• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

seduluuuuu çok severim bu şarkıyıııı, ne güzelll benimde sesim güzel olsaydıı, sevgilim de gitar çalabilseydiii
bizde böyle anlatırdıkkkkkk hiiii :43:
onun haricinde 473283 milyon tane şarkımız var :9::9:

tatlım işte normalde şarkı ayrımı hiç yapmam ama bu şarkının çok özel yeri vardır bizde
bu arada sesim güzel :1: o an sevgilim söylememi isteyince söyledim :1::1:
ama aşkım çok güzel gitar çalar :31:

Sırf bu askerlik yüzünden mi acaba?
Yani benim böyle çok sıkılınca genelde üzüldüğüm şeyler oluyor devam eden günlerde
Hayırlısı bakalım inşallah

askerliktendir canım
iyi düşün iyi olsun pozitif olmaya çalış fazla düşünme geçer inşallah çabucak

canım onlara bir sınav yapacaklardı ama bilmiyorum ki yaptılar mı yapmadılarmı Allah a şükürbizim ki usta da ord kaldı. çok dua attik şükürler olsun kabul oldu.rabbim inşallah sizin için de en hayırlı yere gönderir. merak ettim nere mezunu.
ne güzel Allah gönlünüze göre vermiş

sınav yaptılar canım 93 aldı ama dereceye giremediği için torbadan kura çekicek salı gün hayırlı yerler olur inşallah

selçuk mezunu nişanlım. sennki nerden mezun?

Oooooh çok şükür hafta içim de dolu olacak bu hafta da böyle geçer
İki gün çekim yaparım
Bi gün arkadaşımla buluşacağım
' gün de istanbuldan arkadaşım gelecek ona burayı gezdiririm süpperrrr bitti haftaaaa :)

askerliktendir canım
iyi düşün iyi olsun pozitif olmaya çalış fazla düşünme geçer inşallah çabucak

Zaten burası da olmasa hepten tozuturum heralde :D Yani insan sevdiklerine eşine dostuna güzelce anlatıyor herşeyi ama damdan düşenin halini damdan düşen anlar hesabı işte

ne güzel Allah gönlünüze göre vermiş

sınav yaptılar canım 93 aldı ama dereceye giremediği için torbadan kura çekicek salı gün hayırlı yerler olur inşallah

selçuk mezunu nişanlım. sennki nerden mezun?

inşallah sizede iyi bir yer çıkar. bizim ki çok istiyordu uzunu ama ben istemiyordum. o kadar beklemek çok zor geliyor. bu bile çok bana kalsa direk bedelli hatta yedirip içirip obez yapıp çürüğe ayırmayı bile düşünmedim değil. baya da kilo aldırmıştım:)
nişanlım kars mezunu....

Zaten burası da olmasa hepten tozuturum heralde :D Yani insan sevdiklerine eşine dostuna güzelce anlatıyor herşeyi ama damdan düşenin halini damdan düşen anlar hesabı işte

aynen canım bende burda rahatlıyorum
kimseye anlatamıyorum. sürekli güler yüzlü olmaya çalışıyorum. çünkü başkası senn halinden anlamıyor ne bu halin falan çekilmiyorlar hiç:1:

inşallah sizede iyi bir yer çıkar. bizim ki çok istiyordu uzunu ama ben istemiyordum. o kadar beklemek çok zor geliyor. bu bile çok bana kalsa direk bedelli hatta yedirip içirip obez yapıp çürüğe ayırmayı bile düşünmedim değil. baya da kilo aldırmıştım:)
nişanlım kars mezunu....
inşallah canım
arkadaşlarımıza şimdiye kadar hep uzun çıkmştı bende uzuna alıştrmıştım gitmeden kendimi ama belli olunca üzüldüm biraz
nişanlımda kısa çıksın falan diyordu işine hemen dönmek için. ama napalım kısmet böyleymiş rahat olsunda o yeter
sen nerdesin peki bursaya yaknmısın ? yemin törenine falan gidicekmisin?
çok soru sordum kusura bakma :1:

aynen canım bende burda rahatlıyorum
kimseye anlatamıyorum. sürekli güler yüzlü olmaya çalışıyorum. çünkü başkası senn halinden anlamıyor ne bu halin falan çekilmiyorlar hiç:1:

Ayyyy aynen aynen
Sevgilin gitti bi suratsız oldun filan diye dalga geçmeler ama inceden inceye laf çakmalar filan :D:30:

Ayyyy aynen aynen
Sevgilin gitti bi suratsız oldun filan diye dalga geçmeler ama inceden inceye laf çakmalar filan :D:30:

üff herkes ayn demek ki
bugünde telefn bekliyordum geç kalmıştı aramak için nasıl dalmışsam telefona bakarak baya dalga konusu oldum kızlara:1:

üff herkes ayn demek ki
bugünde telefn bekliyordum geç kalmıştı aramak için nasıl dalmışsam telefona bakarak baya dalga konusu oldum kızlara:1:

Ben bizim kızlara sevgilisi filan olmayana artık hep askerliğini yapmış birini bulun benden söylmesi diye nasihat veriyorum :52:

bende bende çok zor ya önceden de ayrı kalmıştık mezun olduktan sonra ama bu çook başka bişeymiş:14:

