• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Sevgilim diyoki, dönüş günümde sabahtan uçakla gel beni al birlikte uçakla geri dönelim istanbula diyor.:52::52: Çocuklaştı iyicee sanki karşılamaya gel der gibi bi rahatlıkla söylüyo yaa denizliden gidip onu alıcakmışım :27: bide zaten günde bi gidiş bi dönüş uçağı var oda türk hava yolları. doğru düzgün uçuş bile yok oraya. Gidicem kalıcam oralarda dönemicem bidaha görücek ozaman :1:

Alllaallaallallalllaaalllaaalllaalllaaa :52::52::52::52::52:ama cidden azaldıkça daha bi heyecan basmaya başlıyo insanı , hele irde 349lar gitsinler , ooohhh miisss :118::118::118::118:

ahahahaa çok fenayız yaa gitsinler diye gün sayıyoruz resmen. ama düzen böyle yapıcak bişey yok :52:
Sınavlarına 6 gün kaldı 349ların :ssz:

Sevgilim diyoki, dönüş günümde sabahtan uçakla gel beni al birlikte uçakla geri dönelim istanbula diyor.:52::52: Çocuklaştı iyicee sanki karşılamaya gel der gibi bi rahatlıkla söylüyo yaa denizliden gidip onu alıcakmışım :27: bide zaten günde bi gidiş bi dönüş uçağı var oda türk hava yolları. doğru düzgün uçuş bile yok oraya. Gidicem kalıcam oralarda dönemicem bidaha görücek ozaman :1:

bende herifime diyorumki 15 aralıkta eğer evci izni verirlerse geleyim , yoksa 16 ocakta geleyim , ellerimle teslim alayım seni :32::32::32::32:

olsun kıızzz , yazıık istiyosa git alll :34::34::34:

ahahahaa çok fenayız yaa gitsinler diye gün sayıyoruz resmen. ama düzen böyle yapıcak bişey yok :52:

evet artık onlarda 1 Aralıktan itibaren resmen askerlerr :27::27::27:

evet düzen böyle birileri gidecekki diğerleri döneceeekk :34::34::34:

bende herifime diyorumki 15 aralıkta eğer evci izni verirlerse geleyim , yoksa 16 ocakta geleyim , ellerimle teslim alayım seni :32::32::32::32:

yaa ben gidersem havaalanından çıkamamkii havalanıyla askeriyenin arası 50 km den fazla resmen şehir dışında havalaanı ve otobüs falanda yok. Gidip birliğinden alabilicek olsam giderdimdee bu şartlar altında gitmem baya saçma olucak sanki :))

Benim 2 tane arkadaşım var. Bunlar birbiriyle çıkıyordu. 4-5 ay önce ayrılmışlardı. Dün feyse resim koymuşlar barıştık diye. Çocuk askere gidecek 349'lardan. Kıza birden demek istedim ayrıl sen asker yolu gözlemek çok zor dönünce barışırsınız diye :27::9:

yaa ben gidersem havaalanından çıkamamkii havalanıyla askeriyenin arası 50 km den fazla resmen şehir dışında havalaanı ve otobüs falanda yok. Gidip birliğinden alabilicek olsam giderdimdee bu şartlar altında gitmem baya saçma olucak sanki :))

hmm anladım canım , o halde bırak kendisi gelsin o haldee :34::34::34:

ben gidersem otobüsle gidecem , burdan akşam 9da binince sabah 5.30 ankara ordanda polatlı 1 saat , sabah 7 gibi varıyorumm :51::51::51:

Benim 2 tane arkadaşım var. Bunlar birbiriyle çıkıyordu. 4-5 ay önce ayrılmışlardı. Dün feyse resim koymuşlar barıştık diye. Çocuk askere gidecek 349'lardan. Kıza birden demek istedim ayrıl sen asker yolu gözlemek çok zor dönünce barışırsınız diye :27::9:

heleki yeni barışmış bi çift için 2 katı zor olur herhalde bence onlar ayrılsınlar bu askerlik serüveninden sağlam çıkamazlar :9::9:

ayy acımasızca ama yinede süper fikirmiş haa :27::27::27::27:

kızlarr ben kaçtımm , iyi geceler diliyorum herkese :34::34::34:

hepimiz sevdiceklerimizi görelim rüyalarımızdaaa :16::16::16::16:

heleki yeni barışmış bi çift için 2 katı zor olur herhalde bence onlar ayrılsınlar bu askerlik serüveninden sağlam çıkamazlar :9::9:

Desemmi :1::1: Yok yok karaçalı olmıyım :26: Görücek günü varsa görsün. Ay kızlar bugünki yazışmalardan sonra bu 349 lara karşı içimde bir psikopatlık depreşti:36::24: Bu arada bizim üst devreler bizim için neler düşünmüş hele bakın. Şimdi hissettiklerimizle bunu anlayabiliyorum :52:

yazık yaa kıyamam ben onlara :1:

bende aynen öyle düşünüyorum ya 15 aralıkta havalar bozmazsa son kez bi gidip göreyim*

bencede çok mantıklı ya ben arkadaşlarıma söylüyorum zaten askerliğini yapmamış adamla yemeğe bile çıkmayın diye :1:

Son düzenleme:
Back
X