Hahahaha balık görenin aklına ben geliyorum. Bunu çok önce gördüm canım ama alt kısmını beğenmedim. Pronoviastaki Urban modelinin asilliği yok bu balıkta.
Boyum 1.75 hatta daha bile fazlasın diye iddaalaşanlar var canım. Topuklu giyince 1.85 oluyorum ben.
Canım beceri değil aslında bende ilk defa 50 kilodan 55'e çıktım. Nişanlım askere gitti yine verdim. Çok sık ama az az yiyorum mesela ben. Birde bünye meselesi diyeyim sana. Ben doğduğumda doktorum bu kız ilerde manken gibi ince uzun olacak demiş gerçekten de öyle oldum. Yıllar önce soruyorlardı nasıl böyle kalıyorsun yakıyor vücudum diyordum ama yaş 25'e gelince öyle olmuyor belli bir yaştan sonra metabolizma daha yavaş çalışmaya başlıyor böylece kilo alma, bölgesel yağlanma başlıyor. Herşeyden yiyip, az yiyeceksin bunun ölçüsü bu. 3 beyazdan uzak durucaksın. Etten ziyade sebze ağırlıklı besleniceksin. Ekmeği, keki, böreği azaltacaksın. Çok sevdiğin bir şeyden bir tabak daha alayım yapmayacaksın. Zaten zamanla mide küçülüyor daha az yemeye böylece daha hızlı kilo vermeye başlıyorsun.