• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bizde ilk tanıstığımızda sevdiceğim benim için demişki 'bu kız ne cok konusuyor hiç susmayacak galiba' demiş :1::1:
bende onun için kendini beğenmiş diyordum :1: hatta tanısmamızım 3.gününde bi kavga ettik arkadaslar bizi zor ayırdı desem yeridir :D

:1:
en büyük aşklar kavgayla başlar sözü bir kez daha doğrulandı o zaman

bizde ilk tanıstığımızda sevdiceğim benim için demişki 'bu kız ne cok konusuyor hiç susmayacak galiba' demiş :1::1:
bende onun için kendini beğenmiş diyordum :1: hatta tanısmamızım 3.gününde bi kavga ettik arkadaslar bizi zor ayırdı desem yeridir :D

bizde liseden sıra arkadaşıyız.hoca beni onun yanına ilk oturttuğu gün ağlıyordum nerdeyse bunun yanında ne işim var ben napacam şimdi diye:1::1:

........................................

Son düzenleme:
bizde liseden sıra arkadaşıyız.hoca beni onun yanına ilk oturttuğu gün ağlıyordum nerdeyse bunun yanında ne işim var ben napacam şimdi diye:1::1:[/QUOTE
hoca sayesinde büyük bi aşk doğmuş ne güzel:nazar:
Ay benimki de o zamanlar sınıfta bi arkadaştan hoşlanırdı ben aralarını yapmaya çalıştım düşünün :9::9::9::9::9::9:

anamm bu fenaymış :1:

Ay benimki de o zamanlar sınıfta bi arkadaştan hoşlanırdı ben aralarını yapmaya çalıştım düşünün :9::9::9::9::9::9:

inanmıyorum sana,sonradan senin olacağını bilseydin yapmaya çalışırmıydın hiç:)

:) süpermiş tabi o zaman ki akıllıa bakarsan eziyet gibi olmustur

kısa bir süre sonra süper olduğunu anladım canım:)

bizde liseden sıra arkadaşıyız.hoca beni onun yanına ilk oturttuğu gün ağlıyordum nerdeyse bunun yanında ne işim var ben napacam şimdi diye:1::1:[/QUOTE
hoca sayesinde büyük bi aşk doğmuş ne güzel:nazar:

anamm bu fenaymış :1:

önemli değil :D onun sayesinde yakınlaştık belki de sonra üni yi kazandık 2 yıl normal arkadaşımdı sonra dönüştü

biz liseden beri birlikteyiz ama çok romantik bi durum yok yani, arkadaşlarımız tanıştırdı bizi hadi bi deneyelim dedik bigün dışarı çıktık, sonra bi hafta görüşmedik sadece telefonla konuştuk. bi haftanın sonunda bi kere daha buluştuğumuzda çıkma teklifi etti bana hemde ayasofyanın içinde etrafa bakarken :1: o yüzden orası özeldir benim için, 8 yıldır da hiç ayrılmadık çok şükür birlikte büyüdük birbirimizin hayatına çok katkı sağladık, şu anda olduğumuz yerde olmamızda ikimizin de birbirimize çok katkısı var

biz liseden beri birlikteyiz ama çok romantik bi durum yok yani, arkadaşlarımız tanıştırdı bizi hadi bi deneyelim dedik bigün dışarı çıktık, sonra bi hafta görüşmedik sadece telefonla konuştuk. bi haftanın sonunda bi kere daha buluştuğumuzda çıkma teklifi etti bana hemde ayasofyanın içinde etrafa bakarken :1: o yüzden orası özeldir benim için, 8 yıldır da hiç ayrılmadık çok şükür birlikte büyüdük birbirimizin hayatına çok katkı sağladık, şu anda olduğumuz yerde olmamızda ikimizin de birbirimize çok katkısı var

MAŞALLLAH :16: bizde ocakta 6 oluyoruz :16::16::16::16:

demekki ikimizde lise aşkıyız,çocukluk aşkı:16: bizde resmen birlikte büyüdük,güzel bir duygu bence.onu çok seviyorum:16::16:

Takım muhabbeti olmuş hemen söyleyim
biz ikimizde koyu GALATASARAY lıyız maç izlemeye bende bayılırım hatta maç izlerken ondan daha fena gaza gelirim :27:

Back
X