• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

geçen yazdı galiba çiğilide ki gösterilere gitmiştik nişanlımla süper gösteri yapıyorlar:46:

Evet canım benim bende ofisin önüne çıktım. Kordonda çalışıyorum da ayıptır söylemesi denize nazır.:21:

Herkes çıkmış izliyor kızın biri de geldi yanıma diyor ki bu uçaklar niye uçuyor, ben çok korkuyorum. Şok oldum.:53: İzmir'desin İzmir'in kurtuluşundan haberin yok. Millet hayranlıkla izliyor kızın dediğine bak.

Evet canım benim bende ofisin önüne çıktım. Kordonda çalışıyorum da ayıptır söylemesi denize nazır.:21:

Herkes çıkmış izliyor kızın biri de geldi yanıma diyor ki bu uçaklar niye uçuyor, ben çok korkuyorum. Şok oldum.:53: İzmir'desin İzmir'in kurtuluşundan haberin yok. Millet hayranlıkla izliyor kızın dediğine bak.

dünyadan bi haber yaşıyor kızcağız heralde yazık

soruyorum hemen :1:
ben dün check-in işlemini hallettim. ve biniş kartı belgesi çıktı ekranda INTERNET CHECKIN
BOARDING CARD
(BINIS KARTI) böyle bişi..

şimdi bunun çıktısını alın demişler. bende sevgilime mail attım bu belgeyi.
sorum şu : bu belgenin çıktısını almasa bi problem yaşar mı ? bir de e- bilet belgesi var onu da yollamalı mıyım sevgilime ?
elinde hiç bi belge olmadan sadece havaalanına gidip kimliğini gösterip işlem yapabilir mi ?

Canım o belgeyi almadan uçağa binemez. Yanında uçak bileti olmasa olur kimliği ya da askeri kimliğiyle uçar ama biniş kartı mutlaka olmalı. Zaten bagaj vermek için gidecek o arada biniş kartınıda alabilir ama sen mail atmışsın zaten onu bastırırsa direkt gidip uçağa binebilir yani kimlik ve biniş kartıyla birlikte.

Canım o belgeyi almadan uçağa binemez. Yanında uçak bileti olmasa olur kimliği ya da askeri kimliğiyle uçar ama biniş kartı mutlaka olmalı. Zaten bagaj vermek için gidecek o arada biniş kartınıda alabilir ama sen mail atmışsın zaten onu bastırırsa direkt gidip uçağa binebilir yani kimlik ve biniş kartıyla birlikte.

anladım canım. sağol verdiğin bilgi için :54:
e bilete gerek yok diyorsun yani

:23:
anladım canım. sağol verdiğin bilgi için :54:
e bilete gerek yok diyorsun yani

Rica ederim canım elektronik bilete gerek yok ama ulaştırabilme imkanın varsa onu da ulaştır ben yanında bulunsun dedim, verdim. Check-in'de yapıp mail atıcam çıktısını alır havaalanında uğraşmaz biniş kartıyla.

:23:

Rica ederim canım elektronik bilete gerek yok ama ulaştırabilme imkanın varsa onu da ulaştır ben yanında bulunsun dedim, verdim. Check-in'de yapıp mail atıcam çıktısını alır havaalanında uğraşmaz biniş kartıyla.

e bileti mail atamıyorum işte onu bi tek yazdırabiliyorum neyse
önemli olan biniş kartıydı onun çıktısını aldı mı tamamdır...
inşallah başka bi aksilik çıkmaz havaalanında :31:

benimki hiç aramadı bugün hemde yarın tercihleri teslim etmem gerektiğini biliyo, ona en çok ihtiyacım olan zamanda aramadı bu saatten sonra da arayamaz heralde :14:

O zaman hem ziyaretçilere kapattıralım hemi de özel bilgi vermeyelim.. Yazsak mı editörleree?
Topiccigimiz de adını değiştirelim:) asker diye arayan Google da bulamasın :)
Paranoyam deprestii...

Bu arada söylemeden duramym,, ben de basak im yükselenim Aslan,, 2 sinden de var biraz
Kocacim koç ama giz cim sen neden koçlara öyle kaçalım kaçalım dedin bakm:) cok baskın doğru :) ama yine de anlaşılır koç larla da yaa:)))

Canım duyuyorum, her yazdığınızdan haberim var satır atlamadan okunuyorsunuz. Yeni gelen arkadaşları da baştaki sayfaya okuya okuya ekliyorum mesela ama 30 dakika sonunda mesajları düzenleme hakkımız yok diye biliyorum zaten çok güncel bir forum biz yazıştıkça gerilerde kalıyor ne konuştuklarımızda, bundan sonrası için DİKKAT diyebiliyorum sadece. Çünkü zannediyorum ki ziyaretçilere konuyu kapatma hakları yok. Varsa ziyaretçiler engellenebilir ama yine de bu tam güvenliği sağlamaz, erkek olup bayan gibi sohbet edenleri biliyoruz biz. Neler oluyor burda. Ben yazarken tarih bilmeme rağmen vermiyorum kesinlikle. Sizde vermeyin.

