• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlarr oyalancakk bişeyy bulamıyorumm off hiçbir şey yapasım yokk bu günlerii nasıll geçircemm ya :26:

bende bulamıyorum valla canım bütün gün burdayım işte..
dört gözle okulların açılmasını bekliyorum en azından işe başlayınca oyalanırım
bütün gün daha çabuk geçer.. böyle boş boş zaman geçmiyo Allah hepimize sabır versin :31:

bende bulamıyorum valla canım bütün gün burdayım işte..
dört gözle okulların açılmasını bekliyorum en azından işe başlayınca oyalanırım
bütün gün daha çabuk geçer.. böyle boş boş zaman geçmiyo Allah hepimize sabır versin :31:
Ben de öyle ya bütün gün burdayım işte. Amin canım ya okullar açılsa da okul staj derken kafam dağılsa :(
Sevdiceklerinizden en çok ne kadar uzak kaldınız kızlar ? :44::24:

1 ay kadar ya :( sen ne kadar uzak kaldın canım ?

usta birliği urfada ama hiç iyi şeyler okumadım nette ktm hakkında bide yanıma gelcekti yol izninde törenden sonra şimdi öle olursa gelemicekte gene karıştı herşey :(

üzülme canım ya içini ferah tut inşallah gelir görüşürsünüz her ktm aynı değil bak eşim şikayet etmedi hiç iyi dedi yani inşallah iyi biryer çıkar hem geçici süreliğine orda merak etme

Sevdiceklerinizden en çok ne kadar uzak kaldınız kızlar ? :44::24:

en çok 1 aydır heralde o da üniversitede okurken o çanakkaledeydi ama 30 günü geçirmedik hiç. ya o geldi ya ben gittim yanına.
bi de bu askerlikle aynı değil ki, üniversitedeyken istediğimiz zaman konuşuyoduk bütün gün mesajlaşıyoduk.
o yüzden bana çok koydu bu ayrılıkkkk :43:

selamlar kızlarr:3:
girmeyeli baya sohbet olmuş
kuzum aradı sınavdan 93 almış ama dereceye girememiş, salı gün torba kurası çekiceklermiş. inşallah yakın yerleri çeker

Back
X