347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bingöl İl jandarma Komutanlığı canım usta birliği. Hiç aramadı bu arada daha. Yemin töreninden haberin olursa bana hemen yazar mısın?

canim Mesaj yazmani beklemistim bende en azindan sevdigin anlatmistir biraz nasil bir yer diye ama arayamamis.acaba aramalari sikintili mi olucak?simdi o geldi aklima :(

Gece 12de bindi otobuse.uyku uyumadik tabi mesajlastik.saat 7gibi kastamonuya indi.sanirim biz teslim olmiycaz:) 2-3 gibi teslim olurum dedi.gozumden uyku akiyo ama su son saatler heba olmasin diye uyumuyorum.simdilik morali iyi.yalniz degil yaninda dayisi var sukur.sevmis kastamonuyu kucuk ama guzel diyor(havada serinmis baya).bu 1ay zaten kafaya takmiyoruz pek.asil bingol nasil olucak o onemli .kotu dusunmek istemiyorum.rahati yerinde olsun hicbirsey onemli degil.donusu somestre gelicek.Sen karneleri doldurmaya basladiginda bil ki az kaldi dedi:)insallah gelsin o gunler hayirlisiyla..

Merak etme canım dayım şuan da iş nedeniyle Diyarbakır'da herkesin cesaret edip yapamadığı bir işi var. Bingöl'ün büyük çoğunluğunu zazalar oluşturuyormuş ve çok iyi insanlarmış Kastamonu'dan daha rahat edecek orda dedi. İçini ferah tutmaya çalış zor olsada ben öyle yapıyorum. Kastamonu'nunda hava durumuna bakıyorum bugün yağışlı ve 18 derece. Bizimki serini çok sever eminim orayı da sevmiştir. Yemin töreni 7 Eylül diye biliyorum ama girdikten sonra hiç aramadı aradığında söyleyecektir kim önce öğrenirse yazsın lütfen bu arada senin ki de 5. Jandarma Alay Komutanlığı'nda mı yani Gölköy'de mi?

canim Mesaj yazmani beklemistim bende en azindan sevdigin anlatmistir biraz nasil bir yer diye ama arayamamis.acaba aramalari sikintili mi olucak?simdi o geldi aklima :(

Canım sadece otobüsten indiğinde aradı dün 11:50'de. Zaten 11:30 gibi varacaktı otobüsü otogara. 5 kişi falanız burda birlikte gireceğiz 13:00 gibi demişti ama kaçta girdiler bilmiyorum. Sesi iyi geliyordu ama içeri girdikten sonra hiç aramadı.

Canim telefondan giriyorum dogru duzgub yazamiyorumdyr belki ama bizimki henuz girmedi teslim olmadi.ama gunes acmis sabahki serinlik yokmus.umarim rahat ederler.dedigin gibi hangimiz once haber alirsak hwmen bildirelim burdaki bi nebze olsun rahatlayalim.

Kızlar sevdiceğim aradı zaten cuamrtesi yola çıkmıştı sabaha kadar telefonda konuştuk mesajlaştık ara ara bide pazar günü teslim olmadan aradı teslim oluncada aradı ve az önce duydum sevdicegimin sesini.kunban olurum ben ona:16: ...Bide benim kocişimde 31 ağustosta galiba dedi ...:46:

sabah aşkımın sesiyle uyandım 10 da aradı, şükürler olsun dedim sesini duydum ya:16:
az önce bi daha aradı, 2ledim bugün bakalım 5 den sonra bi daha arıycakmışşş:16:
sesi iyi geliyodu o iyi ya ben de çok iyiyim..:21:
kızlar inşallah hepiniz knuşursunuz..

buarada yemin töreni, 31 ağustomuş, tekrar söyledi bugün:34:

teşekkür ederim canım...
nişanlım veteriner hekimi. bende hayırlısı diyorum napalım kısmet böyleymiş
benim abimde veteriner hekımdı canım uzun donem yaptı oda olsun ustalıkta rahat oluyorlar sonuçta yedek subay sıkma canını hasret cekmek zor ama sonucu guzel olucak ıns:)

arkadaslar benımde nısanlım aradı 31 agustos yemın torenı olucakmıs buyuk ıhtımalle istanbul kucukyalıya gıden varmı aranızda?

