• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

secret circildekiler vampire diariese transferler son günler kaldı vampir günlüklerine kavuşcam stef ve elenayı çok özledimmmmm

bubleee o zaman bendensin :1::1:çoook kötü olmakla beraber iyiz en azından işlerimizin rast gitmesini istiyoruz ama çabuk yaşlanırız bende azcık gamsızlık var ama bölee iş başa düşünce detaycılğmdan deliriyorum :1::1::1:

inan düğün nişan söz detayları die klasörlerim var ilerde konu açıcam

yaa üzüldüm ama ikisininde yeri ayrıydı bende:)) 12 ekimdeymiş ilk bölüm.

evet başak ve plancı biriyim bak hediyeyi bile planladım hatta son 3 haftam planlı bende en iyi arkadaşlarım başak :8::8::8:çok severim başak kızlarını tam senin günün teraziye yakın oluyor o yüzden benden farklı olarak daha az plancı ve detaya takılmayan biri olabilirsin ben tam başlangıcım die aslandan huy kapmışım canım senin hayatın daha iyidir :1::1:21 eylül doğan arkadaşım çok spontone takılıyor bazen ben ise panikkk heryere erken gitme kaygım var

Ahhhh şu başak kızlarıııı :1:
Giz eylül 17 için yorumun ne peki =) tam ortasındayım sanırım BAŞAKlığın

Ahhhh şu başak kızlarıııı :1:
Giz eylül 17 için yorumun ne peki =) tam ortasındayım sanırım BAŞAKlığın

ne kadar çok başak burcu var asker yarenlerinde çok sevindim şimdi

21 eylülde çok yakın arkadaşımın doğum günü die biliyorum esasen ama 6. hissimde iyidir yani :))))))

ben başak burcu kızlarını hep aynı görüyorum mesela ikizler çok hareketli bir grup onlar anında karar verir uzun uzadıya düşünmeden giderler istedikleri yere ikizler olan arkadaşalrım ne beni dinler ne de ben onalrı benim planım bozulur kendileri gibi davrnammı isterlerse bütün gün onalra dırdır ederim mesela :))))))

o yüzden sıradan bir başak burcu isen plan içinde plan herşeyin alternatifi vardır senin için yorulmadan gelecekle ilgili hayal kurarsın olmasını istediğin bişi anca sen bozdğn için olmucak başkası karışırsa kaplan olursun ben çok hırçınımdır işime karışlmasını sevmem

ben başak sevgilim boğa olunca aşırı derecede duygu patlaması oluyor tabi boğa burcu kadar duygusal değilim odunum bide uyumluyuz ben koç ikizler akrep burcundan hep kaçmışımdır hep derdim boğa burçlarının dikkatini çekiyorum die sevgilimle çıktığımda ona burcunu sormuştum sonra vayy beee mükemmel uyum die yorumlamıştım ki öyle

boğa burcu deli kıskançtır sevdimi hiçbişiyi gözü görmez hayat merkezi karşındakini yapar ve çok evcimendir:)

ne kadar çok başak burcu var asker yarenlerinde çok sevindim şimdi

21 eylülde çok yakın arkadaşımın doğum günü die biliyorum esasen ama 6. hissimde iyidir yani :))))))

ben başak burcu kızlarını hep aynı görüyorum mesela ikizler çok hareketli bir grup onlar anında karar verir uzun uzadıya düşünmeden giderler istedikleri yere ikizler olan arkadaşalrım ne beni dinler ne de ben onalrı benim planım bozulur kendileri gibi davrnammı isterlerse bütün gün onalra dırdır ederim mesela :))))))

o yüzden sıradan bir başak burcu isen plan içinde plan herşeyin alternatifi vardır senin için yorulmadan gelecekle ilgili hayal kurarsın olmasını istediğin bişi anca sen bozdğn için olmucak başkası karışırsa kaplan olursun ben çok hırçınımdır işime karışlmasını sevmem

ben başak sevgilim boğa olunca aşırı derecede duygu patlaması oluyor tabi boğa burcu kadar duygusal değilim odunum bide uyumluyuz ben koç ikizler akrep burcundan hep kaçmışımdır hep derdim boğa burçlarının dikkatini çekiyorum die sevgilimle çıktığımda ona burcunu sormuştum sonra vayy beee mükemmel uyum die yorumlamıştım ki öyle

boğa burcu deli kıskançtır sevdimi hiçbişiyi gözü görmez hayat merkezi karşındakini yapar ve çok evcimendir:)

