Teşekkür ediyorum bana zamanında çok söyledilerde babam çok engel oldu. Önceden bir göbek vardı dümdüzdü şimdi hafif bir şey çıkıyor ben böyle söyleyince herkes kızıyorda benden iyi kim bilebilir ki var işte ufakta olsa beni rahatsız ediyor. Yaş ilerledikçe daha çabuk kilo alınıyor.
Bu arada ben nişanımdan önce çok kilo aldım. Şimdi kaç kilo diyeceksiniz 58-59'u gördüm. Geçen seneye kadar hayatımda hiç 52'nin üstünü görmemiş biri olarak bu çok şaşırtıcı oldu.
Aslında nişanım yazın olacaktı, yazın olacağı için de nişanlığımı almıştık ve üzerimde muhteşem durmuştu. Hatta mağazadaki müşteriler kabinden çıkmamı bekliyordu deneyeceklerimin her birini üzerimde görmek için. Sonra erteledik nişanım Aralık ayına kaldı o süre zarfında ben 6-7 kilo aldım. Sürekli bizimkiyle mcdonald's, burger yiyince kalınlaşmaya başladım. Normalde tadını bilmezdim mc chicken olsun falan. Bir alıştım ki 2 gün yemesem deliriyordum. Bence onlarda alışkanlık yapıcı bir şeyler var. Neyse ben nişanımdan 2 ay öncesinde nişanlığımı giydim, fermuar kapanmıyor, ağlıyorum ben çok severek aldım çünkü ne yapıcam edicem diye düşünüyorum kara kara. Oturdum bir şeylerden kısmalıyım dedim. Nestle Nesfit'le tanıştım. Kırmızı meyvelisini ve üzümlü falan olan çeşitlerinden aldım. Sabahları iş yerinde 1 kase nestle nesfit, öğlen evden getirdiğim içinde domates, salatalık, marul, zeytin, peynir, konserve mısır olan evde annemin yaptığı salatayı işe götürüp, öğlenleri salata yedim. Akşamda 1 dilim ekmekle birlikte normal yemek yedim ama 2 ay boyunca ne çayıma şeker attım, ne kek-börek yedim, ne bayramda bir tatlı, ne tuz, ne yağ. Sadece pazar günü normal kahvaltı yaptım. Ve ben 2 ayda 8 kilo verdim. Tavsiye de ederim bu uyguladığım diyeti.