• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

biz o gün kavga etmişsek ve o akşam o arkadaşlarıyla maça falan gidiyosa ozaman ben fenerliliğimi bi kenara bırakıp inşallah allah razı gelmez de kaybedersiniz diyorum :1::1: az değilim bende ya

ay çok tatlısın ya sana yaptıklarının acısını fenerbahçe çıkarsın yani:1:işe yarıyor mu bari öyle günlerde yeniliyorlar mı:9:

hoşgeldin canım,beğenmedin demek genelde gidenler abartıldığı kadar güzel değil diyor..kıyamam yaa üzüldün demek gelsinde bol bol gidersiniz inşallah..bizde çok özledik beraber sinemaya gitmeyi,insan hep onla gitmeye alıştı mı başkasıyla gittiğinde eksik hissediyor kendini..

evet ya ben sinemada onun elini tutamıcaksam, omzunda ağlayamıcaksam yemişimmmm sinemayıııı :50:

oy oy maşallah... Bizde son maçız babam ben kuzenlerim saygıdeğer nişanlım hep birlikte izledik geçen dönem ayyy yenildi fb benimki bozardı kızardı babamların yanında bişey de diyemedi... o an valla sırf o sinirlenmesin diye bi gol atsa bile dedim yaniii kuzenimin eşi var fenerli ikisi öldü bitti ama GS m şampiyon oldu :16::16::16:

Ben gitmedim hiç sinemaya canımsız onu bekliyorum bilikte gideriz geldiğinde ne varsa :16:

bizimde tüm aile Beşiktaşlı hep fanatiğizde nasıl bizim içimizde takımını savunacak gol attımı sevinecek bilmiyorum valla:1::1:

ay çok tatlısın ya sana yaptıklarının acısını fenerbahçe çıkarsın yani:1:işe yarıyor mu bari öyle günlerde yeniliyorlar mı:9:

yok kız ne yenilmesi akşam bide arıyo bak bedduan tutmadı diyo sinir şey :1:
ayyy kavgamızı düşününce bile yüzüm gülüyo yaa :16:

oy canım ya ben o gelene kadar hayatta gitmem sinemaya gerekirse ilerde dvd sini alır evde izleriz tüm filmleri.. ama hepte aklım sinemada kaldı bulut atlasını izlemek istiyorum, evim sensini izlemek istiyorum, twilight ın son filmini izlemek istiyorummm hep güzel filmler bu 5 ay içinde çıktı yaa :31:

hoşgeldin canım,beğenmedin demek genelde gidenler abartıldığı kadar güzel değil diyor..kıyamam yaa üzüldün demek gelsinde bol bol gidersiniz inşallah..bizde çok özledik beraber sinemaya gitmeyi,insan hep onla gitmeye alıştı mı başkasıyla gittiğinde eksik hissediyor kendini..

oy oy maşallah... Bizde son maçız babam ben kuzenlerim saygıdeğer nişanlım hep birlikte izledik geçen dönem ayyy yenildi fb benimki bozardı kızardı babamların yanında bişey de diyemedi... o an valla sırf o sinirlenmesin diye bi gol atsa bile dedim yaniii kuzenimin eşi var fenerli ikisi öldü bitti ama GS m şampiyon oldu :16::16::16:

Ben gitmedim hiç sinemaya canımsız onu bekliyorum bilikte gideriz geldiğinde ne varsa :16:

benimde gidesim yoktu ama annem kendini eve kapattın git hadi deyince gittim ama daha kötü oldum tabii

evet ya ben sinemada onun elini tutamıcaksam, omzunda ağlayamıcaksam yemişimmmm sinemayıııı :50:

ben o gittikten sonra bir kere gittim işte kız arkadaşlarımla hiç zevk alamadım yaa hep onunla geldiğimiz filmler geldi aklıma,çok eksikliğini hissettim.elini tutardım negüzel sarardı beni başımı omzuna yaslardım aah ahh:5:

ayyy kızlar bi film de böyle bi köpek gibi bi şey kızın kafasını ısırdı ben ayyy dedim bi sarıldım boynuna tüm sinema duydu ay dediğimi ah ah :16::16::16::16:

