• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar selam tekrardan. umarım moralleriniz az da olsa yerine gelmiştir :( canlarım benim...

burada lego diye bir arkadaş vardı mersine çıkmıştı nişanlısının askerliği. burdan ona sesleniyorum. bugün askeriyenin o taraflarda işim vardı aklıma sen geldin canım. burda herşey yolunda. mersinde karışıklık olduğunu söyleyen haberlere çok kulak asma çünkü onlar pkk mahallelerinde yaşanıyor. ve bu mahalleler askeriyeden uzakta. şehirden bile uzakta. o yüzden gönlünü ferah tut inşallah en iyi şekilde askerliğini tamamlayıp gelcek askerin. ayrıca hava da serinledi. acemi birliğinde çok zorlanmış olabilir ama şuan o zamanlara göre daha rahat hava. zaten deniz kenarında olduğu için askeriye serindir. mersinin en güzel yerinde zaten. herşey gönlünüzce olsun canım.

askerlerimizin moralleri yüksek olsun iyi olsunlar. askeriyle tartışan arkadaşlarım, kızlar alttan alalım biraz onlar bu haberleri duydukça nasıl kötü oluyorlardır :( onlar da bizi kırmak istemezler. biz onların en yakınıyız ve şuan nerde olurlarsa olsunlar çok farklı bir psikoloji içersindeler. inşallah herşey çok iyi olcak. hepimize sabır diliyorum...

Son düzenleme:
üşenmiyorum yazıyorum,
siz de üşenmeyinaçın bu şarkıyı, eşlik edin , içiniz neşe dolsunn

'L' is for the way you look at me
'O' is for the only one I see
'V' is very very extra-ordinary
'E' is even more than anyone that you adore can

Love- its all that i could give to you
Love is more than just a game for two
Two in love can make it
Take my heart and please don't break it
Love was made for me and you
:)

sen napıosn bakalm :) nerelerdesin? neden denk gelemiyoruz artık..

kızlarr.. ben yarın minik bir operasyon geçireceğim için aranızda olamayabilirim. pazar a kadar.
bu akşam da erkenden hazırlanmam lazım, çanta banyo vs..
o yüzden , her biriniz ben yokken bol bol sevgililieriniz ile konuşun,dertleşin,aşk tazeleyin, kırgınlıklar bitsinn..
özlem giderin,, görüşenler için zaman harika geçsin.. görüşemeyenler hep telefon ile konuşabilsin.. iyi olduklarını duyabilsin..
ve Allah ım, ne olur ne olur artık acı haberlerle yıkılmayalım. hiç bir evlat ölmesin. kimsenin anneleri babaları sevenleri üzülmesin. bu çileler bitsin acılar dinsin. nolur.
hepinizi özlicemm çok çok yazışın ki pazar günü okurken hiç ağrı sızı hissetmiyim kitap gibi geçsin :)

canım benimmm, yemin tmreninden sonra bayğı bir koptummm :(
giremiyorum çokk, ama takipteyimm, okumaya çalışıyorum,
akit geçeirmecelerr değişen bişeyy yokkkk hasret özlemmm
bide can sıkıcı haberlerrr olunca elim ayağım tutmuyor hiçççç :ssz:
ya ne operasyonuuuu geçmiş olsunnn umarım ciddi bişi yokturrrr
senin güzelll tesellilerinden birazcık uzak kalıcaz ama,
inşallah en yakın zamanda aramıza katılrısınnn :16:
sevdiceğinde iyidir inşallahhhh,

canım benimmm, yemin tmreninden sonra bayğı bir koptummm :(
giremiyorum çokk, ama takipteyimm, okumaya çalışıyorum,
akit geçeirmecelerr değişen bişeyy yokkkk hasret özlemmm
bide can sıkıcı haberlerrr olunca elim ayağım tutmuyor hiçççç :ssz:
ya ne operasyonuuuu geçmiş olsunnn umarım ciddi bişi yokturrrr
senin güzelll tesellilerinden birazcık uzak kalıcaz ama,
inşallah en yakın zamanda aramıza katılrısınnn :16:
sevdiceğinde iyidir inşallahhhh,

sevdiceğim yavrucağım,bir askercik ne kadar iyi ise o kadar iyi işte Allah a şükürr.
sağlığı yerinde ya .. benim tek ilgilendiğim konu o..
küçük minik bi operasyon . gelecekte minik nikitalarımın olması açısından önemli bişi :) ;)
teselli edilcek bi durum olmasınnn ben yokkennn herşey güllük gülistanlık olsun nolurr.. Allah ım duy sesimi..
geleceimm en yakın zmnda