En ama en önemlisi şu saatten sonra Giz08'inde dediği gibi KONUŞMAMAK...
kesinlikle haklısın canım. Ama ben arada telefondan foruma girdiğimde ve kullanıcı adı girişi yapmadan girdiğimde üyelik olmaadan sayfaları okuyamıyorum. Üyelik istiyor. Anlamadım şimdi ben niye öyle diyo? burdan baktığımda ziyaretçi online görünebiliyor =(

şimdi buraya ben aynı bizzz ekleyeyim de ayıp olmasın. ben de normalde yengeçim. fakat yükselen BAŞAk ne olduğumu anlamıyorum ikisi arasındayım. ama sevdiceğim Boğa. bence direk evlenilecek erkek diyorum :1:
Kesinlikle haklısınnn... Biraz inat olsalarda boğalar evlenmek için çooook idealler :1:

selam kızlar
nişanlım bugün hiç aramadı gün bitmek bilmedi. hergün öğlen arardı ama nie aramadıki çok merak ettim ya
gittiğinden beri konuşmadığımız gün olmadı:14:

Sıkma canını canım arar akşam. Belki bizim ki gibi derslere başlamışlardı bugün. Kitap defter ders çalıştı dün gece bugun de dersane mi ne orda dersleri başladı. Dersten sonra eğitim ve spor =( gün içinde sadce 1dk 25sn konuştum =(

O zaman hem ziyaretçilere kapattıralım hemi de özel bilgi vermeyelim.. Yazsak mı editörleree?
Topiccigimiz de adını değiştirelim:) asker diye arayan Google da bulamasın :)
Paranoyam deprestii...

Bu arada söylemeden duramym,, ben de basak im yükselenim Aslan,, 2 sinden de var biraz
Kocacim koç ama giz cim sen neden koçlara öyle kaçalım kaçalım dedin bakm:) cok baskın doğru :) ama yine de anlaşılır koç larla da yaa:)))

ayyy ben regl olucam die paranoyakjlaştım ama ziyaretçiler çok bir ara kazene msj atsakmı dicektim kadınlar hamamına taşısın die ama 2013 gelinlerini taşımadı toplu cevap verdi zaten herkese taşımıyor poffff

koç çokkkkkk baskınnn çok hemde her alanda lider olmak istiyorlar tamam benm erkek arkldşmda baskın ama koç burcu mükemmelyetçi ki aslandada bu var nikitacım :1::1::1::1:

bugünüde burçlarla yiyiorum yarınada konu bulcam :1::1::1::1:kafamı oyalıyorum ohh yaaa

tripli harika bir yerdesin o zaman kordon harikaaaaaa şimdi orda olmak vardı denize nazır çalışmak ruha iyi geliyor bizim kurumda tek boğaza nazır çalışan ekip bizdik aşırı mutluyduk şimdi 4 tarafı beton yığını gören plazaya geçtik zor geliyor herkes kıskanıyordu gzleri kaldı bizide çektiler kendi dünyalarına

izmiri aşkımla gezmek çok istiyorum özgüvenimi çok iyi kazanmıştım o şehirde kendi başıma bişiler yapmıştım ben ki istanbulda gezemiyorken özgürce izmirde dolaşmıştım insanların bakışları hiç rahatsız etmemişti beni

ayyy ben regl olucam die paranoyakjlaştım ama ziyaretçiler çok bir ara kazene msj atsakmı dicektim kadınlar hamamına taşısın die ama 2013 gelinlerini taşımadı toplu cevap verdi zaten herkese taşımıyor poffff

koç çokkkkkk baskınnn çok hemde her alanda lider olmak istiyorlar tamam benm erkek arkldşmda baskın ama koç burcu mükemmelyetçi ki aslandada bu var nikitacım :1::1::1::1:

bugünüde burçlarla yiyiorum yarınada konu bulcam :1::1::1::1:kafamı oyalıyorum ohh yaaa

tripli harika bir yerdesin o zaman kordon harikaaaaaa şimdi orda olmak vardı denize nazır çalışmak ruha iyi geliyor bizim kurumda tek boğaza nazır çalışan ekip bizdik aşırı mutluyduk şimdi 4 tarafı beton yığını gören plazaya geçtik zor geliyor herkes kıskanıyordu gzleri kaldı bizide çektiler kendi dünyalarına

izmiri aşkımla gezmek çok istiyorum özgüvenimi çok iyi kazanmıştım o şehirde kendi başıma bişiler yapmıştım ben ki istanbulda gezemiyorken özgürce izmirde dolaşmıştım insanların bakışları hiç rahatsız etmemişti beni

Konu taşımaktan ziyade orada konu açmaya izin veriyor sanırım.

