Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 ve 9 hep uykum gelirdi hala öyleyim eşimle film açarız ilk yarım saatte ben devre dışı ama elimde değil
Ben aslında onu çoook daha uzun zamandır bekliyodum ama bu güneymiş kısmet
Aramıza hoşgeldinizzzz hayırlı uğurlu olsun valla sonunda sevgili olmanız iyi olmuş bizim gibi çoooook uzun zaman beklemek durumunda kalmadınız![]()
Ben aslında onu çoook daha uzun zamandır bekliyodum ama bu güneymiş kısmetTeşekkür ederim...
hahahh bizde de tam tersi olacak herhalde çünkü ben uykuyu sevmem o sever
ay sizde bizim gibisiniz demekkkk... önce arkadaş sonra![]()
bizdede aynı sorun varr ben cok dayanıklıyımdır uykusuzluğa oysa benimki uykusuz kaldımı hi.1kuvvet tutamaz onu![]()
Evet canım arkadaştık ama artık ayyy ayyy![]()
![]()
![]()
he valla otobüste durakta her daim uyuyabilir.. o yüzden askerde uyku yüzünden sıkıntı çekmedi horlama falan ses etkilemez onu.. valla ben gitsem askere ölürdüm herhalde ses de uyuyamam ışıkta uyuyamam![]()
aynen canım askerliğin en iyi yanı erken uyumalarıymıs
dakikasında uyuyabilen bir kapasiteye sahip gıcık oluyorum bu huyuna![]()
Askerdeyken nasıl oldu bu acabaziyaretine falan mı gittin
![]()
Yok zaten öyle mesajlaşıyorduk bazen, arada bazı engeller vardı ama sonunda biliyorduk bişeyler olacağını, bekledimkonuştuk herşey döküldü veee başladıııı
![]()
Allah daim etsin inşallah... Kış aşkı güzeldir... Belli mi sevgilinin ne zamna geleceği??? Bi de nerde yapıyor? ay çok soru sordum![]()
inşallah canım teşekkür ederim... evet belli şafak 24ilk Kütahyadaydı şimdi Adana da havacı
![]()
![]()
inşallah canım teşekkür ederim... evet belli şafak 24ilk Kütahyadaydı şimdi Adana da havacı
![]()
![]()
Benim de ve çoğu kişinin de 24 Erzincan... Adana da olan arkadaşımız var bizim burda Stanki nin eşi belki de aynı yerdedirler![]()
kız benimkide havacıydı kütahya da şimdi istanbulda.desene aynı yerdeymişler![]()
kız benimkide havacıydı kütahya da şimdi istanbulda.desene aynı yerdeymişler![]()
keşke bizimkiler arkadaş olsaydı aynı yerde olup da![]()
hergece onlarda bizi konusurlamıs![]()