Ya yuuh diyorum yaa canım tesadüfün bu kadrı =) Ya şaka mı bu ? tatlım sen anlattığın ve anladığım kadrıyla aynı ben :1: başak kızıyım hislerime acayi güvenirim bende detayla içinde boğulmaktan sühler üzerine yaşamaktan bu hislerim günden güne bileyleniyor. Ve asıl tesadüf şu ki askerilerimiz ikisi mebs ve ikiside BOĞA =)
aynı şkilde ben başak sevdiğimboğa olunca hrşey bambaşka oluyor duygusal anlamda. Uyum muhteşem adeta tamamlıyoruz birbirimizi sanırım aynı şey sizde de var

canım senin yarin mamaktaydı dimi hala yemin törenine gittinmi

mamaklı kızlar enrdesnz szn nerdesin merak ediyorum aceba birimizi gördükmü o kalabalıkta

Yok tatlım gidemedim ben yemintörenine ama her anını yaşadım =) saolsun annesi tören başladığı andan itibaren aradı telefondan katıldım törene bitene kadar kulağımdaydı. eksikliği çoktu ama biraz olsun üzüntüm hafifledi. Ama bu ayın sonuna doğru yada ekim başı kesinlikle gidecem dayanmak çok zor oluyo böyle

Ya yuuh diyorum yaa canım tesadüfün bu kadrı =) Ya şaka mı bu ? tatlım sen anlattığın ve anladığım kadrıyla aynı ben :1: başak kızıyım hislerime acayi güvenirim bende detayla içinde boğulmaktan sühler üzerine yaşamaktan bu hislerim günden güne bileyleniyor. Ve asıl tesadüf şu ki askerilerimiz ikisi mebs ve ikiside BOĞA =)
aynı şkilde ben başak sevdiğimboğa olunca hrşey bambaşka oluyor duygusal anlamda. Uyum muhteşem adeta tamamlıyoruz birbirimizi sanırım aynı şey sizde de var

ama benim 6. his iyidir baksana sende başak bende ve boğa uyumu aşklarmızda yakalamışız benim ilişkim anlatığım gibi büyük ihtimal seninkide öyle:))

ben mesela benm gibi biryle yapamam başak burcu erkeği yoktur hayatımda çok bilmiş oldğm için cıks başak erkeğide çok konuşur o yüzden yapamam boğa naiftir ayyy ölürüm ben aşkım hep kızar anladınmı deme anlıyorum der bana analtırım anlatırım aşkımmm anladınmı derim :)) karşımdaki çok zeki biri ama böle yapıyorum

ikizler koç akrep erkeği arkadaşım bile yok kardeşim ikizler o bile yetiyor saniyede karar değiştirir gitmicez der tamam derm hazırlanmam sonra gidiyoruz hadi hızlan der sırf buda olsa iyi daha bir dünya huy

bende 21 eylülde ve ekim 2. haftada giderm diyorum kaçıncı bölüktü gerçi uzun dönemler yedek subaylar 1. bölüğün yanındaydı benim sevdiceğimin bölükte çok arkadşaı olmuş ama hepsi ankranının değişik yerlerine gittiler

ama benim 6. his iyidir baksana sende başak bende ve boğa uyumu aşklarmızda yakalamışız benim ilişkim anlatığım gibi büyük ihtimal seninkide öyle:))

ben mesela benm gibi biryle yapamam başak burcu erkeği yoktur hayatımda çok bilmiş oldğm için cıks başak erkeğide çok konuşur o yüzden yapamam boğa naiftir ayyy ölürüm ben aşkım hep kızar anladınmı deme anlıyorum der bana analtırım anlatırım aşkımmm anladınmı derim :)) karşımdaki çok zeki biri ama böle yapıyorum

ikizler koç akrep erkeği arkadaşım bile yok kardeşim ikizler o bile yetiyor saniyede karar değiştirir gitmicez der tamam derm hazırlanmam sonra gidiyoruz hadi hızlan der sırf buda olsa iyi daha bir dünya huy

bende 21 eylülde ve ekim 2. haftada giderm diyorum kaçıncı bölüktü gerçi uzun dönemler yedek subaylar 1. bölüğün yanındaydı benim sevdiceğimin bölükte çok arkadşaı olmuş ama hepsi ankranının değişik yerlerine gittiler

Kuzum valla yazacak hiç birşey bırakmadın aynı biz demekten başka =)) ÇOk şanslıyız çooookkk...
Farklı yerlerdeler malsef canım kasım1 e kadr orda zaten benmki gidecek kasımdan sonra izmire... Ben dünkü yazında sora o tamirat falan demişsin ya onlardan sorna sordum askerime böyle böyle mi diye oda ooo oralar bize uzak kalıyor onlar kısa dönemler aramızda eey mesafe var diyordu. Evet onların orda uzun dönemler ve yedek subaylar sadce varmış Ama ne yalan söylm isterdim tanışmalarını =)

Kuzum valla yazacak hiç birşey bırakmadın aynı biz demekten başka =)) ÇOk şanslıyız çooookkk...
Farklı yerlerdeler malsef canım kasım1 e kadr orda zaten benmki gidecek kasımdan sonra izmire... Ben dünkü yazında sora o tamirat falan demişsin ya onlardan sorna sordum askerime böyle böyle mi diye oda ooo oralar bize uzak kalıyor onlar kısa dönemler aramızda eey mesafe var diyordu. Evet onların orda uzun dönemler ve yedek subaylar sadce varmış Ama ne yalan söylm isterdim tanışmalarını =)

canım benimki mamak mebsten çıktı acemilikte senin askerinleydi acemilikten sonra mebse giden yolda general eşref akıncı kışlası var oda mamakta mebse 4 dakka uzaklıkta ustası o kışlada canım yoksa mebs mükemmeldi harika biryerdi canım eşref akıncı tepede kalıyor onun aşağısındada mamak mebs var

ama benim askerim bugün beni uyandırdı ve daha demin aradı keşif gezisine çıkmış kıyamam görevleri daha belli olmamış gizli görev bile olabilirmiş

kızlar özellikle doğuya gidicek olan arkadaşalr bilgileri burdan evremeyelim ziyaretçilermiz çok bol özellikle ktm bölgelerini ve tarihleri sölemeyin lütfen hayinler her yerde aklıma kötüsü dün gece geldi dua ettim allahımız vatanını koruyan askerlerimizi her kötülükten şerren korusun inşallah

canım benimki mamak mebsten çıktı acemilikte senin askerinleydi acemilikten sonra mebse giden yolda general eşref akıncı kışlası var oda mamakta mebse 4 dakka uzaklıkta ustası o kışlada canım yoksa mebs mükemmeldi harika biryerdi canım eşref akıncı tepede kalıyor onun aşağısındada mamak mebs var

ama benim askerim bugün beni uyandırdı ve daha demin aradı keşif gezisine çıkmış kıyamam görevleri daha belli olmamış gizli görev bile olabilirmiş

kızlar özellikle doğuya gidicek olan arkadaşalr bilgileri burdan evremeyelim ziyaretçilermiz çok bol özellikle ktm bölgelerini ve tarihleri sölemeyin lütfen hayinler her yerde aklıma kötüsü dün gece geldi dua ettim allahımız vatanını koruyan askerlerimizi her kötülükten şerren korusun inşallah

hmmm anladım canım ya neyse en azında 4ay bide öyle düşün alışması kolay olur inşallah bu düşünceyle..
Doğu konusunda da jhaklısın galiba evet çok fazla ziyarteçi geziyor ve ne olduklarını bilmioruz ... AMAN DİKKAT

hmmm anladım canım ya neyse en azında 4ay bide öyle düşün alışması kolay olur inşallah bu düşünceyle..
Doğu konusunda da jhaklısın galiba evet çok fazla ziyarteçi geziyor ve ne olduklarını bilmioruz ... AMAN DİKKAT

o yüzden gerekirse kazene msj atalım bizi biryere taşısın yada o yazılanalrı silsin ben acaip tırsmaya başladım ziyretçileri görünce bide tirpli birlikte gidicekler hepsi aynı tıraş dedi bende en kötüsünü düşündm şu anda kimseye güvenemiyorum malesef o yüzden bilgileri burdan vermeyelim

o yüzden gerekirse kazene msj atalım bizi biryere taşısın yada o yazılanalrı silsin ben acaip tırsmaya başladım ziyretçileri görünce bide tirpli birlikte gidicekler hepsi aynı tıraş dedi bende en kötüsünü düşündm şu anda kimseye güvenemiyorum malesef o yüzden bilgileri burdan vermeyelim

ayyy dur kurtlandım bende şimdi... =(
Triplii duy burayııı

Kızlar haklısınız dikkatli olmak lazım ne zaman baksam 3-4 ziyaretçi oluyo. o hainlerden herşey beklenir askerlerimizi kendi ellerimizle ateşe atmayalım

Canım zaten ktm 2 tane var doğuda, o 2'sini de bilmeyen yoktur. Zaten çıkış tarihlerini söylemiyorum ben birliğinden şu zaman ayrılcak gitcek falan gibi ama haklısın tabi ki sonuna kadar katılıyorum konuşmamamız en doğrusu gidip ustabirliğine yerleşinceye kadar. Ziyaretçiler konusundada bence bir şeyler yapılmalı çünkü buranın bazen bakıyorum 10-15 tane ziyaretçisi olduğu oluyor. Ne oldukları, kim oldukları belli değil.

ayyy dur kurtlandım bende şimdi... =(
Triplii duy burayııı

Canım duyuyorum, her yazdığınızdan haberim var satır atlamadan okunuyorsunuz. Yeni gelen arkadaşları da baştaki sayfaya okuya okuya ekliyorum mesela ama 30 dakika sonunda mesajları düzenleme hakkımız yok diye biliyorum zaten çok güncel bir forum biz yazıştıkça gerilerde kalıyor ne konuştuklarımızda, bundan sonrası için DİKKAT diyebiliyorum sadece. Çünkü zannediyorum ki ziyaretçilere konuyu kapatma hakları yok. Varsa ziyaretçiler engellenebilir ama yine de bu tam güvenliği sağlamaz, erkek olup bayan gibi sohbet edenleri biliyoruz biz. Neler oluyor burda. Ben yazarken tarih bilmeme rağmen vermiyorum kesinlikle. Sizde vermeyin.

En ama en önemlisi şu saatten sonra Giz08'inde dediği gibi KONUŞMAMAK...

Kızlar biliyorsunuz ben gece kuşuyum
Fotoğrafları filan müşterime teslim etmek için bu gece epey kaldım 3 buçuktu yattığımda
O zaman bile benden başka 2 ziyaretçi vardı
Yani aman dikkat
Normalde sevdicekleriniz de uyarmış olmalılar aslında telefonda konuşmaları bile çok tehlikeli bence
Bu şerefsizlere güven olmaz
Aman diyim kızlar
Aynı yerlere gidecek olanların sevgilileri de birbirlerinizin telefon numarası yada e maillerini alsınlar özel bi şekilde yazışsınlar derim ben:53:

kızlaar selam bu aralar pek giremiyorum nete ama okudum yazdıklarınızı şimdi bu ktm olayları falan bencede çok açık konuşmamak lazım kimin ne oduğu belli değil hainler her yerde gerçekten. bu arada ben yalnız kaldım ya askerim mamaktayken arayamasada alıyodum haberlerini mamak yarenlerinden. siverekte askeri olan tek benim sanırım:(( allahtan aramayı aksatmadı insan konuşamayınca panik oluyor allahım korusun askerlerimizi inşallah.

Bencede bundan sonrası için ayrıntı kesinlikle vermeyelim ve özel mesaj yoluyla çok özel şeyleri paylaşalım, tabi ki herkesle değil yine ya da bence hiç konuşmamak en iyisi olur. Gitsinler bir hayırlısıyla teslim olsunlarda kaldıkları yer ve çevresi hakkında bile bilgi vermeyelim çünkü ben bu sayfayı hiç ziyaretçisiz görmedim. İyice de kıllandım.

Son düzenleme:
benim o yüzden dikaktimi çekti şimdi diğer asker topiklerinede bakıcam yani bu okuyucu iyide kötüde okuyabilir bilemiyorum gvenemiyorum haliyle

o yüzden yazdım kızlar sizi tedirgin etmek istemedm ama çok rahatsız oldum en ufacık bişiyimiz bile okuyolar ve ben güvenemiyorum ortalık kötü durumda

Back
X