İşte bu ayaklta alkışlanır![]()
kızlarrr sizinkilerin burçları ne?? benimki akrep yaww.. netten bi baktım fanteziyi çok sever yazıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte bu ayaklta alkışlanır![]()
kızlarrr sizinkilerin burçları ne?? benimki akrep yaww.. netten bi baktım fanteziyi çok sever yazıyor![]()
kızlarrr sizinkilerin burçları ne?? benimki akrep yaww.. netten bi baktım fanteziyi çok sever yazıyor![]()
benimki ikizler canım bak bakıyım o ne seviyomuş![]()
canım bende boğaBenimki aslan ben boğa![]()
Hümeyraaaaa sırayla bizimkilere de bak bakalım![]()
Benimki aslan ben boğa![]()
Terazi
Kendine aşık bir erkeğin dikkatini çekmeyi becerirseniz bir terazi erkeği için doğru kadınsınız. Kendilerine hayranlıklarıyla da yetinmezler, egolarını doyurmak için daldan dala konar, her adresten benliklerine iyi gelecek birkaç macera ve birkaç sözle dönerler. Beğenilme içgüdüsü çoğu ilişkisini yerle bir eder. Terazi erkeği güzel sever.
Seviştiği mekan seviştiği kadın kadar çarpıcı ve baş döndürücü olmalı. İpek çarşaflar, mumları her zaman hazırda tutmalısınız. Terazi erkeği dengeyi cinsellikte de arar. Dokunduğunuz kadar dokunur, öptüğünüz kadar öper. Bu özelliğinden faydalanıp ortamı alevlendiren siz olabilirsiniz. Onunla ilişkinizi canlı tutmak istiyorsanız asla tekdüzeleşmemelisiniz. Monoton bir cinsel hayat telefon defterini karıştırması için yeterli bir sebeptir.
Hızlı ve vahşi sevişmelerden uzak durur. Her şeyin tadını çıkara çıkara sevişmekten hoşlanır.
İkizler
Yatağınızdaki maskeli kahramanı bir düşünün. Bir ikizler erkeği tam anlamıyla budur. Bir erkek, ama aynı zamanda bin erkek. Bu kural yatakta da değişmez. Onun değişken zevklerine ayak uydurmak için onun kadar macera ve fantezi düşkünü olmanız gerekecektir. Fantezi dünyası okyanuslar kadar geniş olan ikizler erkeği çılgınca arayışlar peşindedir. Plajda şezlong altında lüks bir gece kulübünün tuvaletinde, arabanın arkasında, her yerde onunla beraber olmaya hazırlamalısınız kendinizi. Tabii bunları yaparken hanımefendiliği de elden bırakmamalısınız. Zeka ve asalet ikizler erkeğinin başını döndüren tahrik unsurlarının başında gelir.
Partnerinizi kendinize odaklamalısınız. Konsantrasyonu dağıldığı anda gider. Ne korkunç! Aşk hayatındaki maymun iştahlılığı bir işi yaparken de siz konusudur. Ellerini iyi kullanan hatta onlarla mucize yaratan ikizler erkeğinin güdülerini harekete geçiren şey meraktır. Onun merakını körükleyen gizemli bir kadınsanız ömür boyu dizlerinizin dibinden ayrılmaz, kara kutunuzu onun erişemeyeceği bir yere koyun.
anammmmm yandın kız :18::18::18:
Aslan
Aşkın tüm inceliklerini kullanan bir adam sizinkisi. Aslan tepeden tırnağa arzu karmaşasıdır. Tek bir gülümseyiş bile içlerindeki sıcaklığı ortaya çıkarabilir. Yataktayken adeta tanrılaşırlar, kendilerinden başka mutlak güç istemezler. Ona hükmetmeye çalışmak, soğuk ve yalnız bir yatak demektir. O ne kadar tanrıyı oynuyorsa siz de o kadar kulu oynamalısınız ki şahane bir beden uyumu çıksın ortaya. Korkulacak hiçbir şey yok bu pembe iktidarın ucunda sizin mutluluğunuz var!
Partneriniz için çok önemlisiniz çünkü sizi seçmiştir. Bu seçim sizin özel biri olmanız için yeterlidir. Açık sözlülüğü ile sizi rahatlatır. Tekliğinden emin olduğunda aniden yaramaz bir çocuğa dönüşür. Sizinle istediğiniz her oyunu oynar.
yaaaaaa korktum ben en delisi benimki çıktı iyi mi :18:![]()
anam ben yandım benimki için ekmek su gibiymiş 5 dk da şuh kadına nasıl dönüşecem ben:18::18::18::18::18: