• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

az önce aradı daha belli olmamış yürüyüş yaptık tören için birazdan kura çekmeye gidicez dedi
Allahım sen hakkımızda hayırlısını ver, inşallah bana yakın bi yer olur

canım en hayırlısı olması için dua ediyorum sakince bekleyelim güzel haberlerle gel bize

kuramı çekiyorlar sınavamı girdiler canım yoksa 12 aylıklarda böylemi oluyor yada yerine göre değişiyormu

canım en hayırlısı olması için dua ediyorum sakince bekleyelim güzel haberlerle gel bize

kuramı çekiyorlar sınavamı girdiler canım yoksa 12 aylıklarda böylemi oluyor yada yerine göre değişiyormu

teşekkür ederim canım inşallah musmutlu gelirim buraya
uzun çıktığı belli olduğundan beri meslek dersi görüyorlardı sınava girdiler 93 aldı ama atış yüzünden dereceye giremedi sanırım o yüzden torba kura çekiceklermiş
diğer yedek subaylarda da böyle oluyormu bilmiyorum canım. benim bildiğim tüm veterinerler sadece gemlikte toplanıyo ve bu şekilde meslek kurası çekiyorlar

Bozuldu bizimki açamadım diye telefonu.Aradı yine.Morali bozulmuş.Özür dilerim bitanem:(Zaten karşıdan aramalı ankesörler çalışmıyor.Bin defa ddenedim olmadı.Düşmüyor bir türlü.Sinirim bozuldu.

valla 16.sayfaya kadar okuyup kapamıştım pek inandırıcı gelmemişti bana açıkçası ama, şimdi tekrar baktım
kızı ihraç etmek üzereler, bayağı üzer,ne gitmişler, kızda pes etmiş bilemem ama yazılanların hepsini okuyunca,
bana o kadar şey yazılsa kapar giderdim heralde kimse bilemez tabi gerçeğini ama umarım ihtiyaç sahibiysede
allah yardımcısı olsunnn:44::44:

Valla dedim ya yani bi de Allah affetsin hani fazlaysa verin dediği şeyler bana biraz garip geldi
Yani ne bileyim fritöz bugün kaç tane evde var ki?
Çoğu kişi için ekstra bi harcama yani tencere ve yağ olduktan sonra tencere de kızartırsın gider

Chelzycim bu arada geçmiş olsun canım

Eyeliner;canım çook sevindim yaa hakkında hayırlısı olur inşallah :)

inciçiçeği seninle birlikte yemin ediyorum karnıma kramp girdi heyecanlandım böyle şeylerde karnım deli gibi ağrır benimmmmm inşallah hayırlısı neyse o olur rabbim yüzünüzü güldürür

Valla dedim ya yani bi de Allah affetsin hani fazlaysa verin dediği şeyler bana biraz garip geldi
Yani ne bileyim fritöz bugün kaç tane evde var ki?
Çoğu kişi için ekstra bi harcama yani tencere ve yağ olduktan sonra tencere de kızartırsın gider

Chelzycim bu arada geçmiş olsun canım

Eyeliner;canım çook sevindim yaa hakkında hayırlısı olur inşallah :)

inciçiçeği seninle birlikte yemin ediyorum karnıma kramp girdi heyecanlandım böyle şeylerde karnım deli gibi ağrır benimmmmm inşallah hayırlısı neyse o olur rabbim yüzünüzü güldürür

ayy cNM benim çok teşekkür ederim inşallah:16:

az önce aradı sevgilim.
yarım saat rahat rahat konuştuk.
bugün onların bölüğünde nöbet varmış tüm alaydaki işleri yapıcaklarmış.
benimkini depoya vermişler. oraya da mal gelmiş. menisküs olduğu için dizi ağrı yapmış. çavuşta git dinlen sen demiş :1:
aldım soğuk bi kola kantinden hazır sıra yokkken seni de arayım dedi :1:
cuma büyük ihtimal gideceği yer belli oluyormuş.
dünde 9. bölükte kavga çıkmış baya bi büyük. darp edilen çocuk komutana şikayet etmiş yazık darp edilen çocukta suçlu bulunmuş ceza almış.
uzun bi aradan sonra rahatça konuştuk şimdi de gider yatarım dedi :1:
haftaya acemilik bitiyor ya en çok ona seviniyoruz :31:

az önce aradı daha belli olmamış yürüyüş yaptık tören için birazdan kura çekmeye gidicez dedi
Allahım sen hakkımızda hayırlısını ver, inşallah bana yakın bi yer olur

çok heyecanlandım bende burada,,,
hadi güzel , hayırlı bir yer olsun, rahat rahat geçirsin bu dönemi inşallahhh

Kızlaaar bir şey sormak istiyorum. Haftasonu ojelerimi sürdüm hazırlandım ama tırnaklarım pütür pütür oldu. Bunun sebebini bilen var mı acaba oje bayat olabilir mi yoğundu yapısı. Bugün çıkartıp yeni bir tane alıp sürsem diyorum. O kadar çok ojem var ki kullanamamaktan bayatlıyor sanırım.