kızlar konu fb den açılmışken bende bişey anlatayım. bizimki fanatik bi fb liydi ünideyken
biz konyadayız o zmanlar. fenerin bi maçı varmış çok önemliymiş işte 1 kere izlenilcek bi maçmış falan filan bende anlamam pek.
okuldan çıktığım gibi bizimkine gittim. yemek yedik erken bırakayım seni yurda maç var dedi bende inat tabi yok dedim. sonra maçın başlamasına 10 dk var ben yurda gidecem die tuttrdum evle arasıda çok yok ama bizimki baya bi kızdı tabi.
beni kolumdan tuttuğu gibi çeke çeke götürüyo ben arkada dilim dışarda peşnden koşturuyomm tabi biyandan da ağlıyorum geldik yurda açtım ağzımı yumdum gözümü maç benden önemli mi die sonra içine otrmuş izlediği maçtanda bişey anlamamış. halbuki sussa 5 dk gecikmelide olsa rahatça izlicekti maçını
hala söyler durur senn yüzünden maçtan bişey anlamadım die ben de ohh olsun derim :1:

:9::9:ozaman senin bu taktik işe yaramıyor canım yeni şeyler bulman lazım

bencede canım :1:

ayyy kızlar bi film de böyle bi köpek gibi bi şey kızın kafasını ısırdı ben ayyy dedim bi sarıldım boynuna tüm sinema duydu ay dediğimi ah ah :16::16::16::16:

hahaha :1: bizde sanctum diye bi filme gitmiştik 3 boyutlu baya bunaltıcı bi filmdi , sonra tam en heyecanlı bunaltıcı yerinde film araya girdi önden bi kız ohhhh beee diye bi bağırdı, bütün salon gülme krizine girmişti :9::9::9:

kızlar konu fb den açılmışken bende bişey anlatayım. bizimki fanatik bi fb liydi ünideyken
biz konyadayız o zmanlar. fenerin bi maçı varmış çok önemliymiş işte 1 kere izlenilcek bi maçmış falan filan bende anlamam pek.
okuldan çıktığım gibi bizimkine gittim. yemek yedik erken bırakayım seni yurda maç var dedi bende inat tabi yok dedim. sonra maçın başlamasına 10 dk var ben yurda gidecem die tuttrdum evle arasıda çok yok ama bizimki baya bi kızdı tabi.
beni kolumdan tuttuğu gibi çeke çeke götürüyo ben arkada dilim dışarda peşnden koşturuyomm tabi biyandan da ağlıyorum geldik yurda açtım ağzımı yumdum gözümü maç benden önemli mi die sonra içine otrmuş izlediği maçtanda bişey anlamamış. halbuki sussa 5 dk gecikmelide olsa rahatça izlicekti maçını
hala söyler durur senn yüzünden maçtan bişey anlamadım die ben de ohh olsun derim :1:

hımm üniversiteden mi arkadassınız ne güzel.bizdee :)

ayyyy bizde çok kavga etmiştik öyle yaaaa maç yüzünden beni eve erken bırakıyo diyee :22: ama sonra beni de götürmeye başladı maçlara , en son da fb-gs final maçına gittik amannnn hatırlamak bile istemiyorum hem yenildik hemde birsürü tehlike atlattık o kargaşada zor çıkardı beni staddan dışarı

ayyyy bizde çok kavga etmiştik öyle yaaaa maç yüzünden beni eve erken bırakıyo diyee :22: ama sonra beni de götürmeye başladı maçlara , en son da fb-gs final maçına gittik amannnn hatırlamak bile istemiyorum hem yenildik hemde birsürü tehlike atlattık o kargaşada zor çıkardı beni staddan dışarı

ben futboldan hiç anlamam gs'liyim ama nie onu tutmuşum bilmem yani:1:
aman neyse bişey olmadan çıkmışsınız

evet canım ilk başta birbirimizden hiç hoşlanmamıştık ama arkadaşlarımız bizi tekrar bir araya getrdi vakit geçirdikçe ayrılamadık bi daha :nazar:

bizde ilk tanıstığımızda sevdiceğim benim için demişki 'bu kız ne cok konusuyor hiç susmayacak galiba' demiş :1::1:
bende onun için kendini beğenmiş diyordum :1: hatta tanısmamızım 3.gününde bi kavga ettik arkadaslar bizi zor ayırdı desem yeridir :D

Back
X