• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

selam kızlar:3:
nasılsınız?
ben girmeyeli baya sohbet olmuş hepiciğini okudumda geldim:1:
kpss den bahsetmişsinz ömrümü yedi o kpss neydi o türkçe soruları yaa. benm bu sene olmaz heralde düşük geldi baya.
sizler atanırsınız istediğinz yerlere inşallah

gece gece güldürdün ya saoll cnm vala, doğru karşı avrupa oluyo aslında:27::27:
belli değil şuan sınavlara bağlııı bakam heryer olabilir
sen de mi geliyon yoksa istanbul falan

yok kız ben kaldım orda 2 sene yetti bana
anca gezmeye gelirim şimdi :27:
gözünü sevdiğimin izmiri beni daha mutlu etti :1:

nasılsınız?
kpss den bahsetmişsinz ömrümü yedi o kpss neydi o türkçe soruları yaa. benm bu sene olmaz heralde düşük geldi baya.

inşllah cnm atanırız hepimiz, sen de tekrar denersin sıkma canını bu kpss bilgiden çok sabır ölçüyoo valla:34:

nasılsınız?

hepimizin ömrünü yedi o sorularrr :19:
inşallah hep beraber atanırız tatlım belli olmuyo ki puanlar düşer inşallah bu sene

yok kız ben kaldım orda 2 sene yetti bana
anca gezmeye gelirim şimdi :27:
gözünü sevdiğimin izmiri beni daha mutlu etti :1:

annem izmirlimisin sen ayy harika bi şehirr ya tam yaşanıcak yerr..baya gittim,
ben de izmir de doğdum, izmirin kızları güzel olur derler ya e diyorum ben de orda doğdum:27::27: 1 gün kaldım ama ossun:52:

ben de izmir de doğdum, izmirin kızları güzel olur derler ya e diyorum ben de orda doğdum:27::27: 1 gün kaldım ama ossun:52:

yok kız izmirli de değilim :1: ben edirneliyim
sevgilim izmirli
izmirde de bi seneyi geçik yaşadım ve kesinlikle yaşamak yaşlanmak istediğim şehir dedim..

aaa çok beğendim bunu kızım olursa bende gidip izmir de doğurıyım bariii :21::21::21:

yok kız izmirli de değilim :1: ben edirneliyim
sevgilim izmirli
izmirde de bi seneyi geçik yaşadım ve kesinlikle yaşamak yaşlanmak istediğim şehir dedim..

üc-bes seniii:27::27:
ben edirneye yakınım yer değiştirelim yavff:32:
kesinlikle yaşanılcak yer ama istanbulun karmaşasına da alışınca seviyosun kopamıyosun

üc-bes seniii:27::27:
ben edirneye yakınım yer değiştirelim yavff:32:
kesinlikle yaşanılcak yer ama istanbulun karmaşasına da alışınca seviyosun kopamıyosun

istanbulun karmaşası falan tamam fakat eksi yönleri çok fazla bana göre
haa gezmeye gezilcek yer çok onda sıkıntı yok fakat yaşarken bunaldım işte..

ordan sonra izmire gidince rahatladım. hem kalabalık şehir hem trafik sıkıntısı fazla yok. hem de manzaralı yerlere oturupta çok uçuk fiyatlar ödemiyorsun. yeme içme ucuz vs. vs...
bunları tecrübe edince izmirde yaşlanmaya karar verdik.
bende tercihlerimi hep izmir için yapıcam :ssz:

istanbulun karmaşası falan tamam fakat eksi yönleri çok fazla bana göre
haa gezmeye gezilcek yer çok onda sıkıntı yok fakat yaşarken bunaldım işte..

ordan sonra izmire gidince rahatladım. hem kalabalık şehir hem trafik sıkıntısı fazla yok. hem de manzaralı yerlere oturupta çok uçuk fiyatlar ödemiyorsun. yeme içme ucuz vs. vs...
bunları tecrübe edince izmirde yaşlanmaya karar verdik.
bende tercihlerimi hep izmir için yapıcam :ssz:

haklısın tabi, o açılardan izmir çok çok iyi..
burda manzarada oturayım dersen baya para bayıyon yerine göre..
sevdiklerimizle olalım da her yer güzel:16:

kız bi kere arkadaşlarla bebekte deniz kenarında bi kafeye oturduk sadece bi çay içtim yani 7,5 tl verdim hemde bu olay 2009 yılında oldu düşün yani
izmirde alsancakta fıstık gibi yerlere gidiyorum bu paraya 7 çay içiyorum :1::1:

kız bi kere arkadaşlarla bebekte deniz kenarında bi kafeye oturduk sadece bi çay içtim yani 7,5 tl verdim hemde bu olay 2009 yılında oldu düşün yani
izmirde alsancakta fıstık gibi yerlere gidiyorum bu paraya 7 çay içiyorum :1::1:

kızlar yarın görüşmek üzere hepinize iyi geceler, rüyanızda sevdiceklerinizi görün, yarın da sesleriyle uyanın inşallahhh öpüyorum hepiniziii :3::3:

:1::1:dogru diyosun vala..
bebek adı var ya ondan ama gereksiz geliyo bana o kaddan lüks, en güzeli dediğin gibi az öde çok ye öğrenci mekanları:27:

Back
X