sen bizden bahsediyorsun 19 yaşından beri beraberiz yaş 24 5 yılı deviricez ve aynı duyguları hissediyorum seninle
bugün geri aranan ankesörlüyü buldu kocaman tugayda 1 adet var hepsini denedi garibim üzülüyorum kıyamıyorum ona duygusal konuşamıyordum ama konuşuyorum artık sürekli seni seviyorum diyor ben askere gidince demez sanıyordum geçen gün çok bağırdı yüksek sesle konuşuyor bende canım canım canım diyorum şarkı gibi sölüyorum güldürüyorum onu
bazen yüzüklerin efendisindeki gollum gibi efendimis bay fredoooo diyorum aşkımssss diyorum komik oluyor
abuk subuk ne varsa alıyorum ağzıma yeterki gülsün
günlük haberleri sölüyorum gerekirse maç yorumlarını okuyorum ki severim
geldiğinde maça gidicez fenerli kendisi gerekirse fener maçından başlarız siz yenebilirsini diyorum seviniyor
geçen gün kamera nerede el sallıyayım hala cadılık yapmadın dedi bende cadılık ve çirkefliğe geçice süre ara verdim inşallah ilerde bolca yapcam dedim![]()
canım aynı ya saçma sapan gevezelikler ediyorum ben ona anlattırcağım yerde neler yaptığını o bana napıp edip gevezelik ettiryor benimki bana adımla hitap edemez hiç anca kavga edersek falan ismimi söyler çok uyuz olurum askerde ilk günlerde ismimle hitap etti telefonda ama ses etmedim çekiniyo kalabalıktır falan diye ama dayanamadı bu ne ya yabancı birilemi konuşuyomuşum gibi dedi saldı artık şimdi iki cümlemizden biri seni seviyorum aşkım, gerçi askerden önce bukadar söylemzdi aslında çok söylersem anlamını yitirir derdi ama bence şimdi daha çok anlam kazanıyor bu cümle bazen çocuk diliyle konuştuğu bile oluyo bebek gibi ilgileniym diye.gerçekten ihtiyaçları var bize. bende benimkine anlatıyorum gündemi haberleri izliyodum hep onun için ama geçen şehit haberinden sonra izleme haberleri dedi ben çok ağlayınca haberi verirken ama genede izliyorum napim tv izleyemiyor pek orda tüm işlerini ben hallediyorum artık özel kalem müdürünüm ben senin diyorum çok gülüyor.[/QUOTE]
biliyormusun ben hep ilk günler isimiyle hitap ettim teleofnlar dinleniyor die oda bir güzel kızdı bana ben o kadar insanın içinde sana sesimi duyurmak için bağırayım sen isim söle dedi ki benimki bana anca kızınca ismimi söler
bende seni seviyorum sözünü hep söyleyen taraf değilim anlamını yitirmesin die 2 sene aşkım demedim evet yaptım ilk çıkarken kızlar olur ya erkek kız aynı anda aşkım der asla öle olmadım özellikle söledim ilk çıktığımsın aşkım lafını demem için evlilik işine sıcak bamam lazım dedim evlenceğim kişiye bu lafı demek istiyorum ve yaşım 19 ayaklarım yere basıyor sanada çok aşığım ama aşkım diyemem lütfen anla dedim ve anladı 2 sene sonra ki 2 sene boyuncada ağzımdan kaçıyordu sonra düşündüm ağzımdan kaçıyor kasmıyorum kendimi duygum taşıyor benim ruhum bu dedim ve söledim
ki telefonu 2 saat önce aradğında tamam canım görüşürüz diye kapatıyordum oda oldu tertip bu ne canım bu kadarmı dedi bende hayatım sözümü bitirmedim devamı az sonra idi bekle biraz dedim sabırsız