ne güzel canım cok sevindim senin adına.demekki seni gercekten o da kızı gibi görmüş ki sana sevebileceğin birseyler almıs canım.
Evet çok seviyoruz ama bu kadar parça şey alacak kadar olduğunu gerçekten tahmin etmemiştim. Hani ya birini alırsın ya birini. Şok oldum gerçekten.
ayyyy canım tiripliiiii canım çok çok güzel hediyeler bayıldım tencere yatak örtüsü süper güzel günlerde kullan nefis yemekler yap o şirin tencerelerle bayıldım bendede taçın çiçekli yatak örtüsü var ve çok kaliteli canım çok zevkli şeler seçmiş teyzecik helal olsun ona :)
kızlar ben bugün ağustos ayını ayrılığımızı sınavların sonuçlarını yemin töreni heyecanlarımızı okudum ama hiçbirinizin yazdıklarını hatırlamayın die beğenmedim geldiğinde tek tek beğencem bu günlerden bugüne geldik die :))))))) çok ağladım yaaa offf ben neden ağlıyorum böyle kendimi sıkarak hata yapmışım ne kadar güçlüydüm oysaki ama şimdi reglimde bittiği halde ağlıyorum bazen gülüyorum bazen ağlıyorum ne kötü bişiymiş bu askerlik
Canım sağolasın Gizcim bende bayıldım hepsine hele ekleyemediğim bir tane yorgan var ki ah ah yeni çıkmış içi yumuşacık polar üst kısmı microfiber yorgan. Bir güzel anlatamam ama resmi bile yok daha nette. Yeni gelmiş. Dediğime gidip bir bakın derim bayılacaksınız eminim.