• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Eşimin olduğu yerde denetim var 3 km koşu varmış dün. Dediki 2 km yi 12 dakikada koştum sonrasında yürüdüm 3 'e tamamladım çok güldüm ya:1: Dedim niye hepsini koşmadın diyo sivil hayatta maça gittiğim felan mı var nerde koşucam ( Ben onu maçlara göndermiyorum ) Bende dedim gitsende farketmez kaleci oluyorsun hep :9:

Kız deme böyle şeyler adamcağızın kalbine inecek askerdeyken :27:

Eşimin olduğu yerde denetim var 3 km koşu varmış dün. Dediki 2 km yi 12 dakikada koştum sonrasında yürüdüm 3 'e tamamladım çok güldüm ya:1: Dedim niye hepsini koşmadın diyo sivil hayatta maça gittiğim felan mı var nerde koşucam ( Ben onu maçlara göndermiyorum ) Bende dedim gitsende farketmez kaleci oluyorsun hep :9:

bunlarr çok fena yaaa hemen sıkıştırmış maça gittiğimmi var diyee
bende çok sinir oluyorum maça gitmesine şimdi beni kandırıp gidiyodu ama evlenince gitmez umarımm

bunlarr çok fena yaaa hemen sıkıştırmış maça gittiğimmi var diyee
bende çok sinir oluyorum maça gitmesine şimdi beni kandırıp gidiyodu ama evlenince gitmez umarımm

Benimkisinin bir arkadaş ordusu vardı haftanın 4 günü birlikteydi onlarla. Evlendikten sonra çektim koparttım içlerinden :9::9::9:

nasış çektin kopardın canım az tüyo falan ver:1:
bizimki askere gitti orda da buldu maçı

Onlarla yapıcağı şeyleri birlikte yaptık. Mesela birlikte gidip arkadaşlarıyla nargile içiyorlardı, birlikte gittik nargile içmeye. Sahilde takılıyorlardı genellikle. 2 tane bisiklet aldık birlikte sahile bisiklet sürmeye gittik. Ben ona buluşamazsın deseydim buluşurdu ama ben daha çok onlarla geçirdiği vakti birlikte geçirmeye gayret gösterdim. Arkadaşlarını da çaya yemeğe çağırdım kopmasınlar diye. Onları hayatından çıkartmış da olmadı. Biraz taktik işi :1::1:

Onlarla yapıcağı şeyleri birlikte yaptık. Mesela birlikte gidip arkadaşlarıyla nargile içiyorlardı, birlikte gittik nargile içmeye. Sahilde takılıyorlardı genellikle. 2 tane bisiklet aldık birlikte sahile bisiklet sürmeye gittik. Ben ona buluşamazsın deseydim buluşurdu ama ben daha çok onlarla geçirdiği vakti birlikte geçirmeye gayret gösterdim. Arkadaşlarını da çaya yemeğe çağırdım kopmasınlar diye. Onları hayatından çıkartmış da olmadı. Biraz taktik işi :1::1:

bence de birrlikte bişeyler yapmak lazım

iimiş canımm. aldım tatktikleri:34:

Ne güzel söylemiş Kazım Koyuncu

Anılar düştü peşime uyumaz oldum
Düşlerim vardı yamacına
Varamaz oldum
Rüzgarla yarışırken koşamaz oldum
Düze çıkmaz yollarım inemez oldum

Back
X