Bence durumları çok rahat değil ama söyleyemiyorlar telefonlar dinleniyor falan diye herhalde. Ben bugün yandı diye güneş kremini niye sürmüyorsun aşkım dedim. Ona bile yasak, izin vermiyorlar kimsenin görmemesi lazım dedi. En azından yatarken sür canım dedim, süremem dedi.
canım ben bunu en başında farkettim haatta ablasıda dedi pek soramıyorum oda niyetli değil die hatta aşkım ayaklarım morardı dediğinde ben öyle öfkelendm ki ağladım saatlerce o sebepten hem bana bişi sölemiyor hemde telefonlar dinleniyor benim normal hayatımla ilgili pek bilgi vermemide istemiyor sanırsam öyle anladım kıyamam
güneş kremini sivil eşyalarının yanında bırakmış ankaradada yanınca mecbur istemiş eşyalarından kremi
napcaz kızlar durumum bu vaziyette:18::18::18:mala bağladım cidden hiçbişi yapasım yok oruç açıyorum ama yok yani yemiyorum bişi napcam bennn napcamm diyorum geçiyor vakit çok şükür ama üzülüyorum
kızlar bu arada bazılarmınızın usta birlikleri belli değilmi ayy ben unutkan oldum yada
allah sağ salim kavuşturcak bize onları
bublee canım bu arada bizde hafta sayıyoruz ben gün sayabilirim ama aşkım hafta sayıcak
kızlar ben bundan yapcam 2013 gelinlerinden canım arkadaşım nazlım paylaştı bunu benle