selam kızlar
öncelikle tüm halkımızın başı sağolsun. 25 şehit.. ve kaza denilen olay...
kaza olma ihtimali çok düşük tv de hep bunu söylüyorlar fakat bugün sevgilimle konuşurken o farklı bi yönden baktı olaya onu paylaşmak istedim.
askeriyenin mantığı yok komutanın biri gelip akşam depoda sayım yapılacak denirse yapmak zorundasın. burda saat 9 olmuş yada 12 olmuş fark etmiyor dedi.. ordaki askerlerde çok üzülmüş sabah duyunca. içimiz buruk bişi yapmıyoruz dedi.
bende otobüs biletimi aldım. yarın akşam üzeri izmirdeyim.
çok yoruldum bugün sabahtan beri dolaşıyorum dışarıda.

inş çeker. ama turkcell her yerde çekiyor. doğunun neresinde ki..

turkcellde çekmiyor bence heryerde çünkü biz gemliğe yemin törenine gittik askeriyenn içinde dayımın ve anneannemin telefonu saatlerce çekmedi benm vodafone ise full çekiyodu :1:

sevdiceğim yavrucağım,bir askercik ne kadar iyi ise o kadar iyi işte Allah a şükürr.
sağlığı yerinde ya .. benim tek ilgilendiğim konu o..
küçük minik bi operasyon . gelecekte minik nikitalarımın olması açısından önemli bişi :) ;)
teselli edilcek bi durum olmasınnn ben yokkennn herşey güllük gülistanlık olsun nolurr.. Allah ım duy sesimi..
geleceimm en yakın zmnda

aminn aminnnn allah hepsine sağlık versinnn, yardımcısı olsunnn
hepsi iyi olsunn, seni bekliyor olucaz canım benimm, inşallah hemencecik gelirsinnn

bende geldim kızlarr tercihlerimi teslim ettim bugün milli eğitime tüm hazırlıklarımı tamamladım, yarın sabah aşkımın yanına gitmeye hazırımmm :16: çok heyecan yaptım galiba :1:
nikitacım şimdiden çok çok geçmiş olsun umarım çok iyi geçer operasyonun birsürü minik nikitaların olur :emir_bebek:

Emekli Tümgeneral Haldun Solmaztürk, CNN Türkte canlı yayında şu şok iddiaları dillendirdi;

*Gecenin o saatinde (21.15) asla
sayım yapılmaz.

*Bu malzemeler darbeye dayanıklıdır.
Düşse dahi patlamaz. O zaman
bu patlama nasıl oldu?

*Sayımları uzman personel yapar.
O saatte 25 erin orada ne işi vardı?

*Burası en üst düzeydeki depodur. Sadece uzmanlar bulunur. Er bulunmaz.

EE NASIL OLDU BU İŞ OZAMAN ?:72::72::72::72::72::72::72:

haberleri izledim içim bi kez daha parçalandı.
askerlerden 6 sı kısa dönemmiş ve 3 ü daha 5 gün önce usta birliğine geçmiş biri nişanlıymış :14:
ben haberleri izlerken böyle oldum ya onların aileleri 25 aile :14:
Allahım büyük sabır versin onlara :85:

haberleri izledim içim bi kez daha parçalandı.
askerlerden 6 sı kısa dönemmiş ve 3 ü daha 5 gün önce usta birliğine geçmiş biri nişanlıymış :14:
ben haberleri izlerken böyle oldum ya onların aileleri 25 aile :14:
Allahım büyük sabır versin onlara :85:

bende izledim az önce biri mimar biri makine mühendisi biri öğretmen? kolay mı yetişiyo o çocuklar kolay mı büyütülüyo? o anneye babaya nasıl verilir bunun hesabı ?

sen napıosn bakalm :) nerelerdesin? neden denk gelemiyoruz artık..