Arkadaşlar bende konuştum bugün eşimle sanırım 31 ağustos yemin törenleri burda üç hafta kalırsınız demişler ankara mamak'a gelecek olanlar var mi bu arada

Şimdi yine aradı askerim tekrar söyledi 31 ağustos yemin töreni kesinmiş. Hatta ben sana kesin saati cumaya kadar söylerim biletini alırsın dedi. Sesini duydukça kalbim pır pır atıyo yaa nasıl mutluyum şuan :nazar::72:
Hala askerinin sesini duyamayan yarenlerimiz varsa inşallah onlarda biran önce görüşürler.

An itibariyle iceriye girdi.su anda bisey hissedemuyorum cunku saniyeler oncesine kadar kousup mesajlasiyorduk.ozleyecegiz dedim.vardir onun da bi guzelligi dedi..boyle anlarda bu soylediklerine minnettar oluyorum...Allah yardimcin olsun.

An itibariyle iceriye girdi.su anda bisey hissedemuyorum cunku saniyeler oncesine kadar kousup mesajlasiyorduk.ozleyecegiz dedim.vardir onun da bi guzelligi dedi..boyle anlarda bu soylediklerine minnettar oluyorum...Allah yardimcin olsun.

Bayağı geç girmiş canım. Allah kavuştursun tekrardan.
Dediği gibi nekadar üzülsekte elinde telefonla tüm gün aramasını beklemenin, sesini duymanın ayrı bir heyecanı ve güzelliği var.
İnşallah rahat rahat konuşabilirsiniz telefonla :72:

szn80 benimde askerim mamakta kalıcak barış gücüne geçicek

annesini arayıp allah kavuştursun demem gerekiyormuş ne düşüncesizim aradım merhaba diyerek başladım konuştuk siz nasılsınız dedim ağladı yazık annesine bende ağlamaylım okuldayken 3 ay görmüyorduk 20 güne yanındayız bizlerden daha güvenli dedim sıkmayalım kendimizi arayınca ağlamayalım dedim anneside bol bol dua ediyorum elimden bişi gelmiyo

kızım biz seni arıcaktık dedi annesi ne utandım onlar beni arasaydı üzülürdüm iyikide önce davrandm o halde beni üdşünmşler aman dikkat et o kadar 4 5 saat işe yol gidiyosun kendini heba etme dedi bende sizde üzmeyin kendinizi lütfen dedim

dün gelemedm kötüydüm arayamadmda sizide kötü etkilemek istemedm biz atlatcaz az kaldı üzülmeyelim ona yansıtmayalım dedim

annesi ne zaman istersen ara kızım dedi sağolsun

kızlar bu benim için çok zor bişiydi acılar insanları birleştiriyor ben beceremezdim 5 yıldır ilk tanışmayı 3 hafta önce yaşadım bu benim tabularımı yıktı askerlik yıktı tabuları resmen ama iyide oldu ailesi çok iyiler bunu böle yaşamam gerekyormş annesiyle ağlaştık

9 dan beri aşkımdan ses yok inşallah arar yine

az önce bende nişanlımla konştum 31 ağustosu bir kere daha teyit ettirdim :)) kaç kere söyledim ya aşkım dio :))

Kızlar ne mutlu size siz hep konuşuyorsunuz ama bizi daha girdiklerinden beri hiç aramadılar. Çok özledim bende bir sesini duysam keşke ama dün içeri girdiğinden beri hiç aramadı. İnternette yazılanları okuyorum rahatlar yazıyor ama öyleyse bizimkiler niye hiç aramıyor acaba? O kadar çok merak ediyorum ki onu...:43:

Son düzenleme:
Back
X