• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aa ne güzel ne iş yapıyorsun orda? bende hep havalimanında çalışmak istemişimdir nedense oranın atmosferini çok seviyorum. :)

Bende severim havaalanlarını :13: nasıl oldun canım???? ay bugün arkadaşıma gittim kısır yedim :14: o yüzden akşam çok az yedim ama herhalde 5 günde 500 gram falan verdim

Ben İzmir'e birkac kere gittim cok guzel bir sehir gercekten,cok begendim,nisanlimin ailesi izmir Hatay'da yasiyor sahilini cok begendim
Bu seneye yetisir mi bizim dugun bilmiyorum ama cok istiyorum yaz bitmeden
Olmasini,insallah bir an once guzel bir ise girer de toparlariz

Canım benim benimde babam Hatay caddesinde oturuyor. Bende Göztepe'de oturuyorum. Güzelyalı sahilinden bahsediyorsun herhalde. E sen İzmir'e gelin geleceksin o halde.

VANİLLA YENİ ARKADAŞIMIZ....

Eğer tek bir kişiye cevap vermek istersen alıntı ile cevaplaya basıyorsun en sondaki
dan sonra yazmaya başlıyorsun....

iki kişinin mesajına cevap vermek istiyorsan alıntı ile cevaplanın yanındakine teker teker iki mesajda da basıp sonra herhangi birinde alıntı ile cevapla ya basıp yazıyorsun işlem tamam

Çok sağol tatlım benim iyi oldu öğrendiğim

Bende İzmir gelini olcam :27::27:
Artık kısır günleri yaparız beraber :27:

zig zag yaptığım yerden başlayacaksın yazmaya... quote u bölmüşsün kare kısma dokunma aradan başlama

Eklentiler

• $Adsız.webp
    $Adsız.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 46
Back
X