• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

niki niki nikita yokmuydu ayol mobese yada onu da geçtim fotoğraf çektiren bi turist grubu falan :))
yeni işin borç içinde yüzen insanlara bi nebze olsun bir umut bir nefes olur inşallah :)

benimkinin hic telefon sokmaya niyeti yok o yuzden elimiz mahkum biz boyle devam edicez bitene kadar :50:

Zor muymuş telefon sokmak :44:
Sevgilimin olduğu yerde çok rahat herkeste telefon varmış hatta akıllı telefonlardan bile doluymuş. Nöbet kulübelerinde, koğuşta her yerde priz varmış. Şarj sorunu da olmuyor

Son düzenleme:

Kız ödül alan takım var bi tane kenarları parlak düz beyaz onu mu diyorsun??

o mu acaba bilmem ödül mü almış:) yanında çatal kaşık takımı hediyeydi fiyatı 1.500 dü böyle tarif ediyim:)
evet kenarları parlak beyaz yani metal gibi işte beyaz altın adı ordan geliyor sanırım:)

Eda siz bayramda mı izin kullandınız bizden 1 hafta gerisiniz herhalde

Yok canım, yemin töreninden sonra kullandı 7 gün. Bende görmeyeli baya oldu. O zamanda kullanmayacaktı ama her sene yemin töreninden sonra dağıtım izni veriyorlarmış bu sene dağıtım izni vermediler. Bizde dağıtım izni olacağını düşünüp 2 gün plan yapmıştık. Dağıtım izni olmayınca 2 gün izin istedi. Ona da 2 gün olmaz ya 1 hafta dediler yada git usta birliğine teslim ol dediler o da 7 gün izin almak zorunda kaldı.

Back
X