bizde okul bittikten sonra ayrı şehirlerde çalışmaya başladık.. ben ist kaldım o memleketine atandı tesadüfen. ve 2 sene öyle böyle geçti.. çok zor ayrı şehirden ilişki yürütmek
hemde zorun da zoru. Allah kimseyi sevdiğinden ayrı düşürmesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde okul bittikten sonra ayrı şehirlerde çalışmaya başladık.. ben ist kaldım o memleketine atandı tesadüfen. ve 2 sene öyle böyle geçti.. çok zor ayrı şehirden ilişki yürütmek
biz 3 senedir görüşüyoruz nişanlımla. hep ayrı şehirlerdeydik memleketlerimiz okullarımız hep ayrı. 2-3 ayda bir görürdüm. koskoca 3 sene bitti şurda ne kaldı ki diyorum bende. tabi o zaman farklıydı istediğim zaamn sesini duymam nette de olsa görüşmem saatlerce sohbet etmem dayanma gücü veriyordu. şu an sürekli diken üzerindeyim Allah korusun birşey olmasın diyorum. dayanmak çok zor. Asker ocağı çok farklıymış. orda ne yapar nasıldır diyorum sürekli. ama bizler bunları da geride bırakırız. inşallah kavuşuruz:)
hemde zorun da zoru. Allah kimseyi sevdiğinden ayrı düşürmesin![]()
bugün cumartesi komutanları yoktur beni araması gerekiyordu. acaba bir şey mi oldu. acaba başına bir şey mi geldi diye saat 9 a kadar meraktan çatladım.ama beyefendi biraz önce aradı nasıl sevindim, durmuş diyo ki çarşı iznim varmış bugün çarşıya çıktım. ya saat 1 de izine çıktın saat 5 e kadar beni neden aramadın neymiş ipsos kart almışta akşama ararım demiş 9 da da ancak fırsatı olmuş sinirimden kuduruyorum. ya ben onu nasıl merak ediyorum ararda duymam diye telefon hep gözümün önünde ya. onun bana yaptığına bak hiç mi aklına gelmedim bugün ya.
canım sen kendini sıkıp üzme bütün erkekler aynı işte.. bendede aynı durum arkadaşına msj atmasam arayacağı yoktu.. ben öyle başkasına msj atmam bilir huyumu.. meraklanmış oda duygu böyle bişey yapmaz diye.. aradı bişey mi oldu diyor... yok bişe dedim.. müsait oluyor ama aramıyor. niye aramaın diyince burası kötü sıkıldım diyor..
ben onu merak ederken onun müsait olupta beni aramaması zoruma gidiyor. çok mu şey istiyorum ya arasın iki dakika iyiyim desin çok uzatmam zaten
demekki hergün arayabiilir diye düşündüm ... ama işine gelmiyor..
bende ne hayaller kuruyodum dışarı çıkınca msn de görüşürüz diye adam haber vermeyi bırak aramadı bile ya
canım aradı ve 34 dk konuştu.. ve konuşsa daha konuşabilirdi biliyormusun.. ayaklarım ağrıdı dedi ayaktayım yoruldum dedi.. tamam dedim. erkekler çok rahatlar.. ne de olsa bekliyen birileri var onları.. müsait olmayan bir insan nasıl yarım saat konuşsun..
benimki de bugün kapatırken aynı bahaneyi sundu ayakta telefonla konuşmaktan yorulmuş üstüne ben seni gece uyumadan bi daha ararım diyince bişi demedim bekledim bekledim mesaj geldi nöbetim varmış uyumam lazım bi de sonunda "seni çok seviyorum" bölümü var :) ne diyim bilmiyorum ki...
benimki de bugün kapatırken aynı bahaneyi sundu ayakta telefonla konuşmaktan yorulmuş üstüne ben seni gece uyumadan bi daha ararım diyince bişi demedim bekledim bekledim mesaj geldi nöbetim varmış uyumam lazım bi de sonunda "seni çok seviyorum" bölümü var :) ne diyim bilmiyorum ki...
sabırlı olmak ve çok ince düşünmemek lazım belki de...
nedense sabırlı olan hep ince düşünen biz oluyoruzz
yok ya bu adam beni hiç merak etmiyo kalkmış bi de diyo haklısın sanki haklı olmak için söylüyorumbu arad şafağı 130 ettik kızlar
![]()