Kizlarrrrr..
Hepinizin yazdıklarını okudum. Su kadarını söylemek istiyorum. 28 yaşındayım . 14 senedir tanışıyorum esim ile. 8 senedir sevgilim. 1.5 senelik de esim.
Hepinizin kaygılarını sıkıntılarını az cok anlıyorum. Hepimiz onları düşünüyoruz özlüyoruz . Onlardan da en doğal hakkımız olarak karşılığını bekliyoruz sevildiğimizi ozledndigimizi duymak istiyoruz.
Benim esim kişilik olarak sevgisini cok belli eden biridir. Prenses gibiyimisim gibi. Sivil hayatında da askerlikte de bu artti, seni seviyorum demeden teli kapamaz.
Ama.. 2 gündür çarşı iznindeydi. Ameliyat oldum. Dün 2 kere bgn1 kere konuştuk.
Bu beni sevmediği anlamına mı geliyor? Hayır. Beni merak etmiyor mu? Bence cok ediyor. Benim ona çarşıda tüm gun boş boş dolaştı beni aramadı diye kızmam mı gerekir ? Hayır. Belki kırılırsın sen hasretle tel beklerken o gezerken acaba ben 2.plana mı atıldım diye dusunebilirsin. Ama bu bana cok da doğru gelmiyor. Sürekli saçma sapan hiç alışık olmadan yaşadıkları seyleri geçtim. O kdr cok kaygıları vardır ki su an onların. Bunu anlayabileceğimizi pek sanmıyorum . Aksam aradığında sesi cok üzgün geliyordu. Nedenini soramadim.tek derdim benle konuşurken canı sıkılman her neyse onu unutturmakti. Biraz sonra düzeldi zaten sesi.
Bunları hiç birinizin canını sıkmak icin söylemiyorum. lütfen bana kiZmayin.
1. Su an islerini ailelerini sevdiklerini geride bıraktılar. Döndüklerinde neyi kimi nasıl bulacaklarını bilmiyorlar.
Evlilik ile ilgili plan yapamamaları bundan olabilir. Bakalım döndüklerinde is bulabilecekler mı. Vs.
2. Maalesef en acısı bu. Bizim icimiz parçalanıyor haberleri izlerken, hiç onların nasıl duygularla o haberleri izlediklerimi düşündünüz mü? Donememe kaygısı taşıyor olamazlar mı? Bunu belli etmeye söyle,eye cesaret edemiyor olamazlar mı?
Varsın aramasınlar, varsın seni seviyorum özledim diyemesinler. İyi olsunlar. Donsünler. Ondan sonra hepsi düzene girer. Dönünce tartışırsınız aklınıza takılan her şeyi konuşursunuz. Su an sadece dönmelerine odaklanın. Kendinize hayatı eziyet etmeyin. Onlar icin de bu donemin kolayca geçmesini sağlayın..
Bence...
Dye bitirmek istiyorum. Bunu az cok tecrübelerime dayanarak anlattım. Herkesin durumu farklı tabii.. İstemeyen okumadan gecsin..
Zaten hepimiz özlüyoruz. Hasretiz. Aklımız hep onlarda. Kolaylaştırın bu donemi kendiniz icin. Sınavlarımıza çalışın. Kitap okuyun. Arkadaslarınıza özellikle ailenize zaman ayırın. Döndüklerinde ailenizi görme fırsatı bile bulamayacaksinz:)