kızlarr.. ben yarın minik bir operasyon geçireceğim için aranızda olamayabilirim. pazar a kadar.
bu akşam da erkenden hazırlanmam lazım, çanta banyo vs..
o yüzden , her biriniz ben yokken bol bol sevgililieriniz ile konuşun,dertleşin,aşk tazeleyin, kırgınlıklar bitsinn..
özlem giderin,, görüşenler için zaman harika geçsin.. görüşemeyenler hep telefon ile konuşabilsin.. iyi olduklarını duyabilsin..
ve Allah ım, ne olur ne olur artık acı haberlerle yıkılmayalım. hiç bir evlat ölmesin. kimsenin anneleri babaları sevenleri üzülmesin. bu çileler bitsin acılar dinsin. nolur.
hepinizi özlicemm çok çok yazışın ki pazar günü okurken hiç ağrı sızı hissetmiyim kitap gibi geçsin :)

nikita tatlım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda aramıza bomba gibi bi dönüş yaparsın :)
bizde seni özlicez :54:

bende izledim az önce biri mimar biri makine mühendisi biri öğretmen? kolay mı yetişiyo o çocuklar kolay mı büyütülüyo? o anneye babaya nasıl verilir bunun hesabı ?

Büyük sabır çok büyük sabır gerek...
Allah yardımcıları olsun çok zor bi durum.
İçim parçalandı 25 aile ya bi tane bile şehit haberi yürekleri yakarken tam 25 tane :85:
Nasıl aydınlanacak bu olay ? Nasıl o ailelerin yüreklerine su serpilecek ?

kızlar selam tekrardan. umarım moralleriniz az da olsa yerine gelmiştir :( canlarım benim...

burada lego diye bir arkadaş vardı mersine çıkmıştı nişanlısının askerliği. burdan ona sesleniyorum. bugün askeriyenin o taraflarda işim vardı aklıma sen geldin canım. burda herşey yolunda. mersinde karışıklık olduğunu söyleyen haberlere çok kulak asma çünkü onlar pkk mahallelerinde yaşanıyor. ve bu mahalleler askeriyeden uzakta. şehirden bile uzakta. o yüzden gönlünü ferah tut inşallah en iyi şekilde askerliğini tamamlayıp gelcek askerin. ayrıca hava da serinledi. acemi birliğinde çok zorlanmış olabilir ama şuan o zamanlara göre daha rahat hava. zaten deniz kenarında olduğu için askeriye serindir. mersinin en güzel yerinde zaten. herşey gönlünüzce olsun canım.

askerlerimizin moralleri yüksek olsun iyi olsunlar. askeriyle tartışan arkadaşlarım, kızlar alttan alalım biraz onlar bu haberleri duydukça nasıl kötü oluyorlardır :( onlar da bizi kırmak istemezler. biz onların en yakınıyız ve şuan nerde olurlarsa olsunlar çok farklı bir psikoloji içersindeler. inşallah herşey çok iyi olcak. hepimize sabır diliyorum...

Ay ben bunu birden okuyunca zınk diye gözlerimden yaşlar boşandı
Dünden beri hiç konuşamıyoruz meraktan çatlamak üzereyim
Gerçi dün konuştuk bugün konuşamadık ama bu saatlerde hep arardı normalde bu kadar pimpirik yapmıyorum ama son haberler filan
İlk cümleleri okuyunca çok korktum birden pimpirik olasın işte
Canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Bi nebze ferahladı içim hatta epey bi nebze
Bizimkisi sıcağı pek sevmez hatta hiç sevmez o yüzden onun tek derdi sıcaklık
Her aradığında burası çok sıcak aşkım yaaa diyip duruyor :40:
Ay valla rahatladım ben ya
Allah gönlüne ferahlık versin

Nikitacım canım çok geçmiş olsun önemli bi şey değildir inşallah

Ay ben bunu birden okuyunca zınk diye gözlerimden yaşlar boşandı
Dünden beri hiç konuşamıyoruz meraktan çatlamak üzereyim
Gerçi dün konuştuk bugün konuşamadık ama bu saatlerde hep arardı normalde bu kadar pimpirik yapmıyorum ama son haberler filan
İlk cümleleri okuyunca çok korktum birden pimpirik olasın işte
Canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Bi nebze ferahladı içim hatta epey bi nebze
Bizimkisi sıcağı pek sevmez hatta hiç sevmez o yüzden onun tek derdi sıcaklık
Her aradığında burası çok sıcak aşkım yaaa diyip duruyor :40:
Ay valla rahatladım ben ya
Allah gönlüne ferahlık versin

Nikitacım canım çok geçmiş olsun önemli bi şey değildir inşallah

canım benim az da olsa rahatlatabildiysem çok sevindim. benim de gözlerim doldu cevabını okurken :) 1 aya sıcaklarda biter zaten. inşallah hepimizin askeri sağ salim gelcek. Allah hepimizin gönlüne ferahlık versin. güzel dileklerin için çok teşekkür ederim aynı dilekler seninle olsun :)

Back
X