• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evet bir kaç gün birden haritamı boyayacam dönünce çok zevkli olacak eminim:)donas neymiş hiç duymadım yemeye çalışacam :) evet ya çok soğukmuş valla eskişehire bir kaç sene önce gitmiştim nisan mıydı mayıs mı ama donmuştum unutamıyorum o zaman öyleyse şimdi çok soğuktur..

bı cesıt durum tatlım seversın emınım cok doyurucu ayrıca bıtıremıosun ve cokta ucuz sevgılımle cok yıyoduk:(

kızlar aksamları fılm ızlıosunuz o kadar paylasın begendıgınız fılm ısımlerını bızde ızleyelım paylasalım bu bılgılerı:)

valla çok iyi izliyorsun sen maşallah hiç birimiz sana yetişemeyiz herhalde:9::9:
sevgilim gelince filme ara diyorsun:1:

Her akşam bir film alışkanlık oldu
Önceden de sevgilimle her akşam izlemeye çalışırdık. Film arşivimiz oldu baya ama izlemediğim o kadar çok film var ki yetişemiyorum :1:

Zindan adası türünde film istiyorsan en baba film fight club :34: tavsiye ederim. Eski ama ben hala açıp izlerim bi kere oyuncuları yeter :27:

Bak şimdi içim rahat etmedi klasik filmlerimden açayım bari :27:

merhaba bebekler,nasılsınız bakalım?
ben yarın istanbul,eskişehir gezisine gidiyorum.okuldan arkadaşlarımla.aslında istanbula senede iki defa gidiyorum ama maksat arkadaşlarımla beraber bir anı olsun üniversite bitmeden..pzt günü burda olacam inşallah,ordayken nete giremeyeceğim.sizi özleyeceğim kızlar.

İyi eğlenceler canım güzelce gez gel :3::3::3::3:

Back
X