Bizde aynı şehirdeydik hep ama her günümüz birlikte geçmiyordu mesela
Yada 2 hafta görüşmediğimiz de oluyordu ama aynı şehirde aynı havayı soluyorduk
Ne bileyim kendimi daha raht hissediyordum
Şimdi hem asker hem uzakta
Ühü ağliyciğğğymmmmmmm şimdi heeeeeee:5:

Bizde aynı şehirdeydik hep ama her günümüz birlikte geçmiyordu mesela
Yada 2 hafta görüşmediğimiz de oluyordu ama aynı şehirde aynı havayı soluyorduk
Ne bileyim kendimi daha raht hissediyordum
Şimdi hem asker hem uzakta
Ühü ağliyciğğğymmmmmmm şimdi heeeeeee:5:

ağlama canm ağlama
bak bugun başmdan geçen olayı anlatayımda gül biraz
çarşıya çıktık kızlarla arabayla en korktuğum şey 2 araba arasına park etmektir arkadaşmda dur ben ineyimde sana gel falan diyim dedi bende tamam dedim bu gel gel dio ya bende arkaya bakmadım yan aynadan bakıorm bizim ki dur dedi ama çattt sesi geldikten sonra :1: anamm indim arabadan hiçbişey olmamış ama sahibide ordaymış bu kadar yere giremiyosan sen hiç sürme bu arabayı dedi rezil oldum:1: Allahtan kalabalık değildi arabalarada bişey olmadı çok hafif değdim ama korkusu yetti

ağlama canm ağlama
bak bugun başmdan geçen olayı anlatayımda gül biraz
çarşıya çıktık kızlarla arabayla en korktuğum şey 2 araba arasına park etmektir arkadaşmda dur ben ineyimde sana gel falan diyim dedi bende tamam dedim bu gel gel dio ya bende arkaya bakmadım yan aynadan bakıorm bizim ki dur dedi ama çattt sesi geldikten sonra :1: anamm indim arabadan hiçbişey olmamış ama sahibide ordaymış bu kadar yere giremiyosan sen hiç sürme bu arabayı dedi rezil oldum:1: Allahtan kalabalık değildi arabalarada bişey olmadı çok hafif değdim ama korkusu yetti

Haha ayyyy aman Allah kazadan beladan saklasın onda bi şey yok ,en fazla adama çemkirince gider :D
BEn daha fenasını yaşadım arabayı ilk kullanmaya başladığım zamanlardı(Yazar burada yeaaaa ben çok iyi araba kullanıyorum artık havası vermektedir,hava atıldığına göre devam edebilirim :32::52: :D:D:D)
Neyse efenim arabayı teeee nerelerden aldım getirdim hatta ehliyeti aldığımın ertesi günüydü
Neyse geldik hafif bi yokuş
Caddenin tam ortası
Yok kalkamıyorum bi türlü mümkünatı yok
Araba gıdıl gıdıl da arkaya kaçıyor,babam ikide bir gacurt edip el frenini indiriyor hadi kızım diyor :D O değil adam da korktu :D
Kornalar mı dersiiiiiin,caddede bakanlar-üstelik durup kalabalık bir güruh oluşturup- birbirine gösterenler mi dersin :32::15:

Piiiii arabayı en son gözlerim dolarak babama teslim ettiğimi ve babamın da resmen drift yapar gibi gaza yüklenip oradan nasıl tüydüğümüzü hatırlıyorum :1::1:

Haha ayyyy aman Allah kazadan beladan saklasın onda bi şey yok ,en fazla adama çemkirince gider :D
BEn daha fenasını yaşadım arabayı ilk kullanmaya başladığım zamanlardı(Yazar burada yeaaaa ben çok iyi araba kullanıyorum artık havası vermektedir,hava atıldığına göre devam edebilirim :32::52: :D:D:D)
Neyse efenim arabayı teeee nerelerden aldım getirdim hatta ehliyeti aldığımın ertesi günüydü
Neyse geldik hafif bi yokuş
Caddenin tam ortası
Yok kalkamıyorum bi türlü mümkünatı yok
Araba gıdıl gıdıl da arkaya kaçıyor,babam ikide bir gacurt edip el frenini indiriyor hadi kızım diyor :D O değil adam da korktu :D
Kornalar mı dersiiiiiin,caddede bakanlar-üstelik durup kalabalık bir güruh oluşturup- birbirine gösterenler mi dersin :32::15:

Piiiii arabayı en son gözlerim dolarak babama teslim ettiğimi ve babamın da resmen drift yapar gibi gaza yüklenip oradan nasıl tüydüğümüzü hatırlıyorum :1::1:

zaten baya bi çemkirdim söylene söylene gitti
sanki anamın karnından park etmeyi bilerek doğuyorum:1: düz yolda hiç bir problem yok sorun yokuşta ve 2 araba arasına park etmede:)))
nişanlımada söylemedim söylesem dalga geçer hep :1:

zaten baya bi çemkirdim söylene söylene gitti
sanki anamın karnından park etmeyi bilerek doğuyorum:1: düz yolda hiç bir problem yok sorun yokuşta ve 2 araba arasına park etmede:)))
nişanlımada söylemedim söylesem dalga geçer hep :1:

Aman aman erkeklere hiç söyleme zaten
Biz yolda giderken ışıktan kalkınca önümüzdeki araba hemen kalkamadığında kardeşimin de sevgilimin de tepkileri aynı hep
KESİN BAYANDIR :D:D

Back
X