yarın gidiyorum persembe ziyarete gitcem hafta sonu cıksa sansımıza cıkamazsa artık haftasonu da seferihisarda ziyarete gitcem ama bol bol dua ediyorum izin olsun diye :)

Ahh Bornova ah.canim evim daha 1 hafta oldu doneli ama ozledim
Kendimi bugun hic iyi hissetmiyorum.buranin havasi beni boguyor (

Soruna odaklanamadim kusura bakma derdime daldim bornova deyince..
Muhtemlen verilir carsi 2gun olmadasa 1gun..

1 gün olsun onada razıyım inşallah inşallaaah :)

yarın 2.5 yılı deviriyoruz sevgili olarak
arkadaş olarakta 9 yıl

inş çıkar canım... bende cmt gidiyorum.. bende dua ediyorum inş çarşıya çıkabilir diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…