• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ahahah çok tanıdık bi sahne , ama rengarenk olunca daha bi bayıldımm :51::51::51::51:

bende var bi tane ödev , 5 yıldır ibret-i alem olarak saklıyoomm :9::9::9:

Benim face'te bir koca albümüM var köyden enstantaneler şeklinde.Bomba birşey :9:
Sınavlardan tut cocukların komıklıklerıne kadar :1:
4 senelik bir arşivv:1:

Ben geldim beeeennn :3::3::3:
Ders çalıştım sonra 3 saatlik bi film izledim şimdi yine film bakıyorum gözüme güzel ilişirse izleyeceğim.
Sizler nasılsınız kızlar

Hoşgeldin Sedulu :3:
Kaynatıyoduk bizde
Yıne film mi var hıı :1:

Yine film ama benim klasiklerimden izlicem
Ya bende bi Harry Potter fanatikliği var. O seriye bayılıyorum yüzüklerin efendisi matrix vs... tamam ama bunun yeri apayrı

Ben geldim,

dershanede canımı çıkarttılar,

2 dersten kaçtım, alış veriş yaptım,

para harcadım, mutlu oldum,

canım mantı istiyor,

toplanıp yapalım:1: üstüne sarımsaklı yoğurt, üstüne salça:9:

komutanı eşime gelecek 349'lardan akıllı uslu birini bul demiş kendi yerine:1: dedim komutan sana iltifat mı ediyor :34: galiba diyo.:37:

askerde sevgilisinden ayrılan bir arkadaşı vardı geçen yazmıştım burda, çocuk kızla konuşmuş ağlamış bugün. Eşime soruyorum hala sormadın mı diye ne olduğunu. Yok diyor:27: Eşime diycem ver çocuğu telefona ben konuşayım:1::1: meraklılığın bu kadarı:9:

Ben geldim beeeennn :3::3::3:
Ders çalıştım sonra 3 saatlik bi film izledim şimdi yine film bakıyorum gözüme güzel ilişirse izleyeceğim.
Sizler nasılsınız kızlar

hoşgeldin Sedulucuum , bizden iyilik şükür , sen nasılsınn ?

Back
X