kızlar herkeslere günaydın
canım kilo verme yöntemin güzel ama bir diyetisyenden bilgi alsaydın vücut ölçümü var onu yaptırsaydın bide bebek düşünüyorsan bence diyetisyn şart abcd vitaminleri için mesela ben zayıfım ama nedense diyete girmiştim ve d değerim kötü etkilendi kan şekerim düştü sayımalr yaptırdım veee düzenli beslendim ekmeği henüz bırakamadım ama oda bir artı günde 1 dilimde olsa beyaz ekmek yenmeli
mesela et ürünlerinin yanında süt ürünleri kullanma
ara öğünler ise elma havuş ceviz fındık incir ne olursa olsun değiştirerek tüket vücut tek tipe alışınca proteinsel hastalıklar doğuruyor bünyesi çöküyor bir arkadaşımın çöktü bünyesi bağışıklık sistemi mahfoldu kefir kurtardı resmen
bilinçli hamillelikler öncesi zayıflama aşamasında diyetisyen şart bana göre çünkü bebiş için belli vitaminlerin olursa sana folik asit ve diğer hapları kullandırmazlar
ben bu konuda çok araştırma yaptım arkadaşlarım için
Akşam 7'den sonra meyveden başka birşey yemiyorum. Uzun süredir çavdar ekmeği yiyorum bu uno'ların poşette ekmekleri varya. Başta 3-4 dilim yiyordum bir öğünde azalta azalta şu an yemek istesemde günde 2 dilimden fazla yiyemiyorum miğdem küçüldü galiba. Haftada 2 gün işten sonra halk oyunlarına gidiyorum hareket oluyor. Başta çok disiplinli yürüdüm evimiz sahile yakın her akşam yürüyordum nerdeyse şimdi yürüyemiyorum fazla ama yine de dikkat ediyorum. Hamur işini pilavı makarnayı haftada 2 kere yersemde öğle yemeğinde yiyorum. Bu uzman tv var ordan yiyeceklerle ilgili baya bilgi edindim ordan ne faydalı ne faydasız ona göre beslenmeye çalışıyorum. Ara öğünü aksatmıyorum çantamda her zaman ceviz vardır. Öyle işte diyetten çok yediklerime dikkat ediyorum diyelim.
canım kilo verme yöntemin güzel ama bir diyetisyenden bilgi alsaydın vücut ölçümü var onu yaptırsaydın bide bebek düşünüyorsan bence diyetisyn şart abcd vitaminleri için mesela ben zayıfım ama nedense diyete girmiştim ve d değerim kötü etkilendi kan şekerim düştü sayımalr yaptırdım veee düzenli beslendim ekmeği henüz bırakamadım ama oda bir artı günde 1 dilimde olsa beyaz ekmek yenmeli
mesela et ürünlerinin yanında süt ürünleri kullanma
ara öğünler ise elma havuş ceviz fındık incir ne olursa olsun değiştirerek tüket vücut tek tipe alışınca proteinsel hastalıklar doğuruyor bünyesi çöküyor bir arkadaşımın çöktü bünyesi bağışıklık sistemi mahfoldu kefir kurtardı resmen
bilinçli hamillelikler öncesi zayıflama aşamasında diyetisyen şart bana göre çünkü bebiş için belli vitaminlerin olursa sana folik asit ve diğer hapları kullandırmazlar
ben bu konuda çok araştırma yaptım arkadaşlarım için