• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Selam kızlaarr :16::16::16::16:

nasılsınız bakalım ? şafaklarımız gittikçe dahada azalıyor , bikaç gündür giremiyorum nete , internet paketim bitmek üzere malesef :25::25::25:

ayrıca kaynanam geldi dün , onunlayken çok fazla pc başında olmak istemiyorum , o yüzden buaralar yokum diyorruumm :32::32::32:

Rabbim hepimizi sağ salim sevdiceklerimize kavuştursun , hepinizi öpüyorum :54::54::54:

7 dakika sonra ,

ŞAFAK - 42 GOCA GONYA :72::72::72::72:

Veeee Boya Boya Bitmeyen Konyayla birlikte Haritammmm :46::46::46::46::46::46:

Eklentiler

• $harita.webp
    $harita.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 47
Canlarım günaydın. Buraya ne zamandır cep telefonumdan girmiyordum. Daha rahat olmuş, bayağı değişmiş güzel olmuş. Artık hızlı hızlı takılmadan yazabiliyorum.

Çok giriyorum galiba ofiste kadınlar kulübü sayfasını bloklamışlar bende girebildiğimce cepten yazmaya çalışacağım.
Bu arada apple store'da kadınlar kulübü için bir uygulama var mı acaba? Ne kadar engellerse engellesinler buraya yazmama engel olamıcaklar.
Şafak: 39 Kırklareli

Şükürler olsun 30'lu rakamlara da indik.

Son düzenleme:
Canlarım günaydın. Buraya ne zamandır cep telefonumdan girmiyordum. Daha rahat olmuş, bayağı değişmiş güzel olmuş. Artık hızlı hızlı takılmadan yazabiliyorum.

Çok giriyorum galiba ofiste kadınlar kulübü sayfasını bloklamışlar bende girebildiğimce cepten yazmaya çalışacağım.
Bu arada apple store'da kadınlar kulübü için bir uygulama var mı acaba? Ne kadar engellerse ellesinler buraya yazmama engel olamıcaklar.
Şafak: 39 Kırklareli

Şükürler olsun 30'lu rakamlara da indik.
App i bilmiyorum ama android de var canım ben telden giriyorum çoğu zaman.. app de de vardır

Back
X