Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım zaten bu bir türkü "Maraş Maraş bu nasıl Maraaşşş" , birde "Maraştan bir haber geldi ...." diye başlayan bir ağıt varrr![]()
Himm ben bilmiyordum öğrenmiş oldum![]()
Günaydın kızlaar ya suratımda sivilceler olduu bildiğiniz iyi gelen bişeyler varmııı konu burayla alakasız ama samimiyetimz sizinlee napm![]()
düğün mayısta dimi canım ? hadi bakalım hayırlısı olsunn![]()
neyse sabah sabah moralimizi bozmayalım , hedefe odaklanalımmm , Marrddiiinn kapısınndann atlayamaddııımmm , liralarım döküldüü toplayamaaddıımmm :118::118::118:
Mardin Kapısından Atlayamadım - YouTube
kızlar dün size gösterdiği cep ısıtıcısını istedi benimki bugün alıp yollıcam kargoyla acaba bi kutu mu yapsam dedim ama anca bi hafta snr cumartesi alabilcek ne koysam ki kutuya. mektuplarımı koydum bitek
Kızlar nasılsınız?Bugun cok kotuyum ben sıkıldım herseyden aılemle yasamaktan sevgılımı beklemekten sıkıldım.....Hanı dıolar ya hep az kalmıs,aman kısa donem zaten nolucak vs diye onu yasıyana sormak lazım nasıl gecıyor gecmıyo kızlar hala hala kac gun var bıtmedı gıttı 4 5gunde bır zaten telefonda konusabılıyoruz bugunde konustuk ama artık onunlada mutlu olamıyorum yetmıo oda artık bana benım en buyuk mutlulugum butun huzurum oymus o yokken cok cok daha ıyı anladım hıc mutlu olamıyorum sımdı sukretmeye calısıyorum ama yok yanı belkı cep tel olsaydı mesajlassak fılan kafa dagılıcak ama yok oda dedıgım gıbı 4 5 gunde bır konusabılıoruz cok canım sıkkın kızlar![]()
selam kızlar kimsecikler yokmu ne :)
eve gelir gelmez hemen buraya dalıyorum artıkzaten sırılsıklam oldum yaa cok ıslandım resmen bugun hiç gündüz olmadı sanki yaa hep karanlık hep karanlık
selaaamhasta olma kurulan hemen kalın kalın giyin sıcacık ol:)
selamevet canım hemen kurulandım doğalgazında yanına gectim kedi gibi
daha yeni hastalığı atlattım aman benden uzak olsun