Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın canım para biriktirmeye başlamam lazım. Kontrolsüz alışverişe dayalı bi miktar kredi kartı borcum var bi toparliyim onlarıda başlicam para biriktirmeye
Annelerde hem vermek istemezler hemde yaş ilerleyince evde kaldın diye başımızın etini yemeye başlarlar.
Bunun bi ortası yok galiba![]()
diyorum işte enerji budur senin için üzülmem nolur oda ulaşsın demem iyi birşeyi kalbimden geçirmem burdaki diğer kızların okuyup üzülmesi işte allah yardımcı oluyor sadece bana olmuyormuş çok çok sevindim burda aramadığını yazdığımızda arıyorlar çünkü tükeniyoruz yazıya döküyoruz allah yüzümüze gülüyor ayyy çok sevindim canım
12 aymı yapacak askerliğini
buble canım nişan olayını askerin geldikten sonra aç annene şimdi sorun olaabilir gelsin o zaman güçlü olucaksınız ikinizde beraber olucaksınız
İyi geceler canım iyiki varsınız iyiki burası var seviyorum sizleriKızlar hepinize iyi geceler ben bugün erken kaçıyorum. Hemen uyuyayımda askerime kavuşmak çabuk olsun. Şaka maka yoruldum çok bugün ofiste mesaiye kaldım. Dün gecede 1 gram uyuyamamıştım. Bugün uyuyacağım inş. Şu dizilerinde yeni bölümlerinin başlıyor olması iyi oldu akşamları kolay geçecek inş. E birde burası var çok şükür. İyi ki varsınız kızlar hepinizin yazdıklarını satır atlamadan okuyorum. Dayanışma içinde olmamız çok güzel.:128: Hepinize iyi geceler.![]()
yok bu annelerin ortası ya
benimki kızınca bi git de kurtulıyım artık senden diyo
sonra üzülüyo yok yok vazgeçtim ne gerek var evlenmene diyo
o da bilmiyo yani ne dediğini![]()
buble canım nişan olayını askerin geldikten sonra aç annene şimdi sorun olaabilir gelsin o zaman güçlü olucaksınız ikinizde beraber olucaksınız
birikim yapmakmı dedin o zaman seni şöyle bir kirli çıkılar topikine alallım küçük küçük biriktir ben hem birikim yapıp hemde kontrolsüz giden alışverişlerime eçyiz alarak çözüm buldum o yüzden şiddetle tavsiye ederim 2011 ağustos ayından beri heray 200 300 tl lik çeyizler aldım kendime hatta şu sıra babamın kartıyla alıyorum alcaklarımı geriye kalan paramda birikime ve kişisel ihtiyaçlarıma gidiyor
eğer nişan yapmayı düşünüyorsanız kesinlikleee almalısın
yatak örtüsü nevresim ve pike takımları al canım biz çeyiz topiklerini takip ettik hep çek canavarı gibi ne aldıysak çekle aldık 190 tl lik pamuk saten sarev nevresimi 80 tl ye alabildim o yüzden ben sana yardımcı olurum çeyiz ve birikim konusunda yeterki karar ver
Cnm özelden yazdım sanaa
Aynen öyle canım enerji patlaması oldu sanırım =))
Evet yedek subay olarak yaacak yani kasım 1 e kadar mebs'ciyim =) sonra seferihisar yareniyim
benimki hep ankarada olucak seferihisarda güzel yer canım inşallah çabuk geçer günler
buble level kardeşliği yaşıyoruz o zaman seninle umarım söz ve nişan levellerinide birlikte aşarız canım
tripli canım dizilerin başlaması olayına deli gibi seviniyorum buraya yazmadığım vakitler bütün amerikan dizilerinin eski sezonlarını izliyorum delirdiğimi düşünüyordum ama hem yeni diziler hemde çoğu dizi şimdi başlıcak diye havalarada uçmuyor değilim
canım tam olarak nerde orası hemeeenn bir koşu geleyimm o topiğe![]()
albüm yapmakla uğraşıyorum püf![]()
ne albümü yapıyosun ? hediye etmek için mi ?
yok kız buraya albüm yapıyorum
sitede bolca vakit geçiriyorum bari her girdiğimde göreyim yüzünü aşk'ın...![]()
Gördüm canım gidemedim ya o yüzden. Bayıldım evlilik resimlerinize. Çok güzelsiniz.
aa merak ettim bizde görcez miii![]()
özel yaptım albümü canım arkadaşlar görüyor bi tek
ekle görürsün![]()
sitenin o kısımlarıyla hiç uğraşmadığım için bilmiyorum ben ama ekledim galiba
burda kendimize albüm yapabiliyomuyuz bende yapıyım o zaman ya
iyi geceler kızlarr
dersten vakit buldukça kendimi buraya atıyorum yaa![]()