• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

selam kızlarrrr :3::3:
show da güzel bi film başladı oturup seyrediyim de ağlıyım azıcık diye düşünüyorum :1:

İYİ AKŞAMLAR CANLARRR :16::16::16::16:

Çarşıdan ciciler aldım

Günlük çatal bıçak takımım çok tatlı çok sevdim
:9::9:
:9:

Eklentiler

• $günlük çatal kaşık.webp
    $günlük çatal kaşık.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 25
  • $kavanozlarım.webp
    $kavanozlarım.webp
    14 KB · Görüntüleme: 29
Ayyy ne güzel bir şey canım bu ama aynı yerde çalışmanın güzellikleri olduğu kadar zorluklarıda oluyordur tahminimce ama şuan yanında olmasının tarifi yoktur eminim bubble'cım gelsinlerde artık hep dibimizde olsunlar. Çok kocaman özledim ben.

buble canım çok seviniyorum adına canım

ben hala kendimi toplayamadım hep bir ağalama modundayım heleki sabah şehit haberlerne bakarken çok kötü oldum o sebepten bidaha gitmicem onu görmeye çok koydu bana bu ayrılık daha eziyet çektireicem o yüzden mehtabım olmasın şafağım olsun

oda 58

Teşekkürler canlarım
Triplii aynı yerde çalışmak çok güzel bi duygu istediğin an gidip görebiliyosun ama bizim bina epey büyük özellikle gidip görmezsem denk gelmiyoruz gün içinde oyüzden hiç sıkmadı bizi bu durum.
Bi zorluğunu yaşamadık çok şükür ama bunda artık tüm çalışanları aile gibi olan bi şirkette çalışmamızın etkisi büyük. Yoksa zorlanabilirdik.

Yarın izin alıcaktım ve tüm günü birlikte geçiricektik. Ama anneside durumdan habersiz işten izin almış ve yarını evde oğluyla geçirmek istemiş. Üstelik yarın son günümüzdü. Üzülsemmi kızsammı anlayışmı göstersem bilemedim ama sinirlerim çok bozuk.

Teşekkürler canlarım
Triplii aynı yerde çalışmak çok güzel bi duygu istediğin an gidip görebiliyosun ama bizim bina epey büyük özellikle gidip görmezsem denk gelmiyoruz gün içinde oyüzden hiç sıkmadı bizi bu durum.
Bi zorluğunu yaşamadık çok şükür ama bunda artık tüm çalışanları aile gibi olan bi şirkette çalışmamızın etkisi büyük. Yoksa zorlanabilirdik.

Yarın izin alıcaktım ve tüm günü birlikte geçiricektik. Ama anneside durumdan habersiz işten izin almış ve yarını evde oğluyla geçirmek istemiş. Üstelik yarın son günümüzdü. Üzülsemmi kızsammı anlayışmı göstersem bilemedim ama sinirlerim çok bozuk.

Ay bende bugün ona diyorum şimdi bana canım cicim gelince bi gün görüp de evine çekilme diye bi kızdı bana :9::9::9::9:

Teşekkürler canlarım

Ay bende bugün ona diyorum şimdi bana canım cicim gelince bi gün görüp de evine çekilme diye bi kızdı bana :9::9::9::9:

Teşekkürler canlarım

üzülme canım ya bir gün gelecek tamamen senin olacak:37::27:

benimkide koşar hemen ailesine kesin tuttururlar yok o gelcek evde dur, bu gelcek evde dur falan diye oda oturur misafir ağırlar artık

Back
X