Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın madem bugün şafaklarla açılışı yaptık bizim de şafak 125.![]()
günaydınn,,
benim kocamı görmeme de bgnü saymassam 3 :) tamamen benim olmasına da 127 günüm varr
yaşasın geçsin günlerrrrrrrrrrrrr
büşra ve esra şafaklarınız azaldı kızlar inşallah bizde o günleri göreceğizz
ne güzel nikita mehtabına az kalmış tripliyle duyguda kavuşuyor
bende 22 eylülde gidebilirm bir kaçış planım varrrr
daha anneme söyleyemedim gidiceğimibu akşam kardeşimle söyliyecez.. annem izin verecek ama babana söyle öyle diyecek..
ankaraymı gidiyorsun canım sen neyle gidiceksin uçakla felanmı
ben günübirlik gidicem sabah uçağı akşam uçağı babamada sölemeyede lüzüm yok die düşündümbabama ilişkimden bahsetmedim zaten annem söylemiş
ankaraymı gidiyorsun canım sen neyle gidiceksin uçakla felanmı
ben günübirlik gidicem sabah uçağı akşam uçağı babamada sölemeyede lüzüm yok die düşündümbabama ilişkimden bahsetmedim zaten annem söylemiş
kızlar bişey sormak istiyorum şuan (kısa dönem) acemi birligi olan yer olarak bornovada erkek arkadasım, cuma gunu usta birligine seferihisara gecicek..oraya gecer gecmez cumartesi ve ya pazar carsı izni olur mu ? tecrübesi veya fikri olan varsaaa
kızlar bişey sormak istiyorum şuan (kısa dönem) acemi birligi olan yer olarak bornovada erkek arkadasım, cuma gunu usta birligine seferihisara gecicek..oraya gecer gecmez cumartesi ve ya pazar carsı izni olur mu ? tecrübesi veya fikri olan varsaaa