• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

O ses Türkiye izliyorummmmm... yayında evlilik teklifi geldi...

bende i<ledim duygulandımda kızda ağladı hadisenin hülyanın gzleri dolu dolu oldu

aşkım gelsin bizde tatile çıkma peşindeyiz ama ailesine koşssada olur çünkü onu büyüten anne baba onlar en kymetli olmalı çünkü benim ailem enim se aşkımında ailesi en iyi olmalı hep ona bunu dedim gerekirse benden çok ara die ittim ama çocuk hep bana koşuyor büyümü yaptı bu kız sana diyormuş arkadaşalrı haklılar valla:))))))

ilk kime koşacağı önemli değil mühim olan aynı şehirde nefes almak sabahın köründe vapura binip yollara düşüp onla buluşmak benim için ocağın ortasında başlıuyacak yine sabah 7 vapuruna ona gitmek için koşucam ben martılara beraber simit atıcaz herşey o gelince anlam kazanıcak o yüzden ilk geldiğinde ailesiyle geçirsin sonrası zaten benim

buble canım sende kızma annesi düşünmüş ötesi yok ilerde sende bizde ana baba olucaz bizim kıymetlimiz çocukarmız olcak annesinin kötü bir niyeti zaten yoktur yazık demekki oğluna doyamammış az kalıyor gelince hep senle ebraber olucak ocağı düşün canım

Yaaa yerim 337 lileri :) ne güzel kavuşmuşlar evlenmişler bebişler olmuş:emir_bebek: bi de paylaşmışlar mutluluklarını :)
darısı başımıza :)))

Back
X