Kızlaaar bir şey sormak istiyorum. Haftasonu ojelerimi sürdüm hazırlandım ama tırnaklarım pütür pütür oldu. Bunun sebebini bilen var mı acaba oje bayat olabilir mi yoğundu yapısı. Bugün çıkartıp yeni bir tane alıp sürsem diyorum. O kadar çok ojem var ki kullanamamaktan bayatlıyor sanırım.

oje de bi sorun olabilir ama bence fırçasında bi problem vardır.

oje de bi sorun olabilir ama bence fırçasında bi problem vardır.

Fırçayla ilgili olduğunu sanmıyorum görüntüde bir dalgalanma yokta oje kuruduktan bir kaç saat sonra su damlacıkları gibi birşeyler oluştu tırnaklarımın üstünde. Halbuki ben bu ojeyle gideyim diyordum perşembeye kadar dayanırsa ama silmek zorunda kalıcam çok kötü oldu ya tüm tırnaklarım hastalıklı gibi.

$Picture 053.webp

Son düzenleme:
Fırçayla ilgili olduğunu sanmıyorum görüntüde bir dalgalanma yokta oje kuruduktan bir kaç saat sonra su damlacıkları gibi birşeyler oluştu tırnaklarımın üstünde. Halbuki ben bu ojeyle gideyim diyordum perşembeye kadar dayanırsa ama silmek zorunda kalıcam çok kötü oldu ya tüm tırnaklarım hastalıklı gibi.

kuruduktan sonra leke oluştuysa oje eskimiş olabilir canım. iyiki bi kaç gün önceden sürmüşsün bak gitmeden önce sürseydin yazık olurdu.
sil canım bu ojeyi başka sür tırnakların güzel olsun :34:

kuruduktan sonra leke oluştuysa oje eskimiş olabilir canım. iyiki bi kaç gün önceden sürmüşsün bak gitmeden önce sürseydin yazık olurdu.
sil canım bu ojeyi başka sür tırnakların güzel olsun :34:

Resim paylaştım ama büyük haliyle anlaşılıyor bununla anlaşılmayabilir. Yakınlaştırınca nokta nokta hep kabarcıklar var ya.:50:

forumun heryeri iyice reklam olmuş biyere tıklammayya korkar oldumm,
bu arada o ojenin bayatlığı yada kendisiyle alakalı oabilir,fırçayla alakası olduğunu sanmıyorum,
silip tekrar sürmelisin,, tırnakalrınada bayıldım, küt tırnakları seviyorum galibaaaa :)
bende yarın kuaföre gidicem french pedikür için bende koycam tırnaklaırmııı kıskandımm :52::52:

Sağol canım benim ama çok kötü oldu pütür pütür sevmedim hiç moralim bozuk şimdi uğraş dur hiç yoktan. Ben bir de muntazamcıyım illa düzgün olacak.

Bu arada son 1 gün sonra yola çıkış yaşasın.:66:

Kastamonulular bizimkilerden ses soluk yok sanırsam. Benim ki hiç aramadı, dünde konuşmamıştık bugün bekliyorum artık.

Bir de şu siteye albüm oluşturmak ne zahmetliymiş yapamadım bir türlü.:19: Albümü oluşturuyorum içine resim ekleyemiyorum.:50:

Sağol canım benim ama çok kötü oldu pütür pütür sevmedim hiç moralim bozuk şimdi uğraş dur hiç yoktan. Ben bir de muntazamcıyım illa düzgün olacak.

Bu arada son 1 gün sonra yola çıkış yaşasın.:66:

Kastamonulular bizimkilerden ses soluk yok sanırsam. Benim ki hiç aramadı, dünde konuşmamıştık bugün bekliyorum artık.

Bir de şu siteye albüm oluşturmak ne zahmetliymiş yapamadım bir türlü.:19: Albümü oluşturuyorum içine resim ekleyemiyorum.:50:

ses yok canım bizmkilerden :( tırnaklaar süpeerr buarada :)

Back
X