- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırdır kızlar ne oldu
çeyiz topiğinde bi kız konu açmş evlencekmiş çeyizi yokmuş o konuyu okuduk canım bak sende istrsen
Bu arada o kızın konusuna ben de baktım da bana ilginç geldi
Üzüldüm evet ama kafama takılan şeyler tabi ki var
Sonuç umarım iki taraf için de hayırlı olur![]()
kizlar bugün itibaryle bende katilms bulunuyorum araniza :) herkeslere merhabalar.daha önce yazmistm benim aşkmda kastamonuda usta birlgi trabzon.
hayatmda ilk defa mektup yazdm ve bugün yolladm Allahn izniyle eline gectıgnde ne kadar sevinecek kimbilir :) günlük tutuyormus kalemimi bitirdm yeni 4tane daha aldm diyor..silahi bozuktu ilk defa atis yapti bugn gozü morarmisyemekler ve zamanin gecmemesi konusunda çok sıkayetci..çok şukür hergûn konusuyoruz..ama ben cok ózledm ûzülecek diye söyleyemyrm biz alisiktk 1bucuk senedir o ardahanda ben bursada..ama askerlik çok farkli bir duyguymus..kismetse 15eylülde kastamonuda olacgm ordan ankaraya gececegz..benim bebegm uyandi ben daha yenı yatacgm bu gece her geceden cok özledm.zaferpekerin sensz sabah olmuyor sarkisi yüzünden..Allahim hepimize ama en başta onlara sabir versin sagsalim kavusmamzi nasip etsin insaallah.amma cok çenem düstü kusura bakmayn
safak 142.. iyi sabahlar herkese :)
Günaydınnnn kızlarrrrr
Sizin uyuduğunuz saatte ben uyanıyorum yaa adalete bak![]()
günahımı alma bende erkenden uyanıyorum bak![]()
gözler pörtledi fıldırı fış dönüyor
![]()
![]()
benmkiler daha pörtlemedi yaa hala gözler yarı kapalı uyku modundayım. Bu saatte mesai başlatan akılları ben....![]()
sen ne iş yapıyorsun bakiim![]()
nerdesin ?
kibrit çöpü takalım gözüne kaçsın sonra doktor arayalım
yimiyim kötü myüm anlamadım ben
![]()
![]()
Ben grafikerim canım istanbuldayım. bu saatte mesaiye başlayan tek grafiker eminim benimdirsen ne iş yapıyosun
![]()
ben memnurum canım o yüzden 7 buçuk iş başı yapıyorum4buçuk paydos ediyorum hafta sonum yok ohh kebap
![]()
![]()
![]()
hakkaten kebapmış ya ohh. bende 7 buçukta başlıyorum ama 6 da çıkıyorum. hatta cumaları 7 de
Sen istanbuldamısın büşş? benmde atanmam lazım memur olmam lazım böyle olmuyoEylülde sınav var ama ben daha hiç çalışmadım
![]()
günaydın kızlar buble canım ben 6:20 geçe uyanıyorum offfffff offf 2 saatte yol çekiyorum malesef
gözdecim gizin durumu bizdende betermiş sankim:26:
mecburi istikamet gibi bişey 2 saat yol için erkenden kalkıyor yoksa 8e kadar uyur anlaşılan
![]()
nasılsın canım bu arada?![]()
günaydın kızlar buble canım ben 6:20 geçe uyanıyorum offfffff offf 2 saatte yol çekiyorum malesef