Kadınlar hamamı olması şart değil yani.:34:

merhabalar kızlarrr yeni katıldım aranıza benim sevgilimde kıbrısa gitti usta birliği için ama dogru düzgün arayamıyor morali de cok bozukk çok kötüymüş ortam..:(((( var mı başka benim gibi sevdiği kıbrısta olann???

Aramıza hoşgeldinnnn :16: Allah tez zamanda kavuştursun senide sevdiğine :54:

merhabalar kızlarrr yeni katıldım aranıza benim sevgilimde kıbrısa gitti usta birliği için ama dogru düzgün arayamıyor morali de cok bozukk çok kötüymüş ortam..:(((( var mı başka benim gibi sevdiği kıbrısta olann???

hoş geldin canım ama bence kendine kıbrıs mağduru deme şanslısı de sevgilin çook güzel ve rahat bir yerde asker şu an ben kıbrısta okudum 5 yılım geçti orda iyi bilirim neresinde yapıyor mağusa lefkoşa girne?.Görüşmeniz sıkıntı olabilir ben öğrenciyken bile sıkıntıydı çünkü ankesörlüler türkiyeye göre pahalıdır ve az bulunurlar biraz:) yeni gittiyse ondandır kötü gelmiştir alışınca anlıcak ne kadar rahat olduğunu emin ol sıkıntı yapma çok güzelde bi dönem ayrıca çok soğuk olmaz güzel geçer. ben kıbrıs cıksın diye çok dua ettim ama siverek çıktı malesef bide doğudakileri düşün :(((

kesinlikle haklısın canım. Ama ben arada telefondan foruma girdiğimde ve kullanıcı adı girişi yapmadan girdiğimde üyelik olmaadan sayfaları okuyamıyorum. Üyelik istiyor. Anlamadım şimdi ben niye öyle diyo? burdan baktığımda ziyaretçi online görünebiliyor =(

Kesinlikle haklısınnn... Biraz inat olsalarda boğalar evlenmek için çooook idealler :1:

Sıkma canını canım arar akşam. Belki bizim ki gibi derslere başlamışlardı bugün. Kitap defter ders çalıştı dün gece bugun de dersane mi ne orda dersleri başladı. Dersten sonra eğitim ve spor =( gün içinde sadce 1dk 25sn konuştum =(

hala aramadı msj attım dayanamadım ama kapalı telefonu
bizimkiler gemlikte 1 ay ders gördü. burda eğitimdeler heralde. dün falan baya tırmanış yürüyüş falan yapmışlardı

canım burçlarla ilgili bilgin fazla heralde ben hiç anlamıyorum
ben ikizler nişanlımda balık bize yorumun varmı ki :))

hoş geldin canım ama bence kendine kıbrıs mağduru deme şanslısı de sevgilin çook güzel ve rahat bir yerde asker şu an ben kıbrısta okudum 5 yılım geçti orda iyi bilirim neresinde yapıyor mağusa lefkoşa girne?.Görüşmeniz sıkıntı olabilir ben öğrenciyken bile sıkıntıydı çünkü ankesörlüler türkiyeye göre pahalıdır ve az bulunurlar biraz:) yeni gittiyse ondandır kötü gelmiştir alışınca anlıcak ne kadar rahat olduğunu emin ol sıkıntı yapma çok güzelde bi dönem ayrıca çok soğuk olmaz güzel geçer. ben kıbrıs cıksın diye çok dua ettim ama siverek çıktı malesef bide doğudakileri düşün :(((

hoşbuldukk canımm ya gideli 4 gün oldu bugün sabah aradıgında ilk basta normaldi konuşması sonra ağlamaklıydı sesi çok kötü oldum bende dediğin gibi ankesör azmışş çok pis su yok falan dedi barış kuvvetleri 28 .mekanize benimkinin olduğu yer...bakalım alışır dediğin gibi zaman gectikce morali düzelsin diye iyi şeyler söylüyorumm süreklii sende haklısın tabi doğu cıkmasından iyidir tabii :)

Günlerdir sadece okuyup yorum yapamadan çıkıyorum çünkü okula git dönünce temizliğe giriş sonra aksama dogru pert olarak klıyorum yazamadım çoğu zaman.Bir harry potter muhabbetinde bulunamamak mesela üzdü beni :) Kitaplarinda,film serisinin de hayranı olarak ben... Burçtan pek anlamam bende.Takipte etmem çoğu zaman ama öyle bir yengem var ki yeğenimi boğa doğurttu resmen :)) Sevdiceğin burcunu sordu bir gün söyleyince başladı saymaya şöyle şöyledimi diye ben şok oldum.O günden beri burçlara daha doğrusu sevdiceğin burcuna inanıyorum.Bizimki koç değil çünkü koçoğlu koç :1: Zor baya zor biri kerata.Hee bana gelince dünyanın en en en en kararsız ikizleriyim.Bunu da öğrendim yani.Düşünün bir cafede soda mı içsem çay mı içsem diye garsonu gönderiyorum düşüneyim diye.Çok ağır bir yük bu kararsızlık çok:31:

Back
X