Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede çok mantıklı ya ben arkadaşlarıma söylüyorum zaten askerliğini yapmamış adamla yemeğe bile çıkmayın diye![]()
Biz evlenmeden önce askerliğini yapsın öyle evlenin diyenler vardı. Zor olur diye. Şimdi soruyorlar nasıl gidiyor diye. Sırf biz demiştik demesinler diye. Diyorum güzel gidiyor, bir yaramazlık yok. Güzel yanlarıda var. Yalana bakın![]()
ayyy bizim kızların 349. ların topicine yazdıklarını görünce gözlerim doldu benim yaaa![]()
ayyy bizim kızların 349. ların topicine yazdıklarını görünce gözlerim doldu benim yaaa![]()
Şimdi bende baktım kötü oldum. Kızcağız 1 yıllık evliymiş birde 1 yaşında kızları varmış off off. Bu askerlik beni sigaraya başlatıcak, kokusundan bile başım ağrırken.
Günaydınn kızlarrrrrr
daha kimse gelmemiş herkes pazar uykusu çekiyo galibaa![]()
günaydın canım.. nasılsın
iyiyim canım kuzucuğumla kamerada konuşuyorum. Kariyer.nette cv sini düzenliyor dönüş hazırlıklarımız başladı çok mutluyum :)
Sen nasılsın canım?
iyiym canım bende.. bizimki ceza almış çarşıya çıkamadı bu hafta![]()
aa neden ceza aldı canım bu haftalıkmı sadece![]()
TRİPLİİİ sen Mersinlimisin ??
zaten 2 haftada bir çıkıyor çarşıya canım.. onun gurubundakiler hep ceza almış.. yastıklarını şişirip koymamışlar diye.. 8-9 aralığa kadar çarşısı yok artık
Tripliii canım sizin kesin çıkış 14 ümü Allah nasip ederse ?