• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydınnnn günaydın herkeseee
yeni bir güne başladık, başlamak bitirmenin yarısı derler :) bgnü de çarçabuk yer bitiririz :D
sonra cuma ya çok az kalırrrr...
dün bir akrabamızın düğününe gittik, eşimin akrabası, çok harika bir düğün oldu, kır düğünü, prensesler gibiydi gelin de maşallah,,
Allah tüm bekarlarımıza böyle güzel güzel düğünler nasip etsinnn :) çok güzeldi herşey ama pazar düğünlerini sevemiyorum :( ertesi gün katılımcıların hepsi pert.. saat gece nin 1 inde deli gibi trafik vardı eve vardığımızda 2:30 du,uyuduğumda 3 :( bgn bitiğimm!
dün konuşamadım ben eşimle,,, aramadı, ben de aramadım.. iyidir inşallah :/

inşallah canım
arkadaşlarımıza şimdiye kadar hep uzun çıkmştı bende uzuna alıştrmıştım gitmeden kendimi ama belli olunca üzüldüm biraz
nişanlımda kısa çıksın falan diyordu işine hemen dönmek için. ama napalım kısmet böyleymiş rahat olsunda o yeter
sen nerdesin peki bursaya yaknmısın ? yemin törenine falan gidicekmisin?
çok soru sordum kusura bakma :1:

canım estağfirullah uzun olmadı tabi birbirimizle konuşacağız. bende kafayı burda dağıtıyorum :) haklısıın rahat olması herşeyden önemli. inşallah rahat rahat bitirirler. yemin törenine gitmeyi çok istiyorum fakat nişanlımın kuzeni evleniyor. ben oraya gidecekmişim. emir büyük yerden. gitmemi istemedi. ilk çarşı izininde bursaya damlarım ama :))

benimki gelmicek :((( ama tek tesellim telefonu kapatmıcam o 2 gün :D

bende gidemiyorum ama o buraya gelecek :1::1:

kızlar günaydınnn.
Ben de yemin törenine gidemediğim gibi o gelse bile o haftasonu burda olmadığım için görüşemeyeceğiz. nezaman göreceğim belli değil ay çok sinir bozucu şansın da böylesi :( tek tesellim o haftasonu anneleri gidince cep telini götürcek işte rahat rahat konuşucaz.
bir de şu ustalıklar belli olsun artık heyecandan çatliycam orda bir sorunu yoktu ama kalmasın iskenderunda çok uzak yakınlara gelsinler de sıksık ziyaretlerine gidelim. bekle bekle geçmiyor zaman yavvv

günaydınnnn günaydın herkeseee
yeni bir güne başladık, başlamak bitirmenin yarısı derler :) bgnü de çarçabuk yer bitiririz :d
sonra cuma ya çok az kalırrrr...
Dün bir akrabamızın düğününe gittik, eşimin akrabası, çok harika bir düğün oldu, kır düğünü, prensesler gibiydi gelin de maşallah,,
allah tüm bekarlarımıza böyle güzel güzel düğünler nasip etsinnn :) çok güzeldi herşey ama pazar düğünlerini sevemiyorum :( ertesi gün katılımcıların hepsi pert.. Saat gece nin 1 inde deli gibi trafik vardı eve vardığımızda 2:30 du,uyuduğumda 3 :( bgn bitiğimm!
Dün konuşamadım ben eşimle,,, aramadı, ben de aramadım.. Iyidir inşallah :/

günaydın cnm . üzülme fırsatı olmamıstır yoksa aradı bnce :) sıkma canını az kaldı cumaya

kızlaaar günaydın sonunda aradı benimki yolundaymış her şey mebs te dün çok sıra varmış herkes bilet ayarlamaya çalışıyomış aileleriyle telefonda ondan arayamamış,bide biz hallettik önceden aşkım çok telaşlıydılar araya girmiyim dedim diyor kıyamam düşünür etrafınıda:)
oh be sesi iyidi çok rahatladım.

günaydın cnm . üzülme fırsatı olmamıstır yoksa aradı bnce :) sıkma canını az kaldı cumaya

eveeet çok az kaldı ya ,, çok çabuk geçsin bu 3 gün,, perş sabah olsun ben de yola çıkmış olayım :)

bi de ben sitenin yeni formatını sevmedim, arka plandaki reklamlar resimler yüzünden iş yerindeki bilgisayardan çok zor bağlanıyorm :(
açmıyo sayfaları, :(

eveeet çok az kaldı ya ,, çok çabuk geçsin bu 3 gün,, perş sabah olsun ben de yola çıkmış olayım :)

bi de ben sitenin yeni formatını sevmedim, arka plandaki reklamlar resimler yüzünden iş yerindeki bilgisayardan çok zor bağlanıyorm :(
açmıyo sayfaları, :(

BNDE İPLE CEKIYORM PERSEMVEYI AKSAM CIKACAGIM YOLA İNŞ HEMEN GECECEK BU 3GÜN.:(. nişanlım gittiği ikinci gün sankı 2 yıl gibi gecti demişti bnm ıcınde bu 3 gün öle gececek sanırım:(

kızlaaar günaydın sonunda aradı benimki yolundaymış her şey mebs te dün çok sıra varmış herkes bilet ayarlamaya çalışıyomış aileleriyle telefonda ondan arayamamış,bide biz hallettik önceden aşkım çok telaşlıydılar araya girmiyim dedim diyor kıyamam düşünür etrafınıda:)
oh be sesi iyidi çok rahatladım.

günaydın cnm sevındım senın adınaa bnkı hala aramadı:(

BNDE İPLE CEKIYORM PERSEMVEYI AKSAM CIKACAGIM YOLA İNŞ HEMEN GECECEK BU 3GÜN.:(. nişanlım gittiği ikinci gün sankı 2 yıl gibi gecti demişti bnm ıcınde bu 3 gün öle gececek sanırım:(

ya sorma,, saatler bile geçmiyo bgn,,
yorgun ve uykusuz olduğumdan mıdır nedir, saaatlerdir buradayım daha 1 buçuk saat geçmiş :( daha 7 ye çok var
askerden alışkanlık oldu sanırım , sürekli herşeyi şafaksayar gibi sayıyorum :D akşam çıkış saatlerini bile şu kadar kaldı vs diye
akşam çıkışa şu kadar kaldı, yemin törenine şu kadar kaldı, dağıtım iznine çıkmasına şu kadar kaldı, ameliyat olmama bu kadar kaldı, kurban bayramına gidip onu görmeme bu kadar kaldı :D herşeye geri sayım yapıyorum :))))

Back
X