- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Ayyyy canım benim geçmez olur mu Allah razı olsunnnnnnnnn
Mutlu oldum şimdi daha çokkkk![]()
ne demek canım aynı şeyleri yaşıyoruz
kaçayım ben artık boynum ağrıdı pc ye bakmaktan
ii geceler görüşmek üzere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy canım benim geçmez olur mu Allah razı olsunnnnnnnnn
Mutlu oldum şimdi daha çokkkk![]()
günaydın kızlar şafağı 142 ye indirdikmi şimdi![]()
evet safak 142:) kavusmaya 3 gun kaldı yemın törenı:):):)
ayyyy ben 4 dedim yahuuu demi 3 oluyooooo![]()
ewet 3 oluyo:):) senın askerın nerede cnm
inşallah canım
arkadaşlarımıza şimdiye kadar hep uzun çıkmştı bende uzuna alıştrmıştım gitmeden kendimi ama belli olunca üzüldüm biraz
nişanlımda kısa çıksın falan diyordu işine hemen dönmek için. ama napalım kısmet böyleymiş rahat olsunda o yeter
sen nerdesin peki bursaya yaknmısın ? yemin törenine falan gidicekmisin?
çok soru sordum kusura bakma![]()
benimki gelmicek(( ama tek tesellim telefonu kapatmıcam o 2 gün
![]()
bende gidemiyorum ama o buraya gelecek![]()
günaydınnnn günaydın herkeseee
yeni bir güne başladık, başlamak bitirmenin yarısı derler :) bgnü de çarçabuk yer bitiririz :d
sonra cuma ya çok az kalırrrr...
Dün bir akrabamızın düğününe gittik, eşimin akrabası, çok harika bir düğün oldu, kır düğünü, prensesler gibiydi gelin de maşallah,,
allah tüm bekarlarımıza böyle güzel güzel düğünler nasip etsinnn :) çok güzeldi herşey ama pazar düğünlerini sevemiyorumertesi gün katılımcıların hepsi pert.. Saat gece nin 1 inde deli gibi trafik vardı eve vardığımızda 2:30 du,uyuduğumda 3
bgn bitiğimm!
Dün konuşamadım ben eşimle,,, aramadı, ben de aramadım.. Iyidir inşallah :/
ankara mebs canım seninki
günaydın cnm . üzülme fırsatı olmamıstır yoksa aradı bnce :) sıkma canını az kaldı cumaya
eveeet çok az kaldı ya ,, çok çabuk geçsin bu 3 gün,, perş sabah olsun ben de yola çıkmış olayım :)
bi de ben sitenin yeni formatını sevmedim, arka plandaki reklamlar resimler yüzünden iş yerindeki bilgisayardan çok zor bağlanıyorm
açmıyo sayfaları,![]()
kızlaaar günaydın sonunda aradı benimki yolundaymış her şey mebs te dün çok sıra varmış herkes bilet ayarlamaya çalışıyomış aileleriyle telefonda ondan arayamamış,bide biz hallettik önceden aşkım çok telaşlıydılar araya girmiyim dedim diyor kıyamam düşünür etrafınıda:)
oh be sesi iyidi çok rahatladım.
BNDE İPLE CEKIYORM PERSEMVEYI AKSAM CIKACAGIM YOLA İNŞ HEMEN GECECEK BU 3GÜN.. nişanlım gittiği ikinci gün sankı 2 yıl gibi gecti demişti bnm ıcınde bu 3 gün öle gececek sanırım
![]()