evli arkadaşlar çok tatlısınız ya Allah sizleri kocanızdan ayırmasın,bize de sevdiklerimizi hayırlısıyla koca etsin inşallah:)
İnşallah canım siz de aşkla erişin en kısa zamanda ütü çamaşır bulaşık aktivitelerine :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evli arkadaşlar çok tatlısınız ya Allah sizleri kocanızdan ayırmasın,bize de sevdiklerimizi hayırlısıyla koca etsin inşallah:)
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)evli arkadaşlar çok tatlısınız ya Allah sizleri kocanızdan ayırmasın,bize de sevdiklerimizi hayırlısıyla koca etsin inşallah:)
yapısık ıkız gıbı gezen bı cıft gorursen o bizizdir kesin cunku onu bi saniye bile bırakmaya niyetim yokbizde canım:) karsılaşmayalım![]()
İnşallah canım siz de aşkla erişin en kısa zamanda ütü çamaşır bulaşık aktivitelerine :))
Bizi koca mı etsinOy çok güldüm kız biz kocamıza karı oluruz
yapısık ıkız gıbı gezen bı cıft gorursen o bizizdir kesin cunku onu bi saniye bile bırakmaya niyetim yokallah sonumuzu hayır etsin
![]()
Ben bekarım ama o dediklerinizin hepsini zaten yapıyorum.. Annem rahatsız ev temizliğinden tut cam kapı duvar zaten bize ait... zorluk çekmem yani ben![]()
bizede sevdiklerimizi koca etsin dedim canım yanlış anlamışsın galiba:)
Aslında o mecaz bi anlamdı ama neyse artık ben sana sonra anlatırım :)))
eee biz bekarlar cahiliz Hümeyra![]()
ay canım pardon şimdi daha çok güldümafedersin annemler uyanacak yaa nasıl gülüyorum
Kızlar ben istirahate çekiliyorum, iyileşmem lazımmm. Herkese güzel ve kısa geceler.
Hoşçakalın...![]()
Kızlar ben istirahate çekiliyorum, iyileşmem lazımmm. Herkese güzel ve kısa geceler.
Hoşçakalın...![]()
Hoşçakalın...![]()