• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Nikita nasıl oldun canım ağrın falan varmı

daha cok sizlamaya donustu artik :) ama var tabii cok da iyi degilimm
saol kuzumm
giz ve dyyg ben ona gitmiorum o geliyorr.. ctsi pazar benmle.. snra gondericem yine :(
ondan sonra yeni mehtabim kurban bayramiii:))

daha cok sizlamaya donustu artik :) ama var tabii cok da iyi degilimm
saol kuzumm
giz ve dyyg ben ona gitmiorum o geliyorr.. ctsi pazar benmle.. snra gondericem yine :(
ondan sonra yeni mehtabim kurban bayramiii:))

Kıyamam canm yaa inşallah daha iyi olursun kocişine kavuşana kadar :))

Birlikten birliğe değişiyo olabilir ama sevgilim usta birliğe 1 eylül cumartesi günü teslim oldu ama ilk haftası olduğu için ertesi hafta sonu bile çerşı iznine çıkartmadılar. Kısmetse bu hafta sonu çıkıcak inşallah

buble canım bizde dört gözle bekliyoruz çarşı iznini bu haftada çıkmazsa üzülcek oda bende

aramadı hala arasın diye bekliyorum çok özledim en son dün akşam konuştuk çok özledim çok

Birlikten birliğe değişiyo olabilir ama sevgilim usta birliğe 1 eylül cumartesi günü teslim oldu ama ilk haftası olduğu için ertesi hafta sonu bile çerşı iznine çıkartmadılar. Kısmetse bu hafta sonu çıkıcak inşallah

buble canım bizde dört gözle bekliyoruz çarşı iznini bu haftada çıkmazsa üzülcek oda bende

aramadı hala arasın diye bekliyorum çok özledim en son dün akşam konuştuk çok özledim çok

günaydın kızlar, şafaklarınız azalıyor ne güzel, sevgilim geldiğinde 120leri bitiriyor olacaksınız :)
benim için şafak 4 ağrı, inanın keşke 120lerdeki gibi çabuk geçse zaman...

slm kızlar nasılsınız:3: Benımkı 31 ağustosta yemın ettı 1eylülde teslim oldu 9 eylülde carsı iznine çıktı ama acemilikten sonra çok sıkı tutuyorlarmıs öyle dedi yemekleri çok kötüymüş sürekli bisküvi kek ile geçiştiriyorlarmış allah hepsinin yardımcısı olsun çok zor gerçekten:(

kızlar bişey sormak istiyorum şuan (kısa dönem) acemi birligi olan yer olarak bornovada erkek arkadasım, cuma gunu usta birligine seferihisara gecicek..oraya gecer gecmez cumartesi ve ya pazar carsı izni olur mu ? tecrübesi veya fikri olan varsaaa

Ahh Bornova ah.canim evim:14: daha 1 hafta oldu doneli ama ozledim :(
Kendimi bugun hic iyi hissetmiyorum.buranin havasi beni boguyor :((

Soruna odaklanamadim kusura bakma derdime daldim bornova deyince..
Muhtemlen verilir carsi 2gun olmadasa 1gun..

kızlar bişey sormak istiyorum şuan (kısa dönem) acemi birligi olan yer olarak bornovada erkek arkadasım, cuma gunu usta birligine seferihisara gecicek..oraya gecer gecmez cumartesi ve ya pazar carsı izni olur mu ? tecrübesi veya fikri olan varsaaa

Ayyy senin erkek arkadaşın ne şanslıymııııışşş... Haftasonu bikinini falan kap git yanına denize girersiniz:1:, gerçi suyu biraz soğuk olur ama yazlık yerde askerlik valla çok ballısınız ne diyim ki...:46:

Gider gitmez olmasa bile bir sonraki hafta muhakkak verirler gibime geliyor. Ay çok şanslısınız ya.

benmkide aramadı daha canım en son dün akşam konuştum çok özledim. Artık bedenini özlemekten çok sesini özlüyorum :1:

Ayyy canım benim çok sağol. Dün kayınvalidemlerdeydim mailimi açamadım şimdi cepten giriyorum. Çok sağol.:71:
Rica ederim canımm karalaya karalaya çabucak geçer inşallah zaman :54:

slm kızlar nasılsınız:3: Benımkı 31 ağustosta yemın ettı 1eylülde teslim oldu 9 eylülde carsı iznine çıktı ama acemilikten sonra çok sıkı tutuyorlarmıs öyle dedi yemekleri çok kötüymüş sürekli bisküvi kek ile geçiştiriyorlarmış allah hepsinin yardımcısı olsun çok zor gerçekten:(

Herkesin aynı demekki sevgilimde yemekleri hiç yiyemiyorr hep bisküvi ile geçiştiriyor. Çok üzülüyorum bi gelsin onu ellerimle beslicem :1:

Benim çatlak aşkım aradı bugün 10:00 gibi. Atıştalardı komutanın elinde cep telefonu görmüş komutanım nişanlım çok hasta ulaşamıyorum rica etsem telefonunuzdan arayabilirmiyim demiş.:1: Komutanda vermiş. Konuştuk uçak biletlerini sordu. Kestim kestim merak etme dedim. Benden kesin okey bekliyorsunuzdur diye aradım dedi. Sonra aşkım bak şimdi arkadaşlar atış yapacak silah seslerini duy dedi, dinledim sonra kapattık.

benmkide aramadı daha canım en son dün akşam konuştum çok özledim. Artık bedenini özlemekten çok sesini özlüyorum :1:

Rica ederim canımm karalaya karalaya çabucak geçer inşallah zaman :54:

Herkesin aynı demekki sevgilimde yemekleri hiç yiyemiyorr hep bisküvi ile geçiştiriyor. Çok üzülüyorum bi gelsin onu ellerimle beslicem :1:

keske gelebılselerde sıcacık bı corbq yapsak valla askım hasta olmus dun sesı bıle cıkmıordu hıc halım yok dedı doktorda yokmus ne yaptı bugun cokmerak edıyorum:(

günaydın kızlar benim askerim yarın çıkıyor askeriyeden kongresi var sunum falan yapıcak ona katılmak için üç gün izin aldı siz kavuştuğunuzda 3 gün daha sayıcam demek bu:( ama olsun çok istiyor katılmayı tabi bu bir hafta üç gün benim içinde rahat geçicek demek görüşemicem ama rahat konuşuruz en azından. hadi çabucak geçsin bugün hepimiz için.

Benim çatlak aşkım aradı bugün 10:00 gibi. Atıştalardı komutanın elinde cep telefonu görmüş komutanım nişanlım çok hasta ulaşamıyorum rica etsem telefonunuzdan arayabilirmiyim demiş.:1: Komutanda vermiş. Konuştuk uçak biletlerini sordu. Kestim kestim merak etme dedim. Benden kesin okey bekliyorsunuzdur diye aradım dedi. Sonra aşkım bak şimdi arkadaşlar atış yapacak silah seslerini duy dedi, dinledim sonra kapattık.

ne güzel olmus valla cok sevındım senın adına :) benım nısanlım cok hasta doktorrda yok revıregıtmıs bakan olmamıs cok kötüyüm aklım onda arayamıyorum da :(:(:(:(

benimkide ben buraya yazdığımda aradı sevindim hemen kafasını şişirdim zaradaki cicilerden bile bahsettim o arada alışverişe gitmem gerektiğini belirttim :1::1::1:sonrada beni gerçekten çok seviyorsun alışverş muhabbetmi bırak taahüml edip gezip saatlerce yanımda oluyorsun dedim

veee kıymetini bilemedim şarkısını mırıldandım

pofff yaaa ona ihtiyacım var ama

ne güzel olmus valla cok sevındım senın adına :) benım nısanlım cok hasta doktorrda yok revıregıtmıs bakan olmamıs cok kötüyüm aklım onda arayamıyorum da :(:(:(:(

Canım geçmiş olsun, allah şifa versin. Askerde hasta olmak zor. Bizde hasta olan yok çok şükür numara yapmış bizimkisi benim hasta olduğumu söylemiş erkenden beni arayabilmek için. Uçak biletinin saat 12:00'ye kadar opsiyonu vardı. Sanmışki biz uçak biletini kesmek için ondan haber bekliyoruz halbuki ben haber falan beklemiyordum zaten dün akşam bütün işlemleri halletmiştim. İyi ki şükrediyorum bileti promosyon almadım yoksa değiştiremezdim. Herşey de var bir hayır.

Back
X