işte bu şekilde tepki vermemelisin bence ona hak vermeye çalış mümkün olduğunca haklısın ama geçicek az kaldı gelince şöyle olacak böyle yapıcaz vs. dışardaki olaylardan bahset bol bol gır gır şamata konuş yani zor ama böyle yapmak zorundayız şuan. Gerçekten morale ihtiyaçları var. Bak ben de gerçekten çok zor durumdayım. Haftaya evlilik yıldönümüm daha 1 sene olacak. Tek başıma ev geçindiriyorum ve eşime destek oluyorum. Tek başıma yaşıyorum. İşim ağır. Üstüne eşimin işlerini devam ettirmeye çalışıyorum. Ama onu ilk ziyarete gittiğimde sabahtan akşama kadar bi bankta oturduk ve o kapının ötesine geçemedi. Kendimi onun yerine koydum ve gerçekten çok daha zor...
ewt haklısın ama bende öyle davranıyordum.. ama ona göre herşey nasip.. bugün amcamlar gelicek demiştim kesin seni soracaklar demiştim.. bana diyorki bişey söylemek zorunda değilsin.. nasip de dedi neden öyle diyeyim dedim.. nazer deymesinmiş.. böyle saçma bir açıklamamı olurmuş.. amcamların ne nazarı değebilir ki.. halbuki ben nekadar kırıldım.. bugün geldiler amcamlar tabi soruyorlar düğün nişan o bu.. bende karşımdaki insan öyle diyince nasip hiç birşeyi bilmiyorum dedim onlara.. sonra tlf da konuştuk aynen senin dediğini dedim dedim amcamlara.. amcamda artık nasibimi kalmış ki kaç sene olmuş dedi dedim. bana diyor ki büyük konuşmamak gerek seneyle ne alakası var.. siz olsanız kırılmazmısınız.. tabikide ben öncelikle hayırlısı olsun diyorum..