Hahahah ilahi Giz kuş ya öldüm gülmekten. Benimde annem öyle söyleye söyleye işledi bana ne yapayım bende senle aynı mantıktayım ama çok beğendiklerimi alıyorum. Şimdi bunu alamazlar bana pahalı gelir benim belli başlı markalarım var onun haricindeki markaları kullanmam ben diyorum. Ne malum sinbo almayacakları ya da küçük ev aletlerinden alacakları. Ben arkadaşıma Tefal'in ekmek kızartma makinesini almıştım iki kullanımda bozulmuş ben philips'in kırmızı olanını beğendim ama çok pahalı düşüncelerdeyim şuan karar veemedim alıp almamakta. Çok zormuş şu çeyiz işi. Pazar günü kayınvalidemlerdeydim ayyy Ece kızın ıncığı cıncığı bitmiyor hiç dedi.
Tamam tamam yapın sizde bir Ege aman illa koyacağınız çocuğumun isminden.
Şaka bir yana canım Lg için çok iyi diyorlar ya tv konusunda. Bizde 3d alcaz.
şimdi yaya yaya çeyiz yapmamda tamamen kendim yapayım derdinde olmamdan belli başlı markalarımı hiç maddi açıdan sıkıntıya girmeden laylaylom bir tavırla halletmek :)
phılıps siyah seriyide ben beğendim triplim aşkımda diyor kadın milleti hemen tav olun seide yok yok diyor tamamen estetik diyip duruyor o böle bıdı bıdı yapıyor ben son dakkaya bırakmam kimseyide karuşturmam huh diyorum :)demi yani ne malum sinbo almıcakları benim suratım düşer hemen belli ederim bunu aşkım saniyede anlar mesela
senin çeyiz bitmiş canım yakında tam anlamıyla durursun :))