Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmm 1-3 güzel canımm fiyatları ne kadarmışş
700-900 arası değişiyor... Ateş pahası herşey yaaa aynı modellerin taşlıları da var onlar 2000 e çıkıyor ben sevmem şaşayı zaten her zaman şık ve sade olmaktan yanayım
Ha gayret kizlar bitti bitecekkkksuan safak saymiyorum onumuzdeki ilk safagim haftaya evci cikoruzzzz
![]()
ohh ohhh
valla kızların işi çok zor yaa. herşey ateş pahası al al bitmiyoo![]()
Evli olmanın yararları evci çıkabiliyorsun.. Biz daha kanun önünde hiçbirşeyiz birbirimizin o yüzden gitsen de 2 saat
Saat 00.07 Haydi Aksaray yolcusu kalmasın![]()
türk filmlerinde ki gibi oldu :) 60küsüre düştük sonunda.3ten geriye sayacağımız günleri sabırsızlıkla bekliyorum![]()
Bende bendeeee nişanlım kaçta gelirse gelsin eve gidip arabasını alıp bizim kapının önüne gelecekmiş isterse 2 olsun gece de olsa aşağı ineceksin diyorönceden olsa eve gider yatardı yorgunum diye
eee ayrı kalmak biraz işe yarıyor demekki canım daha iyi anlıyorlar kıymetimizi.ee bizde onlarınkini![]()
Tabi canım o yönden öyleBu arada ben senin ismini bilmiyorum
ismim seher canım
Ben de Hümhüm yani Hümeyra :13::13::13::13::13:
humeyracım onlar sımdı oyle derler ama geldıkten sonra 2gunde eskı hallerıne donerler yorgunum der evlerıne gıderler bence :)))) yanı benımkı oyle yapar kesın
humeyracım onlar sımdı oyle derler ama geldıkten sonra 2gunde eskı hallerıne donerler yorgunum der evlerıne gıderler bence :)))) yanı benımkı oyle yapar kesın
Umuyorum bendekızlar size bişey soracağım Sizin sevgiliz/ nişanlınız "ben askerdeyim sen gezmeye gidiyorsun.. vs" triplerine girdi mi hiç?? Benimki kıskançtır yapar diye bekliyordum çok şükür yapmadı... Arkadaşımın nişanlısı kızı mahvetti dayısına giderken izin iste dedi yaa