• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

boşver canım ya herkes hak verir zaten birazcık da dagınık kalsın ortalık :1:

Çok soğuk ya, oturduğum yer soğumasın diye koştura koştura yerime geri dönüyorum :9: Hareketsizlikten verdiğim kilolarıda geri alıcam diye korkuyorum. Yaz gelsin sıcak diye şikayet etmiycem söz :27:

Çok soğuk ya, oturduğum yer soğumasın diye koştura koştura yerime geri dönüyorum :9: Hareketsizlikten verdiğim kilolarıda geri alıcam diye korkuyorum. Yaz gelsin sıcak diye şikayet etmiycem söz :27:

oy canım benim ya 50 küsür gün sonra sarılır ısınırsınız beraber :16:

Bu diğer asker topiklerine bakıyorumda. Yeni askere giden bayanların üst devre bayanları yeni askere gidenlerin topiğine gidip biz sizin üst devreniz yazıyorlar. Yoksaammmmmmmmmmmmmmmm biz de mi böyle olucaz. Heyt biz sizin üst devreniziz:33::9:

Bu diğer asker topiklerine bakıyorumda. Yeni askere giden bayanların üst devre bayanları yeni askere gidenlerin topiğine gidip biz sizin üst devreniz yazıyorlar. Yoksaammmmmmmmmmmmmmmm biz de mi böyle olucaz. Heyt biz sizin üst devreniziz:33::9:

evettt hava atcasss onlaraaa :1::1: 349.lar bi başlasın askeree :1:

iyi geceler kızlarr :16::16:

her geçen gün sevdiceklerimize 1 adım daha yaklaşıyoruzz :52::52::52:

gün geçtikçe içim içime sığmamaya başlıyorr , oofff gel artık ocakk geelll ....

buarada tüm meslektaşlarımın ve öğretmen adaylarının Öğretmenler Günü kutlu olsunnn :32::32::32:

ahahah şimdiden 349. dönem topicine sardırdık billeeee :27::27::27::27:

evettt hava atcasss onlaraaa :1::1: 349.lar bi başlasın askeree :1:

349 'da eşimin arkadaşları var askere gidecek. Eşim askere giderken diyorlardı Ağustos'da askere mi gidilir 2 bayram geçireceksiniz askerde. Günler uzun felan diyorlardı. Dört gözle bekliyorum gitmelerini laflarımı hazırladım. İntikamım kötü olacak :9::27:

349 'da eşimin arkadaşları var askere gidecek. Eşim askere giderken diyorlardı Ağustos'da askere mi gidilir 2 bayram geçireceksiniz askerde. Günler uzun felan diyorlardı. Dört gözle bekliyorum gitmelerini laflarımı hazırladım. İntikamım kötü olacak :9::27:

bence en iyi dönemde gittiler , Ağustos en ideal zamandı bence :34::34::34:

ahah bizim okulda var bi tane , ben durp durup şafak kaç diyorumm :9::9::9::9:

şimdidenn başladık zaten 349 ların topiğinde bitek biz varızz resmen işgal ettik :52::52::52:

2007hu huhu nerdesin. Aşağıdaki şarkıyı sana armağan ediyorum. Hadi gari hadi gari sende gel.

[video=youtube;uhO5CkMRXO0]http://www.youtube.com/watch?v=uhO5CkMRXO0[/video]

Son düzenleme:
Buda benden tüm 349. dönem yarenlerine gelsin :9::9::9:

$şimdi onlar düşünsün.webp

Back
X