nişanlım askere gittikten 3 gün sonra bavulun içinde t-shirtü kalmış onu buldum koklaya koklaya ağladım .geceleri t-shirtle uyuyorum artık ....ben çok özledim onu ...5 ay nası geçicek bilmiorum...bgn konuştuğumda ben çok sıkıldım burda dedi üzüldüm bnde...onlar içinde çok zor ..31 ağustosta kastamonuya gidiyorum yemin törenine 2 gün orda kalıcaz otelde..sonra o gelicek ve usabirliğine ığdıra gidicek...esas ığdıra gittiğinde zor olucak 4 ,5 ay orda offfffffffffffff nası dayancam yaaaa depresyona girmekten korkuorum...
kızlar herkese iyi ve şeker tadında bayramlar
inciciceği canım sana ilgisi askerlikten dolayı azalmış olabilir onların psikolojilerini bilemeyiz zaten askerdeykn sıkılar normaldede haliyle rahat olmak istiyolar anlayışlı davran gerekirse geri çek kendini bak o zaman nasıl anlıcak
sen böle ona muhtaçmış gibi davranıyorsun üstüne düşüp herşeyi soruyorsun ya ilgini azalt sorma o zaman anlıcak onu senden çok takan olmadğnı o arkadaşlarının bir şekilde hep yanında olmucağnı msjı kesince anlar üsteleme lütfen o zaman hep geri tepiyor rahat ol stres yapma onada sinirlendiğini yansıtma kan kus kızılcık şerbeti iç gerekirse meyvesini alcaksın herkesin karakteri aynı kalmaz bazen değişir
nişanlım askere gittikten 3 gün sonra bavulun içinde t-shirtü kalmış onu buldum koklaya koklaya ağladım .geceleri t-shirtle uyuyorum artık ....ben çok özledim onu ...5 ay nası geçicek bilmiorum...bgn konuştuğumda ben çok sıkıldım burda dedi üzüldüm bnde...onlar içinde çok zor ..31 ağustosta kastamonuya gidiyorum yemin törenine 2 gün orda kalıcaz otelde..sonra o gelicek ve usabirliğine ığdıra gidicek...esas ığdıra gittiğinde zor olucak 4 ,5 ay orda offfffffffffffff nası dayancam yaaaa depresyona girmekten korkuorum...
kızlar yaa ben aşkımı arayablyorm o bana çağrı atıyor ben arıyorum ilk meşgule düşüyor sonra ikincide tuturuyorum bende nasıl oluyor hatta aşkım bugün aradı tekrar ara die bir ara hat kesildi oda inanamıyor
bende nasıl oluyor şaşırdım turkcellin dakkalarına ilk kez şükür ediyorum resmen
Herkesin bayramını kutluyorum kızlar melekcadı katılıyorum sana bende de hiç heves yok sadece uyumak geliyor içimden bizim bayramımız sevdiklerimiz geldiğinde olacak inşallah eşim sabah aradı bayram namazına gitmişler sonra tören olmuş öğleden sonra boş geçer dedi keşke bayramdan dolayı üç günlüğüne telefonları verselerdi söylemiş komutanına ama hangi birinize vereyim demiş kabul etmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?