ama benim 6. his iyidir baksana sende başak bende ve boğa uyumu aşklarmızda yakalamışız benim ilişkim anlatığım gibi büyük ihtimal seninkide öyle:))
ben mesela benm gibi biryle yapamam başak burcu erkeği yoktur hayatımda çok bilmiş oldğm için cıks başak erkeğide çok konuşur o yüzden yapamam boğa naiftir ayyy ölürüm ben aşkım hep kızar anladınmı deme anlıyorum der bana analtırım anlatırım aşkımmm anladınmı derim :)) karşımdaki çok zeki biri ama böle yapıyorum
ikizler koç akrep erkeği arkadaşım bile yok kardeşim ikizler o bile yetiyor saniyede karar değiştirir gitmicez der tamam derm hazırlanmam sonra gidiyoruz hadi hızlan der sırf buda olsa iyi daha bir dünya huy
bende 21 eylülde ve ekim 2. haftada giderm diyorum kaçıncı bölüktü gerçi uzun dönemler yedek subaylar 1. bölüğün yanındaydı benim sevdiceğimin bölükte çok arkadşaı olmuş ama hepsi ankranının değişik yerlerine gittiler
şimdi buraya ben aynı bizzz ekleyeyim de ayıp olmasın. ben de normalde yengeçim. fakat yükselen BAŞAk ne olduğumu anlamıyorum ikisi arasındayım. ama sevdiceğim Boğa. bence direk evlenilecek erkek diyorum