Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mumları bizde çok severiz.
Aşkım bana 8. ayımızda mumlardan baş harflerimizi yapmıştı. romantik erkeğim![]()
Mumları bizde çok severiz.
Aşkım bana 8. ayımızda mumlardan baş harflerimizi yapmıştı. romantik erkeğim![]()
Biz mumu sadece 2 kere elektrik kesildiğinde kullandıkMum kültürümüz yok
![]()
hümeyraa aldıkların çok güzelmiş canm güle güle kullan
bende mum çok severim
Biz mumu sadece 2 kere elektrik kesildiğinde kullandıkMum kültürümüz yok
![]()
ay 3 gündür annemlerdeydim bugün evime geldim ev buz gibi ısınmıyor. Yarın tekrar annemlere gitcem dondum. Şu an elimde eldiven, başımda atkı. Battaniyeye sarıldım öyle yazıyorum![]()
ay 3 gündür annemlerdeydim bugün evime geldim ev buz gibi ısınmıyor. Yarın tekrar annemlere gitcem dondum. Şu an elimde eldiven, başımda atkı. Battaniyeye sarıldım öyle yazıyorum![]()
oy canım benım ya kombi mi bozuk yoksa 3 gündür hiç yanmadığı için mi birden ısınmadı
Canım bu doğalgaz peteklerinin havasını alıyordu eşim, ben bilmiyorum nasıl alındığını. Şu an petek yarısına kadar ısınıyor sadece kendine etki ediyor. Eve geç geldiğim için kimseyi de çağırmadım. baktırmam gerekiyor.
Ayyy duygu yüklü uzun bir şey yazıcam dedim yazamadım kısacık bir şey yazdım gönderdim.![]()
gece 12 de, makarna, pilav, ekmek, urfa, adana, sarma, kuzu tandır, mantı, lahmacun, pide, kavurma ye hareket etmeden yat canım
![]()
Canım bu doğalgaz peteklerinin havasını alıyordu eşim, ben bilmiyorum nasıl alındığını. Şu an petek yarısına kadar ısınıyor sadece kendine etki ediyor. Eve geç geldiğim için kimseyi de çağırmadım. baktırmam gerekiyor.
Ayyy duygu yüklü uzun bir şey yazıcam dedim yazamadım kısacık bir şey yazdım gönderdim.![]()
Herkesin bi derdi var.... canım valla ben kilo almayı öyle güzel beceriyorum ki onda sorun yok ekmekler pastalar tatlılar ye ye al ohh yandan yandan yani