• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlarrr Günaydınnn Nasılsınız :3:

:52::52: ŞAFAK 84 :52::52:

:nazar::nazar::nazar:Plakalara son 3 gün hafta sonuna Plakalarla giriyoruz :51: :32::27:

:nazar::72:

günaydınn,,
benim kocamı görmeme de bgnü saymassam 3 :) tamamen benim olmasına da 127 günüm varr
yaşasın geçsin günlerrrrrrrrrrrrr

büşra ve esra şafaklarınız azaldı kızlar inşallah bizde o günleri göreceğizz

ne güzel nikita mehtabına az kalmış tripliyle duyguda kavuşuyor

bende 22 eylülde gidebilirm bir kaçış planım varrrr

büşra ve esra şafaklarınız azaldı kızlar inşallah bizde o günleri göreceğizz

ne güzel nikita mehtabına az kalmış tripliyle duyguda kavuşuyor

bende 22 eylülde gidebilirm bir kaçış planım varrrr

daha anneme söyleyemedim gidiceğimi :( bu akşam kardeşimle söyliyecez.. annem izin verecek ama babana söyle öyle diyecek..

daha anneme söyleyemedim gidiceğimi :( bu akşam kardeşimle söyliyecez.. annem izin verecek ama babana söyle öyle diyecek..

ankaraymı gidiyorsun canım sen neyle gidiceksin uçakla felanmı

ben günübirlik gidicem sabah uçağı akşam uçağı babamada sölemeyede lüzüm yok die düşündüm :1::1:babama ilişkimden bahsetmedim zaten annem söylemiş

ankaraymı gidiyorsun canım sen neyle gidiceksin uçakla felanmı

ben günübirlik gidicem sabah uçağı akşam uçağı babamada sölemeyede lüzüm yok die düşündüm :1::1:babama ilişkimden bahsetmedim zaten annem söylemiş

ewt canım sabah 7.30 da uçağım akşam da 17.05 de.. valla canım anneler herşeyi söylüyoo

kızlar bişey sormak istiyorum şuan (kısa dönem) acemi birligi olan yer olarak bornovada erkek arkadasım, cuma gunu usta birligine seferihisara gecicek..oraya gecer gecmez cumartesi ve ya pazar carsı izni olur mu ? tecrübesi veya fikri olan varsaaa

kızlar bişey sormak istiyorum şuan (kısa dönem) acemi birligi olan yer olarak bornovada erkek arkadasım, cuma gunu usta birligine seferihisara gecicek..oraya gecer gecmez cumartesi ve ya pazar carsı izni olur mu ? tecrübesi veya fikri olan varsaaa

Birlikten birliğe değişiyo olabilir ama sevgilim usta birliğe 1 eylül cumartesi günü teslim oldu ama ilk haftası olduğu için ertesi hafta sonu bile çerşı iznine çıkartmadılar. Kısmetse bu hafta sonu çıkıcak inşallah

canım benimki pazar günü gitti usta birliğe.. üstünden 1 hafta geçti ama çarşıya çıkarmadılar..

uff yaa yıkıldımm suann ben de persembe gitmeyi düşünüyorumda cıkarmazlarsa ki büyük ihtimal öyle olcak gibi..artık orda ziyaretine gitcem

Back
X