kızlarrr cok duygusallaştımmm 100. mesajımda ne yazsammm...((((
aa dyyg değilmişşş :)
ama bence saçma dğil her üye olanın burda mesaj atabileceğini düşünüyormusunuz
gerekli gereksiz bi ton üyelik alınıyor her dakika bence yerinde ama
50 olsa mesela daha iyi olur diye düşünüyorum
askerine yollaa 100üncü mesajını hahahh :)
yerinde bir mesaj olur heralde :)
Sevgili asker yolu bekleyen kızlar siz bu satırları okurken benim mesaj hanemde 100 yazıyor olacak düşünebiliyor musunuz 100:)))) özgürce mesajlaşabilecegim artıkk bunun şerefine burdan başta kıbrıstaki askerim olmak üzere tüm sevdiklerime selamlar yolluyorumm... benim gibi hem asker yolu bekleyip hemde mesaj hanesini 100 yapmaya çalısan tüm yeni üyelere kolaylıklar diliyorum... sevgiler...(katkılarından dolayı dyyg ve hadedream e teşekkürler:))))
Sevgili asker yolu bekleyen kızlar siz bu satırları okurken benim mesaj hanemde 100 yazıyor olacak düşünebiliyor musunuz 100:)))) özgürce mesajlaşabilecegim artıkk bunun şerefine burdan başta kıbrıstaki askerim olmak üzere tüm sevdiklerime selamlar yolluyorumm... benim gibi hem asker yolu bekleyip hemde mesaj hanesini 100 yapmaya çalısan tüm yeni üyelere kolaylıklar diliyorum... sevgiler...(katkılarından dolayı dyyg ve hadedream e teşekkürler:))))
offf hala diyemedik anneme ank gideceğimi
Hadedream evet uzakktaaaaiyy kıbrıstaaa, uzaktaa, inşallah çok iyidir memnundur yerinde canım benmmm
keşke buraya yazdıklarımızı görseler :)
görürlerse tekrar bizlere aşık olabilirler diye düşünüyorum
ama ben kendi adıma söyleyebilirim ki zaten benim ne düşündüğümü gayet iyi biliyor
eminim sizinde öyledirrrr :)
mesaj haklarında hayırlı olsun boleyn :)
bol bol mesajlaşman dileğiyle :)
aa gelicekmisin ankaraya
nasıl izin alamadınmıııı anlayamadın ben ?
çarşı izni için mi geliyorsunnn?
Ayyy senin erkek arkadaşın ne şanslıymııııışşş... Haftasonu bikinini falan kap git yanına denize girersiniz, gerçi suyu biraz soğuk olur ama yazlık yerde askerlik valla çok ballısınız ne diyim ki...
Gider gitmez olmasa bile bir sonraki hafta muhakkak verirler gibime geliyor. Ay çok şanslısınız ya.
Ahh Bornova ah.canim evimdaha 1 hafta oldu doneli ama ozledim
Kendimi bugun hic iyi hissetmiyorum.buranin havasi beni boguyor(
Soruna odaklanamadim kusura bakma derdime daldim bornova deyince..
Muhtemlen verilir carsi 2gun olmadasa 1gun..
selamlar kızlar
nasılsınız?
ay cok saol valla herkes oyle dedi izmir cıktıgı zaman..ben d sükrediyorum valla sıkıntılı bi yer olmadıgı için.. ben yarın gidiyorum persembe ziyarete gitcem hafta sonu cıksa sansımıza cıkamazsa artık haftasonu da seferihisarda ziyarete gitcem ama bol bol dua ediyorum izin